2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها برا من تو سونو آنومالی قدش رو ننوشته.از کجا بفهمم قدش چنده؟سی ار آل هم نزده.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مسمومیت بارداری رو تو آزمایش غربالگری براتون تشخیص دادن ؟

آره 1 ب 35 زده بود احتمالشو.ولی دکتر حای توجه هم بهش نکرد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اسمتو خوندم كه برام كامنت گذاشتى قلبم يه جورى شد چون دقيقا اون روزا رو يادمه كه كى ها با هم بوديم ...

هاناجان

به سلامتی ومبارکی فارغ شدین؟ قددم نورسیده مبارکککککککککککککککککککککککککککک.نامدارباشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
میگم شما سونو انومالی انجام دادین ؟

آره شما چی انجام دادی؟

بچه ها برا من تو سونو آنومالی قدش رو ننوشته.از کجا بفهمم قدش چنده؟سی ار آل هم نزده.

سونو انومتلی ک دادی آزمایش و سونو غربالگری اول و آزمایش دوم هم با خودتون بردین برا سونو انومالی ؟؟ تو چن هفته انجام دادین سونو آنومالی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره شما چی انجام دادی؟

ب سلامتی . برا من روز شنبه آینده میخوام انجام بدم ۱۸ هفته و سه روز . برام دعا کن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سونو انومتلی ک دادی آزمایش و سونو غربالگری اول و آزمایش دوم هم با خودتون بردین برا سونو انومالی ؟؟ ت ...

ن عزیزم نمیخواد آزمایش و اینا رو ببری.من دیروز انجام دادم 18 هفته و 5 روز بودم

ب سلامتی . برا من روز شنبه آینده میخوام انجام بدم ۱۸ هفته و سه روز . برام دعا کن

بسلامتی عزیزم انشالله ک همه چی خوبه.وقتی تا حالا خوب بودن از این ب بعدم مطمئنا عالیه

ن عزیزم نمیخواد آزمایش و اینا رو ببری.من دیروز انجام دادم 18 هفته و 5 روز بودم

همه چیزو انجام داد براتون یعنی طول دهانه رحم هم براتون گفت ؟ تو سونو ان تی من سی ار ال ام ۵۵ بود فکر کنم مال شمام این مقدار بود الان مال شما چنده ؟؟

بچه ها شماها از کی جارو برقی استفاده کردین؟یا کارای یکمی سنگین انجام دادین؟من دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم.شوهرم اصلا بلد نیس خوب جارو بکشه همینجوری سرسری فقط یه دست میکشه ک تموم شه

بسلامتی عزیزم انشالله ک همه چی خوبه.وقتی تا حالا خوب بودن از این ب بعدم مطمئنا عالیه

شما ی هفته از من جلوتری

بچه ها یه خرابکاری کردم😣😣 داروهامو اشتباه خوزدم امروز ساعت ۱۰ استرادی خوردم میخواستم ساعت ۱۲ اسپرین بخورم بازم استرادی خوردم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ باید امشب ساعت ۱۰ میخوردم چه کنم حالا 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
همه چیزو انجام داد براتون یعنی طول دهانه رحم هم براتون گفت ؟ تو سونو ان تی من سی ار ال ام ۵۵ بود فکر ...

والا یادم نیس چند بود تو ان تی.نه طول سرویکس رو دو بار تا حالا اندازه گرفته یکی هفته14 یکیم 16 ک یکی دو میکی کم شده بود تو سونو دوم

بچه ها یه خرابکاری کردم😣😣 داروهامو اشتباه خوزدم امروز ساعت ۱۰ استرادی خوردم میخواستم ساعت ۱۲ اسپری ...

ن با یبار ک چیزی نمیشه ولی امشب دیگه نخور

شما ی هفته از من جلوتری

آره تو سونوهای اول یه هفته با محاسبه خودم تفاوت داشت ولی الان هر دو یه سن رو نشون میدن