2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست
مرسي محبت ميكني اگه بفرستي، سو جون ميتونم بپرسم ايندفعه كه مثبت شدي  چ اقدام متفاوتي انجام دادي ...

تفاوت انتقال این سری من با دفعات پیش این بود که بلاست انتقال دادم 

دفعات پیش سه روزه انتقال دادم

و این بار پی ار پی انجام دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون با این ریسکا ممکنه نی نی دور از جون مشکلی داشته باشه؟توروخدا با دل مهربونت دعا کن برای فندقم ...

عزیزم یه ذره هم شک نکن.... 

قابل باشم دعاگو هستم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مبارک شما و همه خانومایی که مثبت شدن، انشالله نی نی هاتو نو سالم و سلامت بغل بگیرین، منم فردا چهارمین انتقالمه، التماس دعای فراوان دارم

شما چند روز قبل از انتقال پی ار پی انجام دادید؟

منم این سری گفتن جنیناتو بلاست میکنیم

توکل برخدا

۱۲ روز دیگه سونو میدی؟ سونو خوب باشه دیگه دکتر آزمایش دیگه ای نمی نویسه؟ 😢😢😢وای یعنی ممکنه تو کوا ...

عزیزم ببین اگه تهرانی با جایی هستی که میتونی راحت سلفری رو انجام بده اونو انجام بده الکی این همه استرس نکش.... 

تازه برا اون لازم نیست تا هفته 16 صبر کنی همین الانم میتونی انجام بدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره ۱۲ روز دیگه سونو میدم.دکتر گفت اگه سونوت خوب بود همه چی تموم میشه و با خیال راحت دیگه هیچ ازمایش ...

منم کمتر موردی دیدم این آز کوواد مارکر رو بده و جز استرس چیزی واسش داشته باشه.... 

به نظرم اگه قراره آز بدین همون سلفری بهتره..... 

درسته هزینش بالاست اما به استرس نکشیدنتون میارزه.... 

سلام دوستان من امروز چندساعت مجبور بودم برم دکتر برای خونو داروهام ک تموم شده بود از وقتی رسیدم خونه کمر درد شدید گرفتم ولی تا شنبه ک برم اولین سونو واقعا نگرانم ک مشکلی نداشته باش

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
منم کمتر موردی دیدم این آز کوواد مارکر رو بده و جز استرس چیزی واسش داشته باشه....  به نظرم اگه ...

بخدا انا‌جون من فکر مسیر بودم و ترسم از این بود اتفاقی بیفته برام وگرنه اصلا موضوع هزینه ش نیست.فدای سر نی نیم.تا الانم جوابش اومده بود و خیالم راحت شده بود.بخدا بعد از این هرکی اسم این ازمایشو بیاره منصرفش میکنم....انا جون ۱۲ روز دیگه دیر نیست برای انومالی؟چون من الان ۱۷ هفته و ۳ روز هستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان من امروز چندساعت مجبور بودم برم دکتر برای خونو داروهام ک تموم شده بود از وقتی رسیدم خونه ...

نگران نباش خسته شدی از اونه.... 

اگه با استراحت بهتر بشی موردی نداره.... 

سلام دوستان من امروز چندساعت مجبور بودم برم دکتر برای خونو داروهام ک تموم شده بود از وقتی رسیدم خونه ...

عزیزم شروع استرسای شیرینت رو تبریک میگم😁نگران نباش فندقت هیچیش نیست.استراحت کن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بخدا انا‌جون من فکر مسیر بودم و ترسم از این بود اتفاقی بیفته برام وگرنه اصلا موضوع هزینه ش نیست.فدای ...

عزیزم شرایط تورو که میدونم.... 

برا دوستمون گفتم اگه امکانش باشه انجام بده خیالش راحت بشه و تا 16 هفته هم لزومی نداره منتظر بمونه تا اون موقع جوابشم اومده واسش.... 

عزیزم نه برا آنومالی تقریبا میشی 19 هفته و 1 روز.... 

خوبه که.... 

عزیزم شرایط تورو که میدونم....  برا دوستمون گفتم اگه امکانش باشه انجام بده خیالش راحت بشه و تا ...

اره گلم واقعا برای بقیه بنظرم اگه غربالگری اولشون خدای نکرده کوچیکترین ریسکی نشون داد بهتره همون اول برن سلفری....ادم دیگه خیالش‌راحت میشه.

اره میشه ۱۹ هفته و ۱ روز...باشه پس همون موقع میرم.مجبورم برم بندر با اتوبوس دریایی یا ماشین شخصی...دعا کن مشکلی پیش نیاد عزیزم😘❤ ممنونم از لطفت

عزیزم ببین اگه تهرانی با جایی هستی که میتونی راحت سلفری رو انجام بده اونو انجام بده الکی این همه است ...

نه عزیزم من بوشهرم😢دکترمم تاکید کرد هفته ی ۱۶ انجام بده بیا.اخه چرا وقتی دابل مارکرم خوب بود دوباره تو استرس انداخت منو.یعنی واقعا کواد مارکر هر کسی میده ریسک میزنه براش؟ خوب اگه اینطوره چرا مینویسن؟

نگران نباش خسته شدی از اونه....  اگه با استراحت بهتر بشی موردی نداره....

ممنون عزیز دلم اره با استراحت یکم بعتر شدم ولی هنوزم دردش هست

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤