2777
2789
عنوان

شوهرم تولدمو یادش رفته بود🥲

431 بازدید | 47 پست

همه چی برام میخره پولم همیشه بهم میده ینی میخوام بگم کمبود ندارم ولی دوس داشتم تولدم یادش بمونه.بهشم نگفتم تا ببینم خودش کی یادش میاد

خطش به اسم منه صب براش از بانک و همراه اول اینا پیام اومد که فهمید تولدمه جا خورد وگفت عه امروز چندمه؟دیگه یادش اومدتبریک گفتو اینا منم دیگه سگ شدم و صبحونه براش اماده کردم رفتم اتاق خواب

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحونشو خورد اومد دنبالم بغلم کنه همش میگفتم بروکنار چرا تولدم یادت نبوده و اینا اونم میگفت باید بهم میگفتی یا اشاره میکردی که تولدته من تولد خودمم یادم نمیمونه

انقد گریه کردم چشام باد کرد.از پیشش پاشدم رفتم صبونه خوردم باز اومدم خابیدم

😂😂

مهم اینکه بلخره فهمید، درسته تاریخ بسیار مهمیه ولی خوب شاید اصلا نمی‌دونست امروز چندمه ک اصلا بفهمه تولدته

من خودم انقد ک حافظم برا تاریخ ضعیفه از اول اون ماه باید حساب کنم تا روز تولد طرف دوباره یادم بره یهو یادم بیاد یا فرداش تبریک بگم

صبحونشو خورد اومد دنبالم بغلم کنه همش میگفتم بروکنار چرا تولدم یادت نبوده و اینا اونم میگفت باید بهم ...

چه اشتباهی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

دیگه ظهر پاشدم حالم یکم بهتر شده بود

دیگه گفت فک کنم فقط خوابت میومد😂

دیگه گفت شب بریم رستوران

دیدم بعداز ظهر جایی دعوتمون کردن برا شام🥲

دیگه تولدم گه شد توش

من خیلی بدبختم نمیتونم بگم خودمون برنامه داریم یا کار داریم،کسی دعوتم کنه فک‌میکنم اگه نرم بی حرمتش کردم

پیش اومده عزیزم شرایط وفشار اقتصادی هم هست حالا عصروشب شاید جبران کنه

اره خودشم میگفت حداقل باید اشاره میکردی.فک میکرد خودمم یادم نبوده حتما که نگفتم

باورش نمیشد که یادم بوده تولدمه😂😂

قسمم داده چن بار که بگو بخدا یادم بوده خودم.

اخه من نگفتم تا ببینم کی میخواد یادش بیفته

دیگه ظهر پاشدم حالم یکم بهتر شده بوددیگه گفت فک کنم فقط خوابت میومد😂دیگه گفت شب بریم رستوراندیدم بع ...

از اونجا ک دعوت شدین یکم زودتر بیاین شبش برین بیرون یکم بگردین.... 

شل کن لذت ببر دیدی ک براش مهم بود...

من اصلا سالگردو روز زنو اینا اصلا خودمم یادم نمیمونه فقطو فقط یدونه تولد برام مهمه نمیدونم چرا

اره دیگه ظهرش شل کردم دیگه دعوت شدیم شام نتونستیم تنها باشیم