2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
انا جان روز یازده انتقال بتام شد صد......چی بگم حالاااا

عزیزم عالیه مبارکت باشه🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان روز یازده انتقال بتام شد صد......چی بگم حالاااا

حتما ۲روز دیگه تکرار کن عزیزم😘😘😘😘😘😘😘😘😘انشاللللله به شادی وسلامتی

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ اناجون آزي جون خاكستري جون و مرجان و ترانه و صدف و تارا و مريم و هانا و إلهامي و بارانبهاري و ياس بانو و نفسي و هممممه و هممممه ي دوستاي نازنين كه هميشه پاسخ هاي محبت اميز و سخاوتمندانه شون رو دريغ نكردن

به خاطر كنترل استرس سعي ميكنم كمتر به تاپيك سر بزنم ولي به فكر همه تون هستم و دعاگو،،، دلارام، دوست خوبم ازت ممنونم كه پيام مفيدي برام فرستادي، شايد يادت نباشه ولي انروز خيلي براي من لازم بود حرفايي كه بهم زدي، يعني اساسي جمع كردم خودمو وگرنه داشتم خودمو داغون ميكردم،، از همه تون ممنونم بچه ها، مدتي كه كمتر اومدم تاپيك خودمو خيلي جمع و جور كردم ب لطف خدا و الانم اينترنت ندارم متاسفانه و زياد نميتونم سر بزنم، به همه ي نازنينايي كه مامان شدن تبريك ويژه ميگم و التماااااااس دعا دارم از تك تك تون

امّا اگه بخوام از خودم بگم الان منتظر پري دوم بعد از انتقال هستم تا يا انتقال بدم يا هنوز براي كنترل شرايط روحي، لترزول معمولي بخورم و اقدام طبيعي برم، چون اين ماه براي اولين بار در عمرم فوليكول غالب نداشتم، و امروز موعد پري بود كه خبري نيست و دارم خودمو كنترل ميكنم كه استرس نگيرم

بچه ها پري دوم بعد از انتقال منفي چقد تاخير داشته براتون؟ تا چن روز طبيعيه؟؟ من اخرين پروژسترون رو ١٤ ارديبهشت زده بودم كه همون روز هم پري شدم و اين دومي رو بايد ديگه ١٤ خرداد پري ميشدم كه خبري نيس😔

بچه هايي كه سابقه ي يكي دو بار پانكچر دارين، ايا بعد از اين ميكرو ها بدن آدم مثل سابق سالم ميشه؟؟؟؟ يعني مثل سايق پري ميشين؟؟

...

خانما من گلو درد گرفتم، خیلی ناجور، شنبه هم آزمایش قند بارداری دارم نمیخوام قرص بخورم مثل سرماخوردگی، چیا بخورم زودتر خوب شم، آب زیاد میخورم، آب نمک قرقره میکنم، سوپم خوردم، دیگه چیکارا کنم؟ 😧

سلام بچه ها یه سوال دارم اگه عفونت ادرار داشته باشیم،اولا توی بارداری خیلی ضرر داره؟دوما از کجا می ...

گاهي به خاطر بارداريه، چون ب مثانه فشار مياد حجمش كم ميشه، حالا باردار ها بهتر ميتونن كمك كنن، خوبي خاكستري جون؟؟ خاكستري جون پريود دوم بعد از انتقال منفي چن روز تاخير طبيعيه؟؟ ميدوني ذهنم شروع كرده ب درگير شدن كه ايا بدنم مثل قبل سالم كار ميكنه؟؟ ديفريلين خررررر است، خَر بزرگ

...
سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ اناجون آزي جون خاكستري جون و مرجان و ترانه و صدف و تارا و مريم و هانا ...

ان شاالله که زود زود شما هم مثل آزی جون با خبر بارداری طبیعیتون بیاین تاپیک رو بترکونین.البته اگه برا ابن دوره از پیکرو منصرف شدین

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ان شاالله که زود زود شما هم مثل آزی جون با خبر بارداری طبیعیتون بیاین تاپیک رو بترکونین.البته اگه بر ...

دلارام عزيز هميشه در حقت دعا ميكنم، حال خيلي وحشتناكي داشتم كه پيام شما مثل به سيلي محبت اميز خورد تو گوشم و حداقل كمي ب خودم اومدم، بسيار ب موقع و ب جا بود، حالا از امروز كه تاخير پريود دارم باز دارم قاطي ميكنم و مغلوب استرس ميشم

...
ان شاالله که زود زود شما هم مثل آزی جون با خبر بارداری طبیعیتون بیاین تاپیک رو بترکونین.البته اگه بر ...

الهی امین🌷🌷🌷🌷