2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045265 بازدید | 684442 پست

سلام دوستای گلم. میشه با دل های پاکتون برای من هم دعا کنید .خیلی ناراحتم بغض گلوم رو گرفته دارم خفه میشم .از بس این چند روز گریه کردم چشمام باز نمیشه.بعد از ۳بار میکرو منفی و کلی رفت و آمدبه تهران و سختی کشیدن و هزینه کردن درمان رو کنار گذاشتم گفتم به خودم استراحت بدم واقعا دیگه کشش نداشتم .دوباره بعد از ۱سال و هشت ماه با کلی امید با دکتر طرازی ویزیت شدم ایشون هم نظرشون جنین اهدایی بودامیدم رو ازدست دادم حالم اصلا خوب نیست کارم شده فقط گریه یعنی من باید یه روز با معجزه ی خدا مادررررررر بشم یا تا آخرعمر در حسرت مادرررر شدن بمونم.میشه برام از خدا صبر بخواین.

دوستان سلام. خوبین؟ رفقا قراره این ماه ال دی بخورم تا ماه بعد برم برای انتقال ،  یادم رفته ا ...

عزیزم از روز 2 و 3 و حتی 5 دیدم خوردن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جوووون کمکم کن....میترسم بازم بتام بالا نره....روز یازده بتا نود.....امروز دوازده روزم شنبه تکرا ...

عزیزم شک نکن بالامیره خوبم میره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم. میشه با دل های پاکتون برای من هم دعا کنید .خیلی ناراحتم بغض گلوم رو گرفته دارم خفه ...

سلام عزیزم خوبی.خدا خیلی بزرگ نا امید نباش

همیشه سر بزنگاه اکی میشه همه چیز.انشالللللله به سلامتی و دل خ ش طبیعی باردار میشی عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان خواهشی دارم با هر زبونی  بلدین برام دعاکنید خدا فقط برام صحیح سالم نگهداره 🙏🏻 طاق ...

الهام جوون  انرژی منفی رو از خودت دور کن عزیزم

مگه بهت چی گفتن باعث اضطراب شدن ؟

دوستان خواهشی دارم با هر زبونی  بلدین برام دعاکنید خدا فقط برام صحیح سالم نگهداره 🙏🏻 طاق ...

عزیزم چی شده ؟ان شاالله که خدا هوات داره نگران نباش

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام دوستای گلم. میشه با دل های پاکتون برای من هم دعا کنید .خیلی ناراحتم بغض گلوم رو گرفته دارم خفه ...

هر چه خدا خواست همان میشود.

افکار ناامیدکننده رو از خودت دور کن خدا نتیجه صبر و توکلت رو به بهترین شکل میده.منم مثل خودت منتظر معجزه شیری خدا هستم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها یه سوال دارم.من دیگه وارد هفته ی ۱۹ شدم

ولی ترشحاتم نسبت به اوایل بارداری خیلی کم شده...میخوام بدونم طبیعیه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من تا این فسقل بیاد تو بغلم داغون میشم دیروز ب لک بینی افتادم بعد از کلی دکتر و اینا سونو گفت قلبش ت ...

خدارو سکر قلبشم دیدی پس دیگه استرس رو کمتر کن.... 

وای آنا جون خیلی با حال گفتی.... خدا کنه به ما رسید چپ نشه😄

خدا راننده خوبیه عزیزم نگران نباش.... 

مرسی مهربونم.شنبه میرم ازمایش میدم ببینم داستان چیه اخه میدونی،واقعا تهش میمونه!یعنی احساس الکی نیس ...

عزیزم به نظرم طبیعیه به خاطر فشار رو مثانته.... 

منم داشتم.... 

اما احتیاطا پیگیر باش.... 

عزیزدلم چی شده؟استرسای ما تمومی نداره که...اروم باش فداتشم نی نیت صحیح و سالمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستان من فردا صبح پانكچر دارم بعد ديشب ساعت ٩آمپول ازاد سازي رو زدم كه ساعت ١٢كمي تخمدان هام درد ميكرد ولي ديگه هيچ دري ندارم الان هم خوابم نميبره استرس دارم ميگم نكنه فردا هيچ تخمكي نداشته باشم يا ااونيم كه داشتم ديروز ازاد شده باشه ؟ميشه بگيد شما روز قبل پانكچر درد داشتين يا نه چطور بود وضعيتتون؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من فردا صبح پانكچر دارم بعد ديشب ساعت ٩آمپول ازاد سازي رو زدم كه ساعت ١٢كمي تخمدان هام د ...

دوستم به این چیزا فکر نکن خدا خودش کمک میکنه.اگه خواست خودش باشه هیچی جلودار نیست.نه زودتر آزاد نمیشه نگران نباش.من تعداد تخمکام زیاد بود طبیعتا درد هم زیاد داشتم