2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مهمترین کار حتما اب فراوان بخور و روزی ۱ساعت از امروز پیاده روی برو و اسپرین بخور از الان و ویتامین ...

عزیزم این نشاسته که میگی با نشاسته معمولی که سوپر مارکتا دارن فرق داره؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اها ممنون، کلا نوبت دهی رویان چه جوریه؟

معمولا بار اول سریع نوبت میدن ولی فکر کنم بشه خودت هم دکترت رو انتخاب کنی، اینترنتی هم نی شه نوبت بگیری

من چند بار که دکترم مرخصی بود با دکترای دیگه هم بودم راضی بودم، خصوصا دکتر غفاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم میاد عزیزم بعد خونریزیم اصلا قطع نشده  لک قهو ه ای میاد

دکتر گفت اشکالی نداره؟ و طبیعیه؟

الان ۱هفتس و اسپرین و هپارینم و قطع کردم شما هم قطع کردی؟

و اخرین بار کی سونو رفتین؟💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم این نشاسته که میگی با نشاسته معمولی که سوپر مارکتا دارن فرق داره؟

نمیدونم ما داشتیم از همون خوردم مامانم قبلا خریده بود

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم میدونم خودت واردی ولی فقط استراحت کن من پتو و متکام وسط پذیراییه همش استراحتم ولی خون سیاه میا ...

منم نمی دونم چرا واقعا، اصلا کار سنگین نکردم بعد جواب آزمایشم، دکترم میگه نگران نباشم و طبیعیه

آسپرینم رو گفت قطع کنم و جای شیاف دو تا آمپول بزنم

ان شاالله شما هم خوب بشی

دکتر گفت اشکالی نداره؟ و طبیعیه؟ الان ۱هفتس و اسپرین و هپارینم و قطع کردم شما هم قطع کردی؟ و اخرین ...

اسپرین رو قطع کردم عزیزم ولی انوکسا رو هر روز میزنم اخرین سونوم  دو هفته پیشبود ک قلب هر دو میزد ۵ شنبه میرم انشاللله سونو ک خیالم راحت شه  الان هفت هفته و ۴ روزمه 

خدا جونم شکرررت  
میشه 5+18+14 یعنی به سلامتی 37 روز به عبارتی 5 هفته و دو روز

اهان ممنون عزیزم😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم هر چی دوست داری بخور فقط زیاده روی نکن استراحتم در حدی که خم و راست نشی و وسیله سنگین بلند نکن ...

مرسی عزیزم که جواب دادی😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اصلا نزار یبوست شی روی تمام غذاهات رو۴ن زیتون بریز و الو و زردالو بخور یبوست نمیشی زور زدن اصلا خوب ...

اها اینا یادم نبود. ممنون عزیزم😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️