2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
مریم جون شبا انقدر کابوس بدترین حالت رو میبینم که فقط ازش وحشت دارم نمیتونم آماده باشم خواهر، شوهرم ...

نگين جون همه ما اينجا برات دعا ميكنيم كه خدا نااميدت نكنه خانمي ، ان شا الله كه بهترينها برات اتفاق ميفته .

میدونم ابن سینا رو قبول ندارن  خودمم قبولشون ندارم چون نه پزشک زنان و. نه  سونولوژ تو هفت ...

خداروشكر به خير گذشته و الان مامان شدي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم منم خوبم خودت درچه حالی ؟ برای سونو جمعه وقت دارم گلم 

انشاللله به سلامتی عزیزم منم ۴شنبه برا قلبش وقت دارم به سلامتی شما۱هفته جولوتر از مایی جمعه برا قلبش وقت داده مال ما زود نیست🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم دفعه اول طبیعی شدم که سقط شد این حرفا چیه عزیزم من خودم توی این چهارسال یه چیزایی کشیدم که بچ ...

ممنونم از محبتت. سردرگمم کجا برم که بهترین کمک رو بهم بکنن. تعریف دکتر نصر و چوبساز و طرازی شنیدم. نمیدونم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم دفعه اول طبیعی شدم که سقط شد این حرفا چیه عزیزم من خودم توی این چهارسال یه چیزایی کشیدم که بچ ...

وای عزیزم چقدر سختی کشیدی خدا حافظتون باشه انشاللللله🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنونم از محبتت. سردرگمم کجا برم که بهترین کمک رو بهم بکنن. تعریف دکتر نصر و چوبساز و طرازی شنیدم. ن ...

منم مثل شما سردرگمم كدوم مركز برم و كدوم دكتر، طرازي و نصر و پورمطرود، فقط يه چيزي رو ميدونم اونم اينكه برا ميكرو نه فقط دكتر بلكه جنين شناسي هم خيلي مهمه كه من نميدونم مال كجا خوبه

...
انشاللله به سلامتی عزیزم منم ۴شنبه برا قلبش وقت دارم به سلامتی شما۱هفته جولوتر از مایی جمعه برا قلبش ...

عزيزم الهام جون سونوي قلب رفته و خدا رو شكر قلب ني ني اش رو ديده احتمالا سونوي دو هفته بعد از تشكيل قلب بايد بره كه بعضي دكترها ميفرستن .

بچه ها واقعا فقط بگین خدایا توکل میکنم به خودت و خودت مارو بنداز توراه درست هر کی برامون خوبه و بهترینه و انشاللله به نتیجه میرسیم باور کنین خدا خودش وقتی توکل خالص و ببینه که تنها از خودش میخواین میندازه ادم و تو راه درست 

من خودم بعد۹سال و بعد ۳بار منفی اخرین بار واقعا امیدم فقط خودش بود و گفتم فقط راه درست و بزار و خود به خود حتی تاپیک انا رو پیدا کردم و از تجربیات بچه ها استفاده کردم و .......🌷🌷🌷بچه ها فقط خداست که میتونه👐

آرزوی موفقیت همتونو دارم تو هر مرحله ای که هستین👐🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺💚💚💚💚💚💚💚

عزيزم الهام جون سونوي قلب رفته و خدا رو شكر قلب ني ني اش رو ديده احتمالا سونوي دو هفته بعد از تشكيل ...

اهان اکی پس مال ما به موقس ممنون عزیزم 🌺

پس چرا دکترم بهم نگفت اصلا براشون اعصاب و وقت و پول مریض مهم نیست

عزيزم نميدونم ولي من قشنگ يادم هست كه سال ٩٤ كه رفتم رويان تاكيد داشتن اين دو تا آزمايش حتما توي همون مركز انجام بشه ولي بقيه آزمايشها رو گفتن اصلا آزمايشگاهش مهم نيست . 

عزیزان نظرتون راجب ابن سینا و دکتر طرازی چیه؟ 

یا اینکه دکتر نصر؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزيزم من هميشه دعاگوي همه دوستان گلم هستم ، ان شا الله كه شما هم خوشحالمون ميكني .

ممنون انشالله🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏