2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
الهام جون دیروز گفت جواب ازمایشم ساعت.3 اماده میشه انشاءلله ک باخبرخوش میاد🙏

خپ دختر ،این ر  از صبح میگفتید😇😇😇

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
@elhamiiiiiiiii     ک‍جایی دختر؟؟؟!!!!

سلاممم عزیزم منو ببخش منتظر گذاشتم خودمم فعلا منتظرمم 

ولی فکرکنم خبرایی هست تمام بدنم شل شده

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااا نیم ساعتی کمتر صبرکنید جوابم میاد

خودم خیلی حالم گرفتست ولی پرستار بهم گفت جوابت مثبته نمیدونم راست گفته یانه 😢😢

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه هااا نیم ساعتی کمتر صبرکنید جوابم میاد خودم خیلی حالم گرفتست ولی پرستار بهم گفت جوابت مثبته نمی ...

وااااای خدای من..عزیز دلم این بهترین خبری بود ک.میتونستم بشنوم😭😭😭😭😍😍😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من ونی نی کلی ذوق زده شدیم...😍زودتر بیا بتای خوشکلتو بگوووو  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه هااا نیم ساعتی کمتر صبرکنید جوابم میاد خودم خیلی حالم گرفتست ولی پرستار بهم گفت جوابت مثبته نمی ...

الان اومدم سایت اینو دیدم خدایااااا دلم یطوری شد زودتر بیا بگو ذوق کنیم🤩

الحمدالله❤

راست گفته دیگه دختررررر 😍😍😍😍

الان از ذوق میمیرم من🤗😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بدو بیا نیم ساعت شد مامان الهام 👼👶🤰😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

الهامی. بیا شادی ننه شدنتو باما تقسیم.کن...واااای بیا دیگه دلم رفت

سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ٣٤٠ 🙏🙏🙏🙏🙏خيلي التماس دعا دارم. اميدوارم هركي تو اين روزاي انتقال دلش شاد بشه ان شالله♥️♥️♥️♥️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

عزیزم خدا رو شکز این دو سه روزه جواب خیلیاتون مثبت شد برا همتون خوشحالم و بهتون تبریک میگم...ولی فقط روز من نبود.کاش لااقل گریه میکردم سبک میشدم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

خدا راشكر، مبارك باشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم