2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
پس شما هم با من و زینبی هستی ان شاءالله شما هم همینطور😘😘

قربونت برم اره باهمیم..انشاالله😍😘

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
پس همینجوری عادی بگذرونیم؟ 

مرجان جون من فقط یادمه دو سه شب شکممو با روغن سیاه دونه ماساژ دادم و چند بارم دوسین خوردم دیگه بیخیال باش و توکل کن به خدا اگه دوست داری از الان ی چله سوره حضرت مریم بخون اگه کل سوره رو هم نمیتونی بخونی ۴۰آیه اول و بخون ان شاءالله اینسری خبر بارداری شما و نی نی تپل عزیزم😍😍

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس همینجوری عادی بگذرونیم؟ 

بنظرم آب زیاد بخور و دور شکمت شال ببندتا گرم بمونه 

فعلا اینا به ذهنم میرسه عزیزم 

خودم یه حس خنثی دارم مثل سری های پیش نیستم میترسم ذوق داشته باشم 

خداجونم شکرت       

راستی من‌یه سوال دارم، اون‌دکترایی که روز ۲۱ انتقال برای مریضاشون آزمایش می نویسن از روش خاصی استفاده میکنن؟ اخه یه هفته تفاوت با نظر بقیه دکترا خیلیه، نه؟؟!! نمی دونم کدوم کاربر بود از شیراز که دکترشون این نظرو داشت؟ کاش بیاد و جوابم رو بده😊💖🌺

سلام بچه ها یکی میشه منو راهنمایی کنه؟

من این آزمایش غربالگری اول و سونوش رو موندم انجام بدم یا نه

دکتر برام نوشته و اینکه سونو رو نوشته سونوی nt,nb

همسرم چندجا پرسیده گفتن انجام نمیدیم چون یکم خطرناکه و همسرم میگه اصلا انجام ندیم تو نت خونده کسایی ک سنشون بالاست و یا تو فامیل و خانواده کسی مشکل داشته باشه سابقش باشه اینو انجام میدن

منم میگم پس برم دکتر بگم چرا انجام ندادم بعد برای بررسی جنین آخه پس چیکارکنم از سلامت و رشدش چطور اطلاع پیدا کنم؟

اصلا انجام ندادنش یا دادنش بد نیست؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها یکی میشه منو راهنمایی کنه؟ من این آزمایش غربالگری اول و سونوش رو موندم انجام بدم یا نه ...

سونو ان تی خطرناک نیست ففط نیاز به مهارت پزشک سونوگرافی داره نگران نباشید انجامش بدین احتمالا اونها خیلی وارد نبودن گفتن ما انجام نمیدیم

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
هانا جون خیلی خیلی مبارکت باشه . انشاالله نامدار باشه و زیر سایه پدر و مادر فداکارش بزرگ بشه و عاقب ...

تا اسمتو خوندم كه برام كامنت گذاشتى قلبم يه جورى شد چون دقيقا اون روزا رو يادمه كه كى ها با هم بوديم اينو بدون از ته قلب براى همه منتظرها دعا مى كنم مخصوصا خودت كه در جريانت هستم و اون روزاى با هم بودنو فراموش نمى كنم 

من و تو و رويا و چند نفر ديگه همه با هم مثبت شديم و يه دفعه تاپيك افتاده بود دور مثبت شدن

اما مطمينم براى تو هم مى شه فقط قوى باش و مثبت 

من هيچوقت نااميد نشدم با اينكه بار سومم بود مطمينم براى تو هم مى شه فقط قوى باش تا مى تونى قوى باش

منم اگه قابل باشم برات از ته قلب دعا مى كنم همونجورى كه موقع زايمان با هر بار زورى كه مى گفتن بزن من از خدا براى تك تك منتظرها لحظه باردارى و زايمانو خواستم و ايمان دارم همه جوابشو مى گيرن فقط روحيتو تا مى تونى بالا ببر عزيزدلم❤️😘

ممنونم.بسلامتی عزیزم انشالله ک همه چی عالیه.راستی غربالگری دومو انجام دادی؟

نه عزیزم دکترم.گفت ازمایش نمخاد دیکه فقط سونو انومالی انجام بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها یکی میشه منو راهنمایی کنه؟ من این آزمایش غربالگری اول و سونوش رو موندم انجام بدم یا نه ...

عزیزم این غربالگری خیلی واجبه..دورازجون براتشخیص ناهنجاریها هست وهیچ خطر وضرری نداره..یک سونوی شکمی هست ک بچه رو از نظر سه تا سندروم بررسی میکنه و یک ازمایش خون ساده..حتما باید انجام بدی خانومی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مریم جون شبا انقدر کابوس بدترین حالت رو میبینم که فقط ازش وحشت دارم نمیتونم آماده باشم خواهر، شوهرم ...

نگین جون ببین تو داری میگی کابوس بدترین حالت رو میبینی و اینقدر حالت بد میشه پس بسپار بخدا انشاله بچه ای سالم تو شکمته..اما یکهزارم درصد اگر با مشکل متولد بشه دیگه خواب نیست واقعیته و بدتر از کابوس میشه..الهی شکر علم پیشرفت کرده...پس قوی باش و اون ارامش رو برگردون بخودت ....پس چی؟؟ اعتماد بخدا و توکل یادت نره

عزیزم تو فقط توکل کن بخدا و بگو بچه سالم میخوایم همین..توکل کن....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

عزیزم تبریک میشم انشالله خوش قدم باشه و نامدار.خدا زیر سایه تون حفظش کنه نی نی کوچولو رو

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه عزیزم دکترم.گفت ازمایش نمخاد دیکه فقط سونو انومالی انجام بده

وای برا من تمام آزمایشا و سونوها رو درخواست دادن دیوونم کردن.تو غربالگری دوم مسمومیت بارداری رو برام زده بود 1 ب 35 و درصدش بالا بود.نشون دکتر دادم گفت همه چی خوبه پایین صفحه هم نوشته هیچ مشکلی نیس.نمیدونم چرا اونو اینجوری زده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم تبریک میشم انشالله خوش قدم باشه و نامدار.خدا زیر سایه تون حفظش کنه نی نی کوچولو رو

میگم شما سونو انومالی انجام دادین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم این غربالگری خیلی واجبه..دورازجون براتشخیص ناهنجاریها هست وهیچ خطر وضرری نداره..یک سونوی شکمی ...

نفسی جونم سونو آنومالی انجام دادین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وای برا من تمام آزمایشا و سونوها رو درخواست دادن دیوونم کردن.تو غربالگری دوم مسمومیت بارداری رو برام ...

مسمومیت بارداری رو تو آزمایش غربالگری براتون تشخیص دادن ؟