2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
من بیمارستان شریعتی میرم گفتن اونایی که سه تا منفی شدن به همشون پردنیزولون و هپارین میدیم یعنی پردن ...

نمیتونم صددرصد بگم. ولی خب کاش به همون دکتر توکلی میگفتی پرد دادن بهت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی عزیزم انشالله خدا نی نی یا نی نی های نازتو حفظ کنه والا چون بتام کم شده همش دنبال علتشم به دکت ...

درست گفته عزیزم به منم همینو گفتن. گفت اصلا دنبال دلیل خاصی نگرد. ممکنه اسپرم یا تخمک هرکدوم ضعیف بوده باشن یا مشکل کروموزومی داشتن با هزارتا علت دیگه که اینها همه تو بارداری طبیعی هم پیش میاد و اصلا چیز غیرعادی نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر سروی بود ولی چون دیر رسید دکتر کبیری اون دکتر جوونه سونو هارو انجام داد گفت اگه دردی داشتی بیا ...

کبیری هم خوبه اکثر روزایی ک من میرفتم بود ... دکتر دقیقیه اون به دکتر گوشزد کرد ک من هپارین میخوام ... منم ان شالله فردا میرم . دیوونه شدم ۱۷ روز شد از تموم شدن قرص پروژسترونم اما خبری از پریودی نیس . بی بی چکم منفیه. حالا دوروزه تخمدانم تیر میکشه برم سونو کنن ببینم چه خبر شده اون تو... 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من لوبیا سبز اب پز می کردم روش لیمو ترش و روغن زیتون می زدم وای عالیه😍😍 جا دوستمون جواب دادم 😝😂

فدات خیلی ام لطف کردی که جواب دادی به به معلوم خوشمزه میشه پس، آخه همش می گفتم لوبیا آبپزو چطوری میشه خورد😄😍

قربونت عزيزم منم خوبم،من امروز دكتربودم براي18تيربهم نوبت عمل داد انشاالله ك همه بسلامتي مسافرشونو ب ...

به سلامتی 😍😍😍

شمارش معکوس تا ملاقات نی نی😘

برای شما چه راحت سزارین قبول کردن!

مایعات فراوان، ژل رویال، عسل و خرما و این چیزا رو منم فقط انجام دادم ولی کاش اوابوست هم داشته باشی&n ...

ممنون عزیزم.اتفاقا دکتر برام اوابوست هم نوشته روزی چهارتا.از امروز دارم استفاده میکنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم دیدم واسه یکی از دوستان در مورد لاپاراسکوپی پست گذاشته بودی، یه سوال برام پیش اومده، البته الا ...

ببین گلم لاپاروسکوپی شدن علت های مختلفی داره یکیش آندومتریوز هست، حالا اگر این آندومتریوز به تخمدان دست اندازی کرده باشه اون وقت سراغ تخمدان میرن و ذخیره تغییر می کنه

آره اتفاقا هچینگ به صورت طبیعی تو مرحله بلاست اتفاق میافته، حالا تو آزمایشگاه هم اگه روی بلاست انجام ...

من اولین بارم نیست سه بار منفی شدم دیگه اینسری میخام بلاست انتقال بدم . حالا بهشون میگم که هچینگ انجام بدن برام. 

😍😍خدایا شکرت
یه روزایی دل درد پریودی و پا درد دارم بخصوص شبها. بدنم هم خیلی داغه که این گر گرفتگی عوارض پروژسترون ...

انشالله که مامان میشی عزیزم ،منم کمر درد پریودی دارم وسمت چپم زیاد درد میگیره

دوستان کسی نیست انوکسا و اسپرین بخوره یعنی؟؟؟لطفا بگین کی اسپرین می خورین کی انوکسا میزنین ممنونم؟؟؟ ...

آسپرين رو بعد نهار ميخورم و انوكسا رو ساعت 8 شب ميزنم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم