2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
باز خدارو شکر تو لوله نبودن. کدوم دکتر امروز سونو کرد؟ الهام جان پردنیزولون رو بخاطر ana بالا توی آز ...

دکتر سروی بود ولی چون دیر رسید دکتر کبیری اون دکتر جوونه سونو هارو انجام داد گفت اگه دردی داشتی بیا اگه لازم باشه فردا زنگ‌بزن تا هفته دیگه بیا سونو

من طبق لیست انا جون انجام دادم بردم پیش دکتر توکلی تو ابن سینا گفت ایمنیت اکیه ولی هپارین باید داشته باشی

خود بیمارستان گفت ما بعد از سه منفی به همه پردنیزولون و هپارین میدیم

منم ب حساب خودم ۲۷ هفته و دوروز بودم ک سونو گفت ۲۸ هفته... دکتر گفت طبق این سونو دهم دوازدهم شهریور ...

یعنی تاریخ زایمان طبیعی رو اون موقع گفت؟ اخه من حساب میکنم 38 هفته، میبینم میشه اول و دوم شهریور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم. اره کمربند دارم از هفته ۲۰ دارم استفاده میکنم. دقیقا مهره های ستون فقراتم ک نزدیکه ل ...

من خودم همیشه کمر درد داشتم 

همه  میتونن این کمربند رو بگیرن ؟؟

بدون اینکه به دکتر بگیم 

؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم من بعد افت بتا آزمایشات رو دادم.ایمنی مشکل نبود ولی انعقادی چرا. دوماه ب۶ و ب۱۲ استفاده کردم. ...

مرجان جون

چسب جنین برای بالا بردن شانس بارداری زده می شه آخه شنیدم می گن وقتی اندازه آندومتر خیلی خوب باشه دیگه نیازی نیست به زدن این آمپول،شما اطلاعی دارین؟

سلام شب بخیر  محتاج راهنمایی هاتون هستم  شانس زیادی برای انتقال ندارم تقریبا یه ماه دیکه ...

عزیزم من لوبیا سبز میپختم روزی ۱لیوان بخور 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آخه نمی دونم چرا زیادی خوبه مورفولوژی 40 عالیه، این بیمارستان مرکز ناباروری داره؟؟ 

ممنونم . ولی با این حال ما سیزده ساله منتظریم. متاسفانه من همش باردار میشم ولی بعدش در هفته های پنجم تا هفتم سقط میشه . 😔  بیمارستان مادر یزد فقط برای ناباروری هست فک میکنم شنیده باشین دکتر افلاطونیان و دکتر کریم زاده از پیشکسوتان میکرو و ای وی اف در ایران هستن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیز دلم خیلی عذر میخوام .. من از آز اسپرم سر در نمیارم.ببخشید❤

اشکال نداره عزیزم ـ یکی از دوستان لطف کردن راهنماییم کردن. فدات❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام دوستان  خداروشکر دکتر سونو کرد صدا قلب شنید و تو 7هفته بودم قسمت همه منتظرا ان شا الله ب ...

عزیزم خدا رو شکر خیلی تو فکرت بودم همش دنبال پیامت میگشتم ک ببینم چ کردی.انشالله قلب نی نی همیشه برات بتپه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فكر كنم اشتباه شده اصولا مورفولوژي 40 نداريم اينو يك دكتر اورولوژ به همسر دوستم گفته بود كه فكر ميكن ...

فک نکنم اشتباه باشه فقط تفسیر دقیقشو نمیدونم ـ پارسال واسه میکرو ک ازمایش داد مورفولوژی بود ۳۴ امسال حدود ی ماه قبل ک مجددا ازمایش داد شده بود ۴۰

بچه ها توروخدا جوابمو بدین.صبح من لک دیدم بلافاصله رفتم سونو گفت قلبش میزنه اما یکم از جفت جدا شده.د ...

نرفتی دکتر ک بگه چیکار کنی عزیزم؟خب جز استراحت ک فعلا کاری از دستت برنمیاد نترس استراحت کن انشالله ک چیزی نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اول بهت تبریک میگم.بعد میشه لطفا بگید هزینه ها تو ابن سینا چطوریه؟

ممنون عزيزم

پانكچر يادم نيست چون يكسال پيش بود

ولي هر بار انتقال ١٦٠٠

داروهاي انتقال حدود ٧٠٠

هزينه بلاست جنين ٥٠٠

هيسترو و خراش حدود ٢ميليون

اينها رو چون جديد انجام دادم ميتونم بگم عزيزم

آخه نمی دونم چرا زیادی خوبه مورفولوژی 40 عالیه، این بیمارستان مرکز ناباروری داره؟؟ 

عزیزم دیدم واسه یکی از دوستان در مورد لاپاراسکوپی پست گذاشته بودی، یه سوال برام پیش اومده، البته الان که باردارم و اصلا این موضوع فعلا برام مهم نیس ولی گاهی یه سوالایی برام پیش بیاد میرم دنبال جوابش، میخوام بدونم عمل لاپاراسکوپی به هر دلیلی باشه، ذخیره تخمدانو کم میکنه؟ من بخاطر تک شاخ بودن رحمم لاپرا شدم، فقط دکتر لوله ی فرعیمو بست، گفت دست به تخمدانت نزدم، بازم چون عمل شدم ذخيرم کم شده یعنی؟ 

عزیزم دیدم واسه یکی از دوستان در مورد لاپاراسکوپی پست گذاشته بودی، یه سوال برام پیش اومده، البته الا ...

ن عزیزم اگه تخمدان دستکاری بشه ذخیره کم میشه