2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
وقتي طولاني ميشه انگار تكليفت معلوم نيست ، ميگم نميدونم چيزي اون تو هست يانه 😀

اون كه آره دقيقا آدم شم ميكنه😁من كه همش بي بي ميزنم 😁

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه ها انشاللللللللللله همتون با خبرهوی خوب مواجه شین از شنبه💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون كه آره دقيقا آدم شم ميكنه😁من كه همش بي بي ميزنم 😁

واقعا هی بی بی میزنی😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اتفاقا منم رفتم زیر نظر طرازی.اما زنگ که زدم ، پاسخگویی گف ال دی بخور و بیا. ممنون ک جواب دادین.

انشاءلله هممون موفق شیم 💪💪💪💪💪💪

شمام هیستروسکوپی کردین ؟

خداجونم شکرت       
شماواسه ivf دکتر خراش داد؟ اون بهتره روشش؟

قراره میکرو کنم به امید خدا 

اینبار میشه سومین بار 

از نظر ایمنی انعقادی و کاریوتایپ چک شدم تشخیص دکتر این بود هیستروسکوپی و خراش هم داشته باشم 

کدوم روش رو میگی بهتره ببخشید متوجه نشدم 😃

خداجونم شکرت       
واقعا هی بی بی میزنی😁😁😁

منم از روزی ازمایش مثبت شده 

بعدش  ۴ تا زدم 

به شوهرم میگم ۱۰ سال بی بی منفی دیدم 

باید تا ۹ ماهگی بزنم تا عقده ام خالی بشه😅

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
منم از روزی ازمایش مثبت شده  بعدش  ۴ تا زدم  به شوهرم میگم ۱۰ سال بی بی منفی دیدم&n ...

آخ دقيقا منم همينو بهش ميگم 😁😁

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
منم از روزی ازمایش مثبت شده  بعدش  ۴ تا زدم  به شوهرم میگم ۱۰ سال بی بی منفی دیدم&n ...

عزیزم انشالللله تا اخر با شادی و ارامش باشی💜💜💜بزن عزیزم نوش جونت شادیش

تو اين هفته دوبار زدم 😁😁

خوب کاری میکنی نوش جونت شادیش💜💜💜💜💜💜

ان شاالله  ان شالله شماهم بزودی خبر بارداریتو بشنویم💐💐💐

ممنونم الهی امین

معنی دعای یستشیرم بخونین خیلی قشنگ خیلی عاشقش میشین هر روز بخونین🌷🌷🌷

ممنونم الهی امین معنی دعای یستشیرم بخونین خیلی قشنگ خیلی عاشقش میشین هر روز بخونین🌷🌷🌷

دعای مشلول رو هم بخون خانومی خیلی آرامش بخشه           

یکی ازخانومای همین جا قبلا معرفی کرده🌷🌷

دعای مشلول رو هم بخون خانومی خیلی آرامش بخشه            یکی ازخانومای ...

ممنونم عزیزم حتما🌷🌷اتفاقا تو مفاتیح بزرگا پشت هم این ۲ تا دعا