2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
تارا جون شما قبل از انتقال قرص پردنیزول داشتین؟ تجویز دکتر زرنانی بعد از نتیجه + چی بود؟

بله عزيزم پردنيزولون رو با روش پله اي داشتم از 1.5 ماه قبل انتقال

فكر كنم سه هفته روزي يكي 

يك هفته روزي نصفي

يك هفته يكروز در ميون نصفي 

و هفته قبل از انتقال قطع كردن 

بعد از مثبت شدن گفتن شروع بشه دوباره روزي يكي و ماه سوم باز با روش پله اي طي ده روز قطع بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ان شاالله🤲 کرمان هستم عزیزم

نگین جان دیروز پستت رو دیدم هر لحظه بیادت بودم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم  فقط از خدای متعال میخوام اولادت رو بخیر خوشی بغل بگیری🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا روح پدرتو شادکنه. ..مادرت چه سختی کشیده.    انشاله خدا انقدر به تو و برادرت ببخشه که ...

ممنونم عزيزم از دعاهاي قشنگت ، ان شا الله خدا همه بزرگترها رو كه از پيشمون رفتن رحمت كنه و اونهايي رو هم كه هستن سالم و سلامت برامون حفظ كنه .

دوستان گلم سلام .ممنون بابت ابراز همدردیتون ، خیلی ناراحت شدم واسه عزیزای که با مشکل برخوردند ، گرچه خودم خیلی حالم خرابه.

آرزو میکنم خدا بهترین تقدیر رو واسه کل این جمع رقم بزنه .

دعا کنید منم زودتر و راحت بتونم سقط کنم ، خیلی وحشت دارم .

این دکتر فوق تخصص به منم گفت اکثر این ناهنجاریها تا ماه ۸ _۹بارداری برطرف میشه.منم خیلی دلم روشنه&nb ...

اینوش جان منم شنیدم اکثر این موارد تو شکم مادر تا وقت زایمان خود بخود رفع میشه..شماهم نگران نباش...منم درباره این اکوژن تو تاپیکای دیگه هم خوندم قبلا ک ی بنده خدارو کلی ترسونده بود دکتر...بعد دکترای دیگه گفتن رفع میشه والان دخترش سالم بدنیا امده ...توکل بخدا انشاءالله براپسر تو هم.چیز خاصی نیست🌸🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی عزیزم 😔😔😔 من یازده سال قبل بعد دو سال اقدام طبیعی باردار شدم ـ سه هفته بودم رفتم از دادم گفت ...

عزیزم متاسفم دکترا حتی آدمو بکشن نباید دنبال شکایت بری به هیجا نمیرسی دیگه چه برسه برا ما باردار سریع میگن بچه خودش یچیزیش بوده به ما چه

الحمدالله❤
خدا نکنه عزیزم🌻 چون روشانیلو تو فرزانه بهش امید داده بودن دوست داشتم برم اونجا که اینطوری میگن، یبا ...

عزيزم من هم يك سونو ميشناسم كه دكترم خيلي قبولش داره ولي خوب من خودم چون كرج هستم سونوهام رو همينجا كرج رفتم فقط يك بار براي اينكه ببينم جفتم چسبندگي نداشته باشه دكترم گفت حتما اونجا برم و گفت فقط همونجا اين مورد رو بررسي ميكنه ، به نظرم دكترش خيلي با حوصله بود .

سونوگرافي دكتر طيبه ضرغامي ، آدرسش هم : ميدان توانير ، ساختمان طلا ، واحد ١٧ هست .

اين هم تلفنش هست : 02188663946 و 02188664967

فقط روزهاي زوج هستن از ساعت فكر كنم ١١ تا ٨ شب .

فردا تماس بگيري براي شنبه يا شايد هم همون فردا بهت وقت بده . 

فقط تمام سونوها و آزمايشهاي غربالگري قبليت رو هم بايد ببري .

مطمئنم که داری سعی میکنی ولی بیای تهران حالا فرزانه نشد یکی دیگه... کلی سونو معتبر هست  بعد ...

آره عزیزم تو این مدت فهمیدم دکترا دقیقا همینطورن نباید از قبل بدونن چی شده والا بدتر یچی میذارن روش،

اگه بلیط گیرم بیاد میام ولی تاالان که خبری از کنسلی نشده

الحمدالله❤

سلام خانم ها تو رو خدا بخونید سوالمو

من امروز روز نهم پریودم رفتم سونو برای تعیین تعداد تخمک برای میکرو روزی دو تا پرگوریس میزدم و یه دونه ارگالترون،،،ولی متاسفانه یه تخمدانم هیچی نبود تو یکی هم یه شش میل و یه ده میل بودذخیره تخمدانم تو آزمایش یک و بیسته ولی دکتر نصر گفت خیلی کمتره،تو رو خدا تجربتونو بگید،ممکنه تا شنبه که میشه روز سیزده بیشتر بشه یا همینا بزرگ بشه،،،از ساعت دو دارم اشک میریزم،فقط حدود پنج تومن دارو خریدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

🎉🎉🎉🎉

سلام خانوماااااا💚💜🧡💙❤️

صبح رفتم آزمايش دادم گفتن خودشون زنگ ميزنن

بعدش تا جواب حاضر بشه با همسرم رفتيم امامزاده طاهر

خيلي اتفاقي مسيرمون رفت سمت امامزاده

اوقتي اومديم خونه بعد كلي انتظار از آزمايشگاه زنگ زدن

خانومه گفت جواب آزمايش  مثبت ه ه ه ه

منو ميگي : جيييييغ ، خانوم توروخدا راست ميگي

😂😂😂😂

بنده خدا شوكه شده بود

باورم نميشددددد يعني ميشه خدااااا جون

هنوزم تو شوكم باورش برام سخته

بعد از سه بار منفي شدن

خداجونم نميدونم چه جوري شكرتو به جا بيارم 

بهترين لحظه عمرم بوود

همش از دعاي شما دوستاي گلمه

شما اولين كسايي هستين كه بهتون خبر دادم

دعا كنين رشد بتام خوب باشه اين خوشي بمونه برام

نگین جان دیروز پستت رو دیدم هر لحظه بیادت بودم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم  فقط از خدای متع ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم خدا از دهنت بشنوه ان شاالله همینطور باشه🤲

الحمدالله❤