2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

سلام خانم ها.قرص استرادیول باعث درد سینه میشه؟؟؟.

چهار روزه دارم میخورم،از روز اول سینه درد گرفتم،میخوام ببینم علایم پریودی داره میاد یا امکان داره عوارض استرادیول باشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
فدات عزیزم کاری نکردم.باور کن هیچی مهمتر از ارامش نیست اصلا فکرای بیخود نکن من روز پانکچر ۱۴ تا تخ ...

قربونت بشم عزيزم انشاالله اين دوران رو به سلامت بگذروني و ني ني نازتو سالم بغل كني 

مررررسي از دعاي قشنگت💕💕💕

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم ها.قرص استرادیول باعث درد سینه میشه؟؟؟. چهار روزه دارم میخورم،از روز اول سینه درد گرفتم،م ...

عزيزم سفت و بزرگ شدن سينه از عوارض اين قرص ولي درد رو نميدونم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای گلم. میشه با دل های پاکتون برای من هم دعا کنید .خیلی ناراحتم بغض گلوم رو گرفته دارم خفه ...

عزیزم دکتر ها که خدا نیستن.به منم دکترم گفت فقط با اهدایی جواب میگیرین.بهش گفتم نمیشه با بیوپسی اسپرم خوب پیدا کنن گفت نه خانم بیوپسی هم فایده نداره برا شما.گذشت بعد از چند ماه داروخوردن دوباره رفتیم آز اینبار جنین شناس هم همین حرف رو بهمون زد حتی تو برگه آز هم نوشت فقط با جنین اهدایی جواب میگیرن.دکتر همسرم بزور جنین شناس رو راضی کرد که عمل بشه و با بیوپسی نمونه اسپرم از همسرم بگیرن به عنوان آخرین راه قبل از پیشنهاد جنین اهدایی.که خب اسپرم خوب هم پیدا کردن بر خلاف حرف دکتر خودم و جنین شناس.

نمیدونم چرا این همه اصرار به جنین اهدایی میکنن دکتر ها..

دارویی چیزی نداره برا کاهشش؟ یا مثلا رعایت یسری شرایط مثل مورفولوژی که بهبود پیدا کنه؟

اگه دعام قبول بشه یا اصلا شنیده بشه دعا میکنم که خیلی زود خدا بهت معجزشو نشون بده  و دلشاد بشی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه عزیزم بکی نیست بستگی به سایز فولیکولها داره....  برا من که 3 بار پانکچر شدم روزهای 16، 12، ...

یعنی ممکنه تا 16 هم طول بکشه 

ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام دوستان من امروز زير دل سمت راستم يه مقدار درد ميگرفت و داخلش باد ميپيچيد ميخاستم ببينم مشكلي هست يا نه؟ فقط سمت چپم اينجوريه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزم سفت و بزرگ شدن سينه از عوارض اين قرص ولي درد رو نميدونم 

همون‌حس میکنم بزرگ شده و سفت،دردناکم هست،مثل قبل از پریودی،ولی پریود نشدم امروز روز بیست و پنجممه،همیشه نهایت دو روز درد داشتم و بعد پریود میشدم،الان پنج روزه درد داره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام به همگی.تاپیک رو گم کرده بودما خخخخخ اصلا نمیدونم این چه حسی دست از نینی سایت و شماها نمیتونم ...

سلام ثمين جون ، خوبي خواهري ؟ خوب كاري ميكني كه دست از سر ما برنميداري ، ما هم هميشه به يادت هستيم خانمي .

دوستانی که مثبت شدن اکثرا لک دیدن قبل تیتر بتا یا ندیدن؟

عزيزم همه لك نميبينن ، من دفعه اول كه سقط داشتم روز ١١ لك ديدم كه همون موقع بيبي چكم مثبت شد ولي دفعه دوم كه دخترم رو باردار شدم هيچ لكي نديدم .

اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞 ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبی ...

عزیزم سونوش شکمی بود؟؟؟ 

نگران نباش انشالله هفته بعد قلبشم میبینی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

خوب عزیزم با احتساب انتقال 16 خرداد که پست رو گذاشتی 5 هفته و 5 روز بودیکه به احتساب سونو فقط یه روز اختلاف داشته که کاملا نرماله.... 

اصلا به کوچولو هم نگران نباش.... 

اون لخته هم احتمالا برا جنین سوم بوده.... 

هفته بعد انشالله قلبهای دو تا وروجکاتم میبینی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

راستی عزیزم حواسم به سوالت رفت تبریک نگفتم برا دوقلوها.... 

گوارای وجودت عزیزم.... 

به سلامتی بغلشون کنی....