2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
سلام دوستان من فردا صبح پانكچر دارم بعد ديشب ساعت ٩آمپول ازاد سازي رو زدم كه ساعت ١٢كمي تخمدان هام د ...

من اصلا درد نداشتم همین باعث شد منم یکم استرس داشته باشم ولی خب تخمک ها آزاد شده بودن نگران نباش 

خدای مهربونم شکرررررت .
من تجربشو ندارم اما دوستان با دارو پایین آوردن....  البته فکر کنم رنجهای خیلی بالام داشتیم که ...

ممنون اناجون بابت جوابتون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز.من امروز روز سی و دو انتقال هستم ، تا الان آمپول پروژسترون استفاده میکردم اما از امروز میخوام شیاف استفاده کنم ، خود مرکز گفت بعد از سه روز میتونی شیاف استفاده کنی اما من بنا به این دلیل که جذب آمپول بیشتره ، تا الان آمپول استفاده کردم ، حالا میخوام ببینم نکته خاصی در استفاده از شیاف سیکلوژست هست که راهنمایی بفرمائید ؟

سلام بچه ها من امروز روز 14 انتقالم هست صبح تست بارداری دادم برام دعاکنید مثبت باشه بار سومم میکرو میکنم خیلی برای جواب استرس دارم . خودشون آزمایش سه شنبه نوشتن من دیگه تحمل نداشتم تا اون روز صبر کنم .

کاش خدا ایندفعه باهامون مهربونتر باشه و لطفش شامل حال همه مون بشه.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
سلام دوستان من فردا صبح پانكچر دارم بعد ديشب ساعت ٩آمپول ازاد سازي رو زدم كه ساعت ١٢كمي تخمدان هام د ...

آره درد داشتيم نگران همين موضوع هم ك گفتي بوديم چون من سوال كردم اون موقع، يادمه خيليا جواب دادن ك درد داشتن ولي فرداش پانكچر رفتن و تخمكا هممه سرجاش بوده شمام مطمئن باش مثل همه تخمكات سرجاشه درد به خاطر بزرگ شدنشونه

...
همون فانتزی بارداری و غش و ضعف که تو فیلم‌ها می‌بینیم....  خخخخخخ....  نگران نباش اما اگ ...

دقیقا همیشه فانتزیم بود جذبش کردم  خخخ 

دیگه این اتفاق نیوفتاد ولی ب دکتر می گم فقط سرکیجه ضعیف دارم 

فکر کنم چوم یهو پامیشدم اون طوری شده بودم 

طبیعی باردار شدم😍😍😍

مبارکههههههههههههه ، مبارکههههههههههههه ،مبارکهههههههههههههههههههههههه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام بچه ها من امروز روز 14 انتقالم هست صبح تست بارداری دادم برام دعاکنید مثبت باشه بار سومم میکرو م ...

انشالله مثبتی خانومی اونم با یه بتای تپل😍😍😍

استرس رو از خودت دور کن که برای جوجه هات خوب نیس

سلام دوستای گلم .من تازه به جمعتون پیوستم .متاسفانه حال روحم اصلا خوب نیست به کمکتون احتیاج دارم لطف ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

عزیزم ببین کاملا درکت میکنم ولی یه توصیه دارم.... 

برگرد پستهای این یه هفته رو بخون.... 

مطمئنم کلی انرژی میگیری..... 

شکر خدا این چند روز پر از خبرای خوب بوده.... 

اینطوری هم سرگرم میشی و فکر و خیال نمیکنی هم اینکه کلی انرژی میگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون شما پیشنهاد دادین من هم شوهرم رو فرستادم خیلی ازش تعریف میکنن مرسی از پیشنهادت... انشالله وا ...

فدات عزیزم.... 

امیدوارم دستش برا شما هم خوب باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها تورو خدا یکی جواب منو بده من بعدچهارشنبه ک لک بینی پیدا کردم الان از چهارشنبه هر روز لک قهوها ...

عزیزم من و خیلیای دیگه تا چند ماه لک داشتیم و به سلامتی بارداریم نو طی کردیم.... 

چرا به خودت استرس میدی.... 

کاری که آزت برمیاد حفظ آرامش و استراحت و مصرف مرتب داروهاته.... 

دیگه باقیشو به خدا بسپار....