2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684564 پست
عزیزم حتما با دارو تعداد فولی هات زیادتر میشه نگران نباش. دکتر بهت گفت کیست داری؟ اخه سایز ۱۸ که کی ...

گلم برای روز سوم پری سایز 18 کیسته، واسه همین بهش گفته، که خدا رو شکر چون کوچیک هست راحت از بین میره

ميدوني عزيزم  دكتر عارفي هفته ديگه بهم وقت داده كه ميشه ٣٤ انتقالم بيشتر عجله م براي ويزيت وس ...

عزيزم خوب الان بري سونو اصلا چيزي معلوم نميشه فقط بيخود استرست بيشتر ميشه ، نگران مصرف استراديول كه نباش اون فعلا تا هفته ١٢ اينطورها هست ، سرم هم فكر كنم ديگه بعد از تشكيل قلب بايد تزريق كني ، فقط خودت و ني ني ات رو بسپار به خدا و آرامش داشته باش هفته ديگه برو سونو .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم ببخشید نمیخواستم اینجا بگم و ناراحتتون کنم، از بس اینجا انرژی مثبت و‌خوب داره، ولی خب ف ...

عزیزم ما تو همه چی با هم شریکیم، چه ناراحتی چه خوشحالی

اینجا نگی کجا بگی، فقط ما درد کشیدیم و همو می فهمیم، بقیه هم تجربه ندارن اصلا نمی فهمن ما رو

ممنون  نفس جان ، ببخشید ناراحتتون‌کردم، امیدوارم‌همیشه شاد و‌سلامت باشین و به سلامتی کوچولوتو‌ب ...

اصلا اینجا هیچ کس حق نداره تنها غصه بخوره گلم هر کی هر وقت دلش گرفت به هر دلیلی جاش همین جاست

سلام بچه ها از آزمایشگاه بهم زنگ زدن شماره رو دیدم میخواستم سکته کنم بعد گفت فردا بیا باید آزمایشتو ...

چیزی نیست گلم از دست این کاراشون، نگران نباش گلی ان شاء الله تکرار می کنی حال نی نی مون هم خوبه

عزيزم يك آزمايشهايي مثل ذخيره تخمدان و آزمايش اسپرم بهتره توي مراكز ناباروري انجام بشه ، من هم يادمه ...

پس چرا دکترم بهم نگفت

اصلا براشون اعصاب و وقت و پول مریض مهم نیست

عزيزم عكس رنگي رو مركزاي مهم بري دكترا قبول ميكنن فرقي نميكنه برو ابن سينا من اونجا رفتم خيلي خوب بو ...

دکتر نصر ابن سینا را قبول نداشتن گفتن فقط همون دوجا

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
مبارکه عزیزم ان شالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی بعد انتقال منفی هیسترو یا پی ار پی با دکتر ...

نه عزیزم چون دکتر میگفتن رحمم عالیه و اینقدر خوبه که باید. عکسشو توی کتابهای پزشکی چاپ کنن هربارم میگفت😁

فقط عکس رنگی داشتم که ببینن احتمالا از لوله ها مایع داخل رحم میریزه یا نه که خداروشکر خوب بود. و لوله ها کامل برداشته شده بود

ممنون از محبتت انشالله قسمت خودت بزودی. عزیزم

عزیزم فقط به دکترت زنگ بزن و بپرس احتمالا باید۲تا امپول پروژسترون بزنی و هپارین یا انوکسان یا اسپرین ...

عزیزم الان مطب بودم سونو شدم خداروشکر خوب بودن دکتر گفت آنوکسا و آسپرین فعلا قطع کنم

یعنی عالیه شیوعی بدون بیهوشی انجام میده و اگر با بیهوشی بخوام باید برم قم؟ دکتر نصر ابن سینا رو قبو ...

بله عزیزم شیوعی بدون بیهوشیه

برای بیهوشی باید. بری قم من ولی رفتم عالیه شیوعی از دفعه قبل که نمیدونم کاخ بود یا کاج توی خیابون فلسطین انجام داده بودم دردم پیش شیوعی کمتر بود 

ابن سینا به من گفتن نه

من انجام دادم نه مشکلی نبود خدا رو شکر، ولی واقعا آیتم های ایمنی رو اصلا بار اول لازم نبود انجام داد ...

ممممنووووون گلم💋💋 پس بزارم روز اول پريود  كه ميخواد سونو كنه براي انتقال بگم دكترم بنويسه جوابش زود آماده ميشه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷