2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046897 بازدید | 684563 پست
سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

واااای خدای من

چه خبر خوشگلی😍عزیزمممم قدم نورسیده مبارک.امیدوارم همیشه زیر سایه ی پدر و مادر سالم و خوشبخت باشه

قربون پرنسس عجولمون😍

از طرف ما دستای ناز و کوچولوشو حسااابی ببوس عزیزدلم😘 خدا حفظش کنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستای مهربونم، جواب آزمایشم منفی بود، 🤯🥺😭از همتون ممنونم که به فکرم بودین و برام دعا کردین، ...

متاسفم عزیزدلم😔

وقتی دیدم تاپیک‌کلی جلو رفته ته دلم خوشحال‌شدم که حتما مثبت شدی اما ... نمیتونم بگم‌درکت میکنم اما قطعا عشق به نی نی و رسیدن به هدفمون اونقد قویه که مارو سر پا نگه‌میداره و توی این مسیر قدرت و انرژی عجیب غریبی بهمون میده 

اول‌ از ته دلم دعا میکنم قبل از پیگیری برای درمان،توی اوج ناباوری خدا سوپرایزت کنه و دلت شاد شه

ولی اگرم نشد امیدوارم انتقال بعدیت به جبران اینبار مامان دوقلوها شی❤😘 شک نکن مامان شدنت نزدیکه گلم...ماها از حکمت خدا بی خبریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب، پیشاپیش مامان شدنت مبارک عزیزم،ان شالله انتقال خوب و راحتی داشته باشی عزیزم😍

مرسی عزیزم

ان شالله براشما هم خوب و راحت باشه و موفقیت آمیز🙏😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خوب کردی😊

😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
واي مردم از خنده 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

تازه پفک هم داشتم متاسفانه ظرفیت تکمیل شده بود😁

@مرجانوآسمان    

سلام مرجان جوني خوبي؟ ميگم پودراينوفوليك و همينطور قرص ب ٦ و امپول ب١٢ رو دكتر طرازي وأستون نوشتن؟؟ ازمايش انعقاديتون چه طور بود كه ب ها رو نوشتنش؟ چندتا براي چه مدتي دادن بهتون؟ بعد از انتقال هم گفتن ميتونين بزنين؟؟

...
وای عزیزم چقدر سختی کشیدی خدا حافظتون باشه انشاللللله🌷🌷🌷🌷🌷🌷

فدات شم عزیزم 

همچنین مهربون

خدا با معجزه هاش کاری میکنه سختی ها کمرنگ بشن 🙏🙏❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ممنونم از محبتت. سردرگمم کجا برم که بهترین کمک رو بهم بکنن. تعریف دکتر نصر و چوبساز و طرازی شنیدم. ن ...

چوبساز رو نمیشناسم 

ولی نصر و طرازی هردو خوبن

خوبیه نصر اینه که هم با سونو انتقال میده و بقول بچه ها دستش سبکه هم اینکه جنین شناس گاندی که باهاشون کار میکنه خیلی زبده هستن

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
تاراجون استروژل هم داشتم‌روزی دو خط کش، اما پنتوکسی فیلین نه، ممنونم ازت، من دیگه جنین ندارم، باید د ...

بله عزیزم زود بهت وقت میده البته معطلیش تو مطب زیاده  فقط چهارشنبه ها مطب تهرانشه ملاصدراست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انتقال منم ٩ خرداد بود با عارفي فردا ميرم سونو

عزیزم بسلامتی قلب نازنینشو میبینی

بمن گفتن این هفته هر روزی بیای اوکیه ولی دکتر خودم تا چهارشنبه نیست ترجیح میدم روزی برم که خودش باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آخه من دو تا جنین بیشتر ندارم و اینکه دوباره بخوام شروع کنم آقا حاضر به نمونه دادن واسه آزمایش و انت ...

منم جنینام دیگه تمام شد. باید از اول پانکچر کنم. میگه واااای دوباره باید برم نمونه بدم.گفتم من حاضرم هفته ای یکبار نمونه بدم ولی روزی دو تا آمپول نزنم

متاسفم عزیزدلم😔 وقتی دیدم تاپیک‌کلی جلو رفته ته دلم خوشحال‌شدم که حتما مثبت شدی اما ... نمیتونم بگ ...

از دعاهای قشنگت ممنونم خاکستری جان، امیدوارم به سلامتی نی نی ات رو‌بغل بگیری و اون‌لحظه برامون‌دعا کنی❤️❤️🌺🌺🌸🌸