2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام بچها کسی می دونه این آزمایش چیه ؟

عزيزم من اين آزمايش قبل انتقال دكترم واسم نوشت انجام دادم آزمايش پروژسترون . دكتر من گفت بالاي ٢٠ باشه خيلي خوبه. واسه شما هم خوبه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بياين يكم بهم روحيه  بدين،دلهوره گرفتم تا ديروز يكم علايم داشتم ولي از امروز فقط سينه ام ...

عزيزم نگران نباش من هم همين بود روزاي قبل آز علائمي نداشتم فقط يه كوچولو سينم درد ميكرد

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام دوست جونیها .سن بارداری در ای وی آف و میکرو چطوری و از کی محاسبه میشه ؟

تعداد روزهای از انتقال تاالان+سن.جنین موقع انتقال+14

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تشکر عزیزم منم خوبم مهربون شما خوب باشی😍  اره عزیزم یدونه اوردم فردا روز موعد حقیقته اخرین فس ...

انشاءلله خوش خبری خواهری به امید خدا 

منم دیگه از رویان خسته شدم بعد از کلی اعصاب خورد کنی تصمیم گرفتم همون یه بسته جنینی که برام مونده رو پیش دکتر طرازی انتقال بدم گه خدا بخواد فعلا دارم اچ دی میخورم 

خداجونم شکرت       
ایشالا عزیزم ممنونم .وقتی رفتی پیش دکترت بیا منو ریپلای کن بهم خبر بده چی گفته و نتیجه چی شده.میدونم ...

عزیزم انقد استرس نده به خودت و اون جوجه..

منم همه ازمایشام خوب بود ولی بازم سون و آز دوم رو دادم.اکوی قلب دادم حتی💞

همه چی خوبه شک نکن👌😍🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

سلام عزیزم مباااارک باشه 

انشاءلله نی نی ها صحیح و سالم بیان بغلت 

برای ما هم دعا کن با این حس خوبت

خداجونم شکرت       
مطمئنید ؟

اره عزیزم..هم اناجون هم دکتر برامن اینطوری حساب کرد..میخای بگو تابرات حساب کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم انقد استرس نده به خودت و اون جوجه.. منم همه ازمایشام خوب بود ولی بازم سون و آز دوم رو دادم.اک ...

ایشالا عزیزم خدا کنه آنومالی هم مثل ان تی خوب باشه خیالم راحت بشه

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

واااااییی خداروشکر عزیزم خداروشکر 

انشاءلله نی نی های نازت صحیح و سالم به موقع بیان بغلت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

برای ماهم دعا کن عشقم 

خداجونم شکرت       
با این همه سختی به نی نی میرسیم فکر اینکه خدای‌نکرده کوچیکترین مشکلی داشته باشه روح‌ و روان ادمو به ...

عزیزم بخدا نگرانی نداره... جوجه حالش خوبه خوبه💞

اول و اخر این ازمایشات رو به هممون میگن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
منم کمتر موردی دیدم این آز کوواد مارکر رو بده و جز استرس چیزی واسش داشته باشه....  به نظرم اگه ...

آنا جون سلفری همونniptیه؟