2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان گلم☺️ من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب جوجه ام تشکیل شده بود😍😍😍😍😍😍. البته دکتر ...

خدا رو شكر عزيزم ، ان شا الله كه ساليان سال قلب ني ني نازت برات بتپه خانمي و اين حس قشنگ قسمت همه دوستان گلم بشه .

نگین جون ببین تو داری میگی کابوس بدترین حالت رو میبینی و اینقدر حالت بد میشه پس بسپار بخدا انشاله بچ ...

درست میگی عزیزم منم همینو میخوام خدا کمک کنه خودش دستمو بگیره هر شرایطی که قراره پیش بیاد تنهام نذاره راه درستو نشونم بده توکل به خودش...

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برا من تو سونو آنومالی قدش رو ننوشته.از کجا بفهمم قدش چنده؟سی ار آل هم نزده.

عزیزم تو آنومالی دیگه crl و قد رو نمیزنه اندازه دست و پا و دور شکم و دور سر جنین جداجدا گزارش میدن

الحمدالله❤
عزیزم این غربالگری خیلی واجبه..دورازجون براتشخیص ناهنجاریها هست وهیچ خطر وضرری نداره..یک سونوی شکمی ...

ممنونم عزیزم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سونو ان تی خطرناک نیست ففط نیاز به مهارت پزشک سونوگرافی داره نگران نباشید انجامش بدین احتمالا اونها ...

ممنونم🙏❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها یکی میشه منو راهنمایی کنه؟ من این آزمایش غربالگری اول و سونوش رو موندم انجام بدم یا نه ...

صدف جون چه خطري داره ، حتما بايد سونوي nt رو انجام بدي و همينطور آزمايشش رو ، يك سونوي شكمي ساده هست و هيچ خطري نداره .

چرا هیشکی جواب منو نداد😔 گفتم امروز روز سیزدهم انتقال جنین فریز سه روزه بودم پنجشنبه آز دارم اما ا ...

عزيزم به بيبي چك اصلا اعتماد نكن ممكنه بتاي خونت دير بره بالا ، حتما آزمايش بده ، ان شا الله كه خوش خبري .

من یسوال دیگه دارم که نگرانم کرده

من الان رفتم توهفته ۹ که توی هفته هشت برا اولین بار کمرم یه درد خیلی ریز یجوری گرفت و احساس خیسی کردم ورفتم چک کردم دیدم ازم ترشح اومده و تمیز کردم و تمام

امروزم برا دومین بار همونجوری کمرم یجوری شد و باز یکم خیس شدم

چیزی ک نگرانم کرده اینه ک این ترشح زرده و بوی تندی شبیه به بوی من معذرت میخوام🙊😑مثل بوی اسپرم روم به دیوار معذرت میخوام😖

نه سوزش نه خارش هیچی و فقط دوبار با فاصله چند روزه این اتفاق افتاده و بعد از تمیز کردن خودم دیگه نبوده اصلا هم ترشح ادامه دارنداشتم این مدت و همش خشک بودم

قبلا هم ک عفونت اگر میگرفتم عفونت بدون بو داشتم قارچی بوده 

نمیدونم اینا چیه

صدف جون چه خطري داره ، حتما بايد سونوي nt رو انجام بدي و همينطور آزمايشش رو ، يك سونوي شكمي ساده هست ...

جای دولتی پرسیدیم ک بیممونه گفتن انجام نمیدیم حالا باید بریم یجا آزاد هزینشو نمیدونی چقدره؟

جای دولتی پرسیدیم ک بیممونه گفتن انجام نمیدیم حالا باید بریم یجا آزاد هزینشو نمیدونی چقدره؟

عزيزم سونوي nt حدود ٢٢٠ اينطورها هست هزينه اش حالا شايد كمي بيشتر يا كمتر با آزمايش خون فكر كنم تقريبا حدود ٤٠٠ بشه ، اگر بيمه تكميلي داري فاكتور رو از سونوگرافي و آزمايشگاه بگير و ببر مقداري از هزينه رو بهتون برميگردونن .

من یسوال دیگه دارم که نگرانم کرده من الان رفتم توهفته ۹ که توی هفته هشت برا اولین بار کمرم یه درد خ ...

عزيزم اينها ترشحات بارداري هست ، نگران نباش از اين به بعد همراهت هستن خانمي ، اگر ديدي بوي خيلي زياد و خارش و سوزش داري يك آزمايش براي عفونت انجام بده ولي در غير اين صورت اصلا نگران نباش و لباس زيرت رو هر روز عوض كن .

خواهش میکنم عزیزم دشمنت شرمنده باشه😘😙

برا شما نی نی تون تکون هم میخوره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من رویان رفتم 

والا من خیلی به رویان بدبین شدم.نمیدونم چرا حس میکنم آزمون و خطا میکنن. یعنی کار خاصی واسه مثبت شدن نمیکنن

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)