2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
نه من با شام می خورم که بعدش قراره بخوابم و فعالیتم کم بشه جبران کنه، البته من انوکسا ندارم، شما اگه ...

همون خودمم نمی دونم چون انوکسا شب دارم عیب نداره موقع شام اسپرین بخورم یا ن 

[QUOTE=94076707]خیابون اردیبهشت بزرگ نوشته پیوند ساختمونش بزرگه....کنار ازمایشگاه دانشبده[/QUOTE آز ...

خصوصیه عزیزم......

اگر بیمه تکمیلی و طلایی داشته باشی قبول میکنه..جز بیمه البرز که ما بودیم اکثر بیمه ها رو قبول میکرد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم هچینگ یعنی ایجاد یه خراش روی پوسته جنین(زونا پلوسیدا) برای این که جنین بتونه از پوسته خودش بیاد ...

فدات عزیزم خیلی لطف کردی کامل توضیح دادی کاملا متوجه شدم 🙈❤

پس از فردا میرم باشگاه چون من خانه دارم و کلا بیکار😁خدا خیرت بده دقیقا یه ماه که داشتم فک می کردم که برم یا نرم اما حالا که مطمئن شدم خوبه حتما انشالله وقتو تلف نمی کنم و از همین فردا صبح میرم ثبت نام چون تنبلی هم دارم وقتی میرم خیلی حس تخمک گذاری می کنم👀

ن عزیزم اگه تخمدان دستکاری بشه ذخیره کم میشه

ممنون عزیزم، انقدر دیدم همه با ترس و لرز میرن واسه لاپاراسکوپی، منم فکر میکنم اگر کسی آندومتریوز داره یا میخواد تخمدانش رو کوتر کنه، ذخیره کمتر میشه ولی نمیدونم چرا بقیه ام واسه این موضوع نگران میشن

عزیزم میشه لطف کنی بگی لوبیا سبزو چجوری می پختی که برای ضخامت آندو خوب باشه ؟🙈😶

من لوبیا سبز اب پز می کردم روش لیمو ترش و روغن زیتون می زدم وای عالیه😍😍 جا دوستمون جواب دادم 😝😂

دوستان گلم سلام .ممنون بابت ابراز همدردیتون ، خیلی ناراحت شدم واسه عزیزای که با مشکل برخوردند ، گرچه ...

عزیزم من تازه متوجه شدم به مشکل بر خوردی؟چرا؟؟؟

دکتر رستمی بودی درسته؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرجان جون چسب جنین برای بالا بردن شانس بارداری زده می شه آخه شنیدم می گن وقتی اندازه آندومتر خیلی خ ...

عزیزم انگار شانس لانه گزینی رو بیشتر میکنه.

من دکترم پیشنهاد داد،منم قبول کردم.

اندومترم خوب رشد کرده بود خداروشکر🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
الهام جون پردنيزولون سيستم ايمني بدن رو سركوب ميكنه و احتمال مثبت شدن رو بالا ميبره و احتمال سقط رو ...

مرسی عزیزم انشالله خدا نی نی یا نی نی های نازتو حفظ کنه

والا چون بتام کم شده همش دنبال علتشم به دکتر گفتم میگه تو حاملگی طبیعی هم امکان داره رخ بده و طبیعیه

من خودم همیشه کمر درد داشتم  همه  میتونن این کمربند رو بگیرن ؟؟ بدون اینکه به دکتر بگیم& ...

فک نکنم مشکلی باشه.داروخونه برو بگو کمربند بارداری میخوام بهت میدن.

من دکترم نوشت برام.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام خوشگلا

سینال اف رو خودم میتونم بزنم؟

تا حالا اصلا امپول نزدم خودم

نمیدومم چجوریه

تو برشور گفته عمودی بزنین روی بازو نشون داده

زیر ناف میخوام بزنم همونجوری عمودی بزنم؟

ممنون میشم یکی کامل بگه برام

یعنی تاریخ زایمان طبیعی رو اون موقع گفت؟ اخه من حساب میکنم 38 هفته، میبینم میشه اول و دوم شهریور

نه عزیزم سزارین.. طبیعی میفته ۱۹ بیستم شهریور.