عزیزم ما یزد رفتیم بیمارستان مادر
میدونم که دکتر افلاطونیان بیشتر وقتشو توی همون بیمارستان مادر هست و گاهیاوقات یه مرکز ناباروری دیگه توی یزد سر میزنه
کلینیک جدا نداره
بعضی وقتا هم میره تهران بیمارستان لاله...که خب همونجور که گفتم اگه میخوای کاراتو با خودش انجام بدی بیشتر وقتشو توی بیمارستان مادر میگذرونه
درمورد نوبت دهی هم باید صبح زود اونجا باشی اول میری اسم مینویسی و مشاور باهات صحبت میکنه و پروندتو میبینه.کلا بهشون بگو که تصمیم قطعیت میکرو هست و دنبال درمانین که الکی پیش دکتر زنان اینا نفرستت و مستقیم بهت نوبت افلاطونیان رو بده.از ما پرسیدن دوست دارین زیر نظر پرفسور افلاطونیان باشین یا کریمزاده...جفتشون عالی هستن اما من چون شناختی از کریمزاده نداشتم افلاطونیان رو انتخاب کردم...خداروشکر ما خیلی زود نوبتمون شد و برای فرداش بهمون نوبت داد که دکتر رو دیدیم و پروندم رو دید...گفت شوهرم بره پیش اورولوژیست که دوماه دارو مصرف کنه ولی ما تصمیم گرفتیم ۳ماه استفاده کنه که یه دوره بشه...خلاصه داروهامونم گرفتیم و بعد سه ماه رفتیم برای تخمک کشی...
هرسوال دیگه ای داشتی بپرس عزیزم ولی برای نوبت باید حضوری بری حتما.نمیشه زنگ بزنیچون خیلی خیلی شلوغ میشه.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.بازم سوالی بود در خدمتم.ایشالا دست پر برمیگردی گلم😘
بابت دیر جواب دادنم ببخشید.مطب دکتر بودم دیر پیامتو دیدم
راستی مشکل شما چیه عزیزم؟اگهمیخوای کارات زودتر راه بیفته ازمایشای ضروری و عکس رنگی و اینارو انجام بده یا اگه داریش با خودت ببر حتما
و سعی کن قبل اینکه بری دکتر شوهرت همون یزد ازمایش اسپرم رو بده ببینه شرایط چطوریه اگه مشکل از شوهرته...واسه این میگم که کارات جلوتر بیفته