2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
عزیزم کلا مناسب طبع و با اعتدال هر چیزیو میشه خورد....  به غیر قاعده آور و ادویه جات تند....&n ...

ممنون گلم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

سلام دوستای گلم .من تازه به جمعتون پیوستم .متاسفانه حال روحم اصلا خوب نیست به کمکتون احتیاج دارم لطفا راهنماییم کنید .اومدم اینجا چون گفتم شماها بیشتر از هر کس دیگه درکم می کنید .من تا خالا ۳ بار ای وی اف منفی داشتم .یک بارشم جنین اهدایی بوده ولی باز متاسفانه منفی شد .انشالله این ماه انتقال دارم ولی بد جور بهم میریزم نزدیک انتقال مدام گریه می کنم .بعد از انتقال قبل اینجور شدم .فکر کنم افسردگی گرفتم ای کاش رفته بودم دکتر .ولی الان دیگه دیره نه؟چه کار کنم .؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلیا بیمارش بودن من خودم دو تا وروجکامو زیر نظرش بودم اولی میکرو دومی طبیعی.... 

آنا جون شما پیشنهاد دادین من هم شوهرم رو فرستادم خیلی ازش تعریف میکنن مرسی از پیشنهادت... انشالله واسه منم مثبت شه

قراره میکرو کنم به امید خدا  اینبار میشه سومین بار  از نظر ایمنی انعقادی و کاریوتایپ چک ...

به سامتی ... من بد متوجه شدم فکر کردم واسه ivf یه مدل خراش میدن که جنین عمیقتر کاشته شه ... 😆😆😆😆

سلام عزیزای دل  عیدتون مبارک ،عبادتتون قبول حق انشالله چند روزی نبودم ،با اجازتون رفتیم مسافر ...

سلام عزیزم

اگه منظورت منم ممنون از پیگیریت روز ۱۰ انتقالم بدون علائم فقط با گرسنگی دائم اما امیدوار به لطف خداوند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها تورو خدا یکی جواب منو بده من بعدچهارشنبه ک لک بینی پیدا کردم الان از چهارشنبه هر روز لک قهوهای میبنم صبا این خطرناک نیست

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها تورو خدا یکی جواب منو بده من بعدچهارشنبه ک لک بینی پیدا کردم الان از چهارشنبه هر روز لک قهوها ...

عزیزم شیاف داری؟لکه بینی چیز عادیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

نه امپول 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

یعنی مشکلی نداره 

یعنی مشکلی نداره 

ن عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن و آمپولتو سر وقت استفاده کن خیلیا لک دارن اوایل اگه ادامه دار شد ب دکترت بگو شاید شیافم اضافه کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ن عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن و آمپولتو سر وقت استفاده کن خیلیا لک دارن اوایل اگه ادامه دار شد ب ...

ممنون گلم 😘😘😘

همون‌حس میکنم بزرگ شده و سفت،دردناکم هست،مثل قبل از پریودی،ولی پریود نشدم امروز روز بیست و پنجممه،هم ...

عزیزم انشاللله که بارداری و بخاطر همون پری نشدی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم....  امان از عجولیاتون....  انشالله خوش خبری....

انشاللله😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای گلم .من تازه به جمعتون پیوستم .متاسفانه حال روحم اصلا خوب نیست به کمکتون احتیاج دارم لطف ...

عزیزم خوش اومدی نگران نباش هر کی میاد اینجا باردار میشه😁واقعا میگم خوش یمن بوده برای همه از اطلاعات استفاده کن و ازمایشات ایمنی و انعقادی بده و با اطمینان انتقال بده عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷