2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046954 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها یکی میشه منو راهنمایی کنه؟ من این آزمایش غربالگری اول و سونوش رو موندم انجام بدم یا نه ...

سلام عزیزم، این همون غربال گری هست نگران نباش گلم، کی گفته خطرناکه!!! NT مخفف nuchal translucency هست یه قسمت پشت گردن جنین هست که اندازه ش تو همین هفته 11 تا 14 قابل بررسی هست چون این موقع شفافه، و برای هر اندازه سایز جنین(crl) کمی تفاوت داره اغلب باید زیر 2 باشه در کل 

حالا nb هم مخفف nasal bone هست یعنی استخوان بینی که حتما باید حاضر باشه و وجودش خیلی اهمیت داره

با خیال راحت انجام بده گلم، و پیش سونولوژیست خوب برو که بلد باشه و استرس الکی بهت نده عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میشه جواب منم بدین لطفا میدونین در سال چندبار میشه پانکچر کرد؟  و فاصله بین دو پانک ...

هستی جون باید ببینی نظر دکترت چیه ،معمولا سه تا پریود بدن استراحت کنه و اون سه ماه مکمل تقویتی واسه تخمدان مصرف بشه خیلی بهتره

بچه ها یه خرابکاری کردم😣😣 داروهامو اشتباه خوزدم امروز ساعت ۱۰ استرادی خوردم میخواستم ساعت ۱۲ اسپری ...

گلم منم یه بار این کارو کردم دکترم گفت اشکال نداره من 4 تا در روز دارم، ساعت 12 خوردم و بعدی رو اشتباهی جای فولیک اسید ساعت 12 و نیم، در صورتی که باید ساعت 6 می خوردم، دکترم گفت اشکال نداره ولی ساعت 6 دوباره نخورم که تو 24 ساعت زیاد نشه

دوستان شما بعد انتقال استراحت مطلق بودین؟؟ من همش خوابم میبره. حوصله ام سر رفته فک میکردم هرکس انت ...

عزیزم اصلا دروغ نیست و سقط ربطی نداره به استراحت تو اون دو هفته، ان شاء الله + شدی خیلی احتیاط کن ولی قبلش فقط خودتو خسته نکن

نمازم من الان که لک دارم خوابیده می خونم، ان شاء الله به لک نیفتی ولی دکترم اصلا عقیده نداره 

چرا هیشکی جواب منو نداد😔 گفتم امروز روز سیزدهم انتقال جنین فریز سه روزه بودم پنجشنبه آز دارم اما ا ...

عزیزم نباید بی بی میزدی آخه ولی حتما آزمایش بده ما اینجا مامان با بتا 40 داشتیم اونم اگه بی بی میزد نشون نمیداد

[QUOTE=95584283]ماهی جان اون بار چه علائمی داشتی و از کی شروع شد که خارج رحمی بود، خيلي ذهنم رو درگیر کرده، همش به خ ...[/QUOTEزينب جان مگه شما سونو نرفتي مگه ساك و نديدن تو رحمت 

جاي نگراني نيست عزيزم بعدم تو خارج رحمي تخمدونا خيلي تير ميكشه انگار تيغ ميكنن تو تنت دور از جونت

من دو سال پيش يه حاملگي طبيعي خارج رحمي داشتم

خاکستری جون در مورد یزد که رفتی سوال دارم.دکتر افلاطونیان کلینیک داره؟ یا تو بیمارستان کار میکنه؟ نو ...

عزیزم ما یزد رفتیم بیمارستان مادر

میدونم که دکتر افلاطونیان بیشتر وقتشو توی همون بیمارستان مادر هست و گاهی‌اوقات یه مرکز ناباروری دیگه توی یزد سر میزنه

کلینیک جدا نداره

بعضی وقتا هم میره تهران بیمارستان لاله...که خب همونجور که گفتم اگه میخوای کاراتو با خودش انجام بدی بیشتر وقتشو توی بیمارستان مادر میگذرونه

درمورد نوبت دهی هم باید صبح زود اونجا باشی اول میری اسم مینویسی و مشاور باهات صحبت میکنه و پروندتو میبینه.کلا بهشون بگو که تصمیم قطعیت میکرو هست و دنبال درمانین که الکی پیش دکتر زنان اینا نفرستت و مستقیم بهت نوبت افلاطونیان رو بده.از ما پرسیدن دوست دارین زیر نظر پرفسور افلاطونیان باشین یا کریمزاده...جفتشون عالی هستن اما من چون شناختی از کریمزاده نداشتم افلاطونیان رو انتخاب کردم...خداروشکر ما خیلی زود نوبتمون شد و برای فرداش بهمون نوبت داد که دکتر رو دیدیم و پروندم رو دید...گفت شوهرم بره پیش اورولوژیست که دوماه دارو مصرف کنه ولی ما تصمیم گرفتیم ۳ماه استفاده کنه که یه دوره بشه...خلاصه داروهامونم گرفتیم و بعد سه ماه رفتیم برای تخمک کشی‌...

هرسوال دیگه ای داشتی بپرس عزیزم ولی برای نوبت باید حضوری بری حتما.نمیشه زنگ بزنی‌چون خیلی خیلی شلوغ میشه.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.بازم سوالی بود در خدمتم.ایشالا دست پر برمیگردی گلم😘

بابت دیر جواب دادنم ببخشید.مطب دکتر بودم دیر پیامتو دیدم

راستی مشکل شما چیه عزیزم؟اگه‌میخوای کارات زودتر راه بیفته ازمایشای ضروری و عکس رنگی و اینارو انجام بده یا‌ اگه داریش با خودت ببر حتما

و سعی کن قبل اینکه‌ بری دکتر شوهرت همون یزد ازمایش اسپرم رو بده ببینه شرایط چطوریه اگه مشکل از شوهرته...واسه این میگم که کارات جلوتر بیفته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم خارج رحمی دردهای شدید یکطرفه در. قسمت زیر دل داره که نه آدم میتونه بخوابه نه بشینه نه راه بره ...

عزيزم شما بعد خارج رحمي دو لوله تو برداشتي ؟ 

الان به سلامتي بارداري ؟

وای برا من تمام آزمایشا و سونوها رو درخواست دادن دیوونم کردن.تو غربالگری دوم مسمومیت بارداری رو برام ...

عزیزم اون ازمایش دوم دیدی ک همه میگن خطا زباد داره و اعتباری بهش نیس .براهمین اکثر دکترا قبولش ندارن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

🔊🔊🔊🔊سلام دوستان من پانکچر کردم کلا سه تا تخمک داشتم امروز قرار شد تماس بگیرم برای جنینهام ببینم درچه حالین و کی برم برای انتقال گفتن تا الان که حرکتی نداشتن😔😔😔 دوباره فردا تماس بگیر لطفا برام دعا کنید انرژی مثبت بفرستید لااقل یکی از جنینهام قابل انتقال بشه ممنون از همه🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نفسی جونم سونو آنومالی انجام دادین ؟

سلام عزیزم..اره الان انجام دادم..خداروشکر گفت همه چی خوبه..وااای خیلی لذت بخش بود😍😍لحظه ب لحظش رو برای تمام منتظرا دعا کردم🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹