2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045267 بازدید | 684442 پست
انشالله که مامان های بعدی شما باشید👍🙏🙏🙏

الهی امین🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام روز ۷ پریوده وتو دوره میگرو هستم .دارم امپول میزنم تازه با اینجا اشنا شدم .من اندومترویوز دارم ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

عزیزم بستگی به شدتش داره من بعد درمانش دو تا بارداری داشتم.... 

اولی با میکرو دومی طبیعی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نفهمیدم فرق میکرو و ای وی اف چیه؟و کدومش بهتره؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
کیانا جون مطمئنی پرولاکتین باید 1 تا 3 پری باشه،آخه دکتر هبچ وقت زمان برای آزمایش پرولاکتین تعیین ن ...

ازمایش پرولاکتین به روز خاصی بر نمیگرده

و باید حتما ۲۴ساعت قبلش سینه تحریک نشه و ۲ساعت از بیدار شدنتون گذشته باشه و اگر دارو میخورید به ازمایشگاه اطلاع بدید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها خوبین؟ عیدتون مبارک باشه... یخورده دلم گرفته بود ناراحت بودم ببخشید که اومدم اینجا حرف ...

عزیز دلم کاملا میفهممت اما سخت نگیر به خودت و بدون خدا حواسش بهت هست.... 

از این به بعدم جائیکه اذیتی نرو.... 

من خودم دو سال به خاطر روبوسی کردن ذات‌الریه میکردم.... 

دکترم دعوام می‌کرد من بهت میگم روبوسی نکن چراوش نمیکنی..... 

منم میگفتم خوب روم نمیشه.... 

اما وقتی سر پسرم ذاتالریه کردم دیگه گفتم ملت هر چی بگن برام مهم نیست اصلا بذار بگن از دماغ فیل افتاده بگن خودشو گرفته و.... 

پس سعی کن برا دل خودت زندگی بکنی نمیگم دل بشکن اما اولویت باید خودت و زندگیت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت نفسی جون ان شاالله خدا مراقب همه نی نی ها باشه، خودش میدونه و بس که ماها چی کشیدیم... آره دق ...

عزیزم باید به بچه هامون نه گفتن رو یاد بدیم.... 

باید یاد بگیرن به خاطر خجالت کشیدن برخلاف میلشون عمل نکنن.... 

اینارو باید از ما یاد بگیرن.... 

بچه ها من پیش خانم دکتر طرازی نوبت گرفتم واسه ماه بعد ivf... کی اینجا مریضش بود؟ آیا راضی بودین؟ ❤

عزیزم خیلیا بیمارش بودن من خودم دو تا وروجکامو زیر نظرش بودم اولی میکرو دومی طبیعی.... 

اره همینه،،،خیلی طول میکشه که با دارو بیاد پایین؟؟

من تجربشو ندارم اما دوستان با دارو پایین آوردن.... 

البته فکر کنم رنجهای خیلی بالام داشتیم که با دار پایین آوردن اما مدت زمانش یادم نیست..... 

آناجون تا آزمایش ندم مطمئن نمیشم فکرمیکنم خدا برام معجزه کرده👼 تا شنبه باید صبرکنم😐 من تقریبا بیس ...

عزیزم انشالله که اشانتیون تو راهه.... 

فردا منتظر بتای تپلتیم.... 

ممنون آنا جون.اما هنوز ورم داره.درد هم داره موقع ایستادن.نمیدونم فعلا منتظریم شنبه بشه بریم پیش دکتر ...

انشالله که بهتر میشه و این دوره رو میگذرونه.... 

آنا جون شما انگار مستجاب الدعوه ای!  با دل مهربونت برای من دعا کن همین بار اول مثبت بشم چون وا ...

عزیزم من کوچکتر از این حرفهام..... 

لایق باشم همیشه دعاگوی دوستان هستم.... 

عزیزم انشالله به زودی زود بعد سختی‌های دفاعیت کنار کارنامه خوبت یکی دو تا ستاره خوشگل که نشونه وروجکاته نسیبت میشه.... 

ممنون دوسی....... خیلی دلتون پاکه حتما خدا صداتون رو میشنوه هنگام دعا در حق دیگران....  کل رو ...

انشالله بعد زایمانت شیر به شیر دوباره باردار میشی نوارات میپوسن....