2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684445 پست
دوستان انوکسا چپ راست ناف میزنم بالا پایینشم میشه زد؟

میشه بالای نافم بزنی به من گفتن ۴انگشت دور ناف نزن بقیش و بزن🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من یکم حالت تهوع دارم چکار کنم از بین بره

آزی جان معده ت رو خالی نزار 

نون خشک بهترین گزینه برای رفع حالت تهوع هست با خیلی کم زنجبیل 

بیسکویت ،حلوا ، ... زنجفیلی داریم یه تیکه های کوچیکی بزار دهنت خوب میشی

نخود ، کشمش ، توت ، پسته ، بادام ، کنارت باشه کم کم بخور خوب میشی انشالله

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله بعد زایمانت شیر به شیر دوباره باردار میشی نوارات میپوسن.... 

من هر دفعه نوار میخرم میگم انشالله که آخری باشه

فعلا که قسمت نشده😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه عزیزم منظورم اینکه با سرنگ قبلی بیست سی سی میزدم مواد امپول فکرکنم کمتر بود این سرنگ تا درجه بیست ...

عزیزم واحدا که فرق ندارن احتمالا قطرشون فرق داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها یه سوال دارم اگه عفونت ادرار داشته باشیم،اولا توی بارداری خیلی ضرر داره؟دوما از کجا می ...

عزیزم عفونت باشه دارو میدن زود خوب میشه.... 

نگران نباش ولی حتما پیگیر باش که خیالت راحت بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان روز یازده انتقال بتام شد صد......چی بگم حالاااا

مبارکم باشه بگووووووو.... 

خدارو شکر بگووووووو.... 

گوارای وجودم بگووووووو.... 

انتظارم انشالله ختم به خیر شد بگو.... 

نه بابا نت خر است😂

این خون کوچولو کوچولو ادامه داره،داره میترسونتم😔

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ اناجون آزي جون خاكستري جون و مرجان و ترانه و صدف و تارا و مريم و هانا ...

عزیزم نگران همه چی به روال عادیش برمیگرده.... 

حساب کتاب نکن چون میدونم روحیت جوریه همین حساب کتاب کردنا آرامشت ازت میگیره.... 

عزیزم عفونت باشه دارو میدن زود خوب میشه....  نگران نباش ولی حتما پیگیر باش که خیالت راحت بشه.. ...

چشم آنا جونم فردا میرم ازمایش میدم ببینم اوضاع چطوره❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم میشه لطفا مهمترین آزمایشا رو که مد نظرته بگی؟و هزینه شون چقده؟

عزیزم خوب ایمنی انعقادیا.... 

هزینه الان نمیدونم و بیمه ت رو.... 

اما حداقل یه میلیون و خورده ای فکر کنم بشه مگر اینکه مراکز دولتی بتونی انجام بدی.... 

قربونت برم عزیزم‌ممنون حق باشماست خودمم میدونم خیلی حساس شدم ان شاالله که خدا خودش مراقب نی نی هست و ...

به قول مامان سبحان جون نگران نباش من که تا چند ماه اول دخترمو رو دستم میگفتم تو روشویی میشستم با اینکه 11 کیلو بود.... 

بعد که دکتر دعوام کرد دیگه اینکارو نگردم اما بعضا که از خواب بد بیدار میشد مجبور میشدم بغلش کنم و تو خونه بچرخونم تا آروم بشه.... 

خلاصه به خودت استرس نده.... 

عزیزم من کوچکتر از این حرفهام.....  لایق باشم همیشه دعاگوی دوستان هستم....  عزیزم انشالل ...

آنا جون من دانشجو نیستم ممنون از دعای خیرت 

بجز مادر شدن ارزوم خلاص شدن از دست رییسمه واقعا بیمار روانیه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان اینم بی بی چک من    قسمت همه منتطرا

خدایا شکرتتتتتتتت.... 

گوارای وجودت..... 

خدا جونم دمت گرم حسابی منو و دوستان رو شرمنده کردی.... 

بازم شرمنده مون کنننننن....