2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
والا یادم نیس چند بود تو ان تی.نه طول سرویکس رو دو بار تا حالا اندازه گرفته یکی هفته14 یکیم 16 ک یکی ...

خوب الان رشدش چن زده بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره تو سونوهای اول یه هفته با محاسبه خودم تفاوت داشت ولی الان هر دو یه سن رو نشون میدن

عزیزم عکس سونو آنومالیتونو میفرستین واسم ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب الان رشدش چن زده بودش ؟؟

قدشو؟نزده بود برام.طول سرویکسم اول 38-39 بود بعد شده بود 37-38

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستان شما بعد انتقال استراحت مطلق بودین؟؟

من همش خوابم میبره. حوصله ام سر رفته

فک میکردم هرکس انتقال میده یه اتفاقی براش میوفته که باید استراحت کنه😁😁الان میبینم عین روزای دیگم🤣🤣

حالا اروم راه میرم. نماز رو صندلی میخونم

ولی واقعا سخته. تو برگه ایی که بهم دادن گفتن لازم نیست استراحت مطلق

یه خانومه اونجا بود یکسره میگفت دروغ میگن. من حرفشونو گوش دادم سقط کردم. ایندفه استراحت مطلق میشم

بعد یه چیزی. خیلی ببخشید یبوست دارم میترسم تو توالت فشار بیارم🙈🙊بنظرتون ربطی دارن با هم؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بسلامتی عزیزم..خداروشکر ک همه چی خوب بوده..منم عصر وقت دارم

تازه فهمیدم ک عصر نوبت سونو انومالی داری بیا خبر خوبه رو بده نفسی جون

بنظرتون هندونه بخورم بد نیست؟؟

هندونه خیلی خوبه برا کار کردن شکم🙊🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دست گلت درد نکنه شرمنده

خواهش میکنم عزیزم دشمنت شرمنده باشه😘😙

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

گلم وزنش عالیه ۲۶۱ گرم زده عالی کاش برا منپ اینقد بزنه برا منم تو ان تی مث مال شما بود ان شالله تو انومالی هم مث شما باشه . میگم از ان تی تا آنومالی برا شما شکمتون بزرگتر شده ؟؟

خواهش میکنم عزیزم دشمنت شرمنده باشه😘😙

برا منم دعا کنین تا مث مال شما بشه