2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
دوستم کی بی بی بزنیم بنظرت؟

🤔🤔🤔🤔🤔

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز.من امروز روز سی و دو انتقال هستم ، تا الان آمپول پروژسترون استفاده میکردم اما از ام ...

عزیزم اولا بپرس ببین معادل آمپولت چند تا شیاف باید استفاده کنی.... 

بعدش حداقل نیم الی یه ساعت دراز بکش من تا دو ساعت دراز میکشیدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز روز 14 انتقالم هست صبح تست بارداری دادم برام دعاکنید مثبت باشه بار سومم میکرو م ...

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته.... 

سلام آنا جون شما سز شدی پیش دکتر طرازی راضی بودی زود پاشدی؟

بله عزیزم من سز شدم و از زایمانم راضی بودم.... 

دوستم کی بی بی بزنیم بنظرت؟

عاشقتم به نظرم روز۱۲ خوبه البته جنینای من ۳روزس مال شما۵روزس زودتر نشون میده🌷الان یکی با ماهی تابه میاد سراغمون😁یواشکی بزن انا نفهمه بیا بگو😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عاشقتم به نظرم روز۱۲ خوبه البته جنینای من ۳روزس مال شما۵روزس زودتر نشون میده🌷الان یکی با ماهی تابه ...

عجب شیطونی هستیا مامان شیطون بلا..... 

سلام بچه ها من امروز روز 14 انتقالم هست صبح تست بارداری دادم برام دعاکنید مثبت باشه بار سومم میکرو م ...

عزیز دلم انشالللله مثبت🌷ساعت چند اماده میشه؟

منتظر بتای مثبتت هستم😘😘😘😘😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم اولا بپرس ببین معادل آمپولت چند تا شیاف باید استفاده کنی....  بعدش حداقل نیم الی یه ساعت ...

ممنون از راهنماییتون .خودشون گفتند تا سه روز دو تا آمپول پنجاه پروژسترون بعد از سه روز هر دوازده ساعت یه عدد شیاف چهارصد که من گفتم میتونم آمپول بزنم گفتند فرقی نداره

سلام

خانومایی که تجربه خوردن قرص متفورمین دارید... آیا این قرص باعث به هم خوردن تاریخ پریود نمیشه؟ تاریخ را عقب نمیندازه توی ماه اول استفاده؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
سلام خانومایی که تجربه خوردن قرص متفورمین دارید... آیا این قرص باعث به هم خوردن تاریخ پریود نمیشه؟ ...

عزیزم من همین الانم استفاده می کنم .تا حالا که منظم بوده.فقط قبل ۲۸ روزه بود الان شده ۲۷ روزه.دقیقا سر ۲۷ روز هم دوباره پری میاد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مرسی مهربونم.شنبه میرم ازمایش میدم ببینم داستان چیه اخه میدونی،واقعا تهش میمونه!یعنی احساس الکی نیس ...

مرسي خاكستري جونم، برام دعا كن وقتي نيني تو دلت وول ميخوره،، خاكستري جون اونوقت يك سيكل بعد انتقال منفي چن روز تاخير داشتي؟

...
عزیزم من همین الانم استفاده می کنم .تا حالا که منظم بوده.فقط قبل ۲۸ روزه بود الان شده ۲۷ روزه.دقیقا ...

من ماه اول هست استفاده میکنم

پریود ها تاریخ خیلی منظم و دقیقی نداشت و هر ماه 2-3 روز هم جلو میفتاد

این ماه که استفاده کردم جلو که نیفتاده 2 روز هم عقب افتاده منتها درد زیر شکم و یه مقداری درد کمر دارم مثل درد پری....! نمیدونم میخوام پریود بشم واقعا یا ممکنه باردار باشم؟

گفتم شاید به خاطر مصرف این قرص باشه

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
من ماه اول هست استفاده میکنم پریود ها تاریخ خیلی منظم و دقیقی نداشت و هر ماه 2-3 روز هم جلو میفتاد ...

انشالله بارداری عزیزم.....