2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
سلام دوستان  من روز ۱۳ انتقال هستم امروز بتام ۱۹۵/۵ شد 🥳🥳🥳

خدارو شکر عزیزم تبریک میگم انشاللللله که به سلامتی و شادی بغلش کنی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
تا حالا پرد نداشتی؟ چن تا منفی داشتی؟  

نه تاحالا نداشتم، دوستي انتقال منفي داشتم، من يه بار ١٢ تا جنين برام تشكيل شد كه بهم گفتن همه شون ضعيفن و سري دوم هم چهارتا گريد آ تشكيل شد كه بازم مِننن و مِننن كردن كلي تَح دلمو خالي كردن بيشعورا،، مشكل از منه كه خيلي زيادي جدي گرفتمشون بايد به حرفاشون اعتنائي نميكردم و بيخودي ب خودم اونهمه غصه و استرس نميدادم

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونوقت اون دوستمون باردار شد؟ اناجون من الان نگاه ميكنم سي دي ١٦ خيلي پايينه يعني رنجش از ٥تا١٩ ...

عزبزم سی دی مارکرا همه تو رنج هستن نگران نباش،من  cd56  ماکزبمم ۱۵ بود اما آز من 21/5بود دکترم گفت پردنیزولون باید بخوری

انا جون من تا حالا هیچ مکملی نخوردم....میخوام برم بخرم بخورم خیلی مکملا معرفی کردن..برای کیفیت تخمک. ...

من از اوو بوست،فوق العاده راضی بودم.سه ماه خوردم بعد رفتم پانکچر.....البته من اینوفولیک هم میخوردم..فرتیل اید زنان هم میخوردم😂😂😂😂ویتامین د روزانه هم میخوردم

شوهرم مولتی اید مردان و مولتی بوست میخورد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@su    

@عروسک۴ مبارکههههههههههههه 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اونوقت اون دوستمون باردار شد؟ اناجون من الان نگاه ميكنم سي دي ١٦ خيلي پايينه يعني رنجش از ٥تا١٩ ...

عزیزم بله سمی جون دردونش از دختر من دو ماهی بزرگتره.... 

عزیزم به نظرم شرایطت اوکی هست.... 

بعید میدونم دارو لازم باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

😊😊😊

سلام تورک آنا و بقیه دوستان نمیدونم منو یادتونه یانه پارسال شوهرم بیوپسی کرده بود که اسپرمی نداشت الان تصمیم گرفتیم بریم بیمارستان مهر اسپرم اهدایی بگیرم با دکتر مهرا کتابی کسی از دوستان اینجا رفته یا خانوم دکتر رو میشناسین میخوام بدونم نظرتون راجب بیمارستان و دکتر کتابی چیه ؟؟؟؟؟؟

خدایا...شکرت😍
دکتر جراح گفت مشکلی نیست و دکتر زنان هم گفت دیگه انتخاب با خودته که بخوای شروع کنی با این وضعیت  ...

بهار جون شماام از عمل پانکچر و انتقال و اینا می ترسی؟😓 چون منم فقد بخاطر ترس از این مراحل این همه دارم الکی عقب می ندازم درمانمو😔

من نمیدونستم اینو.... میگم اگه بزارن بلاست شه ممکنه این مشکل حل شه؟ این که پوستشون کلفته...  ای ...

عزیزم اگه بلاست بشه یعنی مشکلی از نظر ضخامت نداشته که بلاست شده دیگه یعنی خودش تونسته پوستشو بشکافه.... 

ولی اگه پوستش کلفت باشه اگه بذارن خودش بلاست بشه ممکنه نتونه بلاست بشه و رشدش متوقف بشه،برا همین این جنینهارو هچینگ میکنن یعنی پوستش رو با لیزر شکاف میدن که کارشو راحت کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😊😊😊 سلام تورک آنا و بقیه دوستان نمیدونم منو یادتونه یانه پارسال شوهرم بیوپسی کرده بود که اسپرمی ...

عزیزم خدارو شکر که داری یه قدم به مامان شدن نزدیک میشی.... 

انشالله بهترینا برات اتفاق میفته..... 

نه تاحالا نداشتم، دوستي انتقال منفي داشتم، من يه بار ١٢ تا جنين برام تشكيل شد كه بهم گفتن همه ش ...

بخدا همه میگن بیخیال باش. منم نمیتونم بدون استرس باشم. اما مطمعنم نصف مشکلامون مال همین استرسه. 

نمیتونی واس اینکه خیالت اینسری راحت شه ب دکتر بگی پرد بده. 

میدونی اگه مشکل ایمنی باشه تو لانه گزینیه یعنی جنین میخواد بچسبه اما نمیشه. یا اصلا همون اول انتقال دفع میکنه جنین رو

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها من همین الان رسیدم خونه.اول ازمایشمو دید گفت اسکن منفی زده برات ولی ریسک سندروم داون رو ۱:۱۱۶۱ زده برات که ممکنه دقت دستگاه پایین بوده باشه ،ولی‌ من موظفم بگم آنومالی اسکن رو برو

بعد گفتم یعنی مشکلیه؟گفت نه،اگه مشکلی بود مثلا مینوشت ریسک مثبت.هرچند در اون شرایط هم ممکنه بچه سالم باشه...ولی چون کلا دقت این ازمایشها در کل ۸۵٪ هست ما اگه نکته ی کوچیکی رو ببینیم پیگیری میکنیم...گفت استرس نداشته باش.ولی سونو رو برو خیال خودت هم راحت تر میشه.بعد گفت چون سنت پایینه امنیو نمینویسیم ولی‌اگر خدای‌نکرده سونو مشکلی داشت اونوقت مینویسیم.‌‌..بچه ها یکم به هم ریختم...دعا کنید نی نیم سالم باشه.با این شرایط مسیر و جفت پایین و هماتوم دعا کنین برای خودم و نی نیم‌‌‌‌...دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم

@shabnamy      

استرسای ما تمومی نداره!چرا اخه من که ریسک ازمایش اولم ۱:۸۰۰۰ بود این یکی یهو اومد ۱:۱۱۶۱ ؟!

اگه ریسکش در‌این حده چرا تو نمودار نوشته ۱:۳۰۰۰ ؟! اصلا نمیفهمم داستان چیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

با این همه سختی به نی نی میرسیم فکر اینکه خدای‌نکرده کوچیکترین مشکلی داشته باشه روح‌ و روان ادمو به هم میریزه

توروخدا توی این شبا دعا کنین بچم صحیح و سالم باشه.این سونو رو برم بگه همه چی‌خوبه یه بار بزرگی از روی دوشم برداشته میشه.التماس دعا بچه‌ها

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم