2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خود بیمارستان از من پولی نگرفت.حدود سیصد تومن شد.بقیه اش پول امپولهام شد که تعداد زیاد داده بود ...

حالا شد دوست عزیزم

پس بیمارستان شده ۳۰۰ تومان بقیه هزینه برای داروتون بوده.

چون بچه ها که تازه واردن مثل روزهای اول ما گیج و سرگردون هستن و لازمه بهشون با دقت توضیح بدیم تا بتونن راحتر دو دوتا چهارتا کنن

انشالله که به زودی نتیجه میگیری و جشن مامان شدنت رو میگیریم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها اعصابم خورده سیکل ای وی افم متوقف شده الان 6 پریودی هستم ی فولی 9 و ی فولی 11 دارم دکتر متوقف ...

عزیزم ذخیره تخمدانت کمِ؟

داروهات چی بود؟

انشالله با ای یو ای نتیجه بگیری و راحت شی از دست هر چی دارو و دکتره...

دکتر درست تشخیص داده زیر ۱۲ باشه تا پانکچرت سایزش نمیرسیده و هزینه ت بدتر به باد میرفت تازه کلی الان جلویی دختر چون یه عالم بعدش باید آمپول و... میخریدی و میزدی به بدن بیچاره.

فدات عزیزم انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی وفرشته کوچولوتا صحیح و سالم تو آغوش بگیری

ممنون مهربونم.‌.‌‌.ان شاالله مثبت شدن شما و الهامی و @sm_pa   جان و بقیه انتقالیا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تارا جان منم چند روزه معده درد دارم دیروز خیلی شدید بود کلا میسوخت دیشبم فقط سالاد خوردم ! مال این د ...

الهام جان آسپرین رو شب با غذا بخور معده درد نمیگیری.

دوستان ببخشید شما تو بارداری تا هفته ی چند استرادیول خوردین؟ من الان هفته ی ۱۳ هستم آخرین بار تو هفته ی ۹ که رفتم پیش دکترم استرادیول رو قطع نکرد الانم منتظرم جواب آزمایش خون غربالگری بیاد برم دکتر ببینم کی میخواد قطعش کنه.ولی تو برگه ی بعد از انتقالم نوشته تا هفته ی ۱۲ داروهارو ادامه بدین الان نمی دونم چیکار کنم تمام قرصا رو تا هفته ی ۹ قطع کرد جز استرادیول نمیدونم تا کی باید بخورم

دوستان ببخشید شما تو بارداری تا هفته ی چند استرادیول خوردین؟ من الان هفته ی ۱۳ هستم آخرین بار تو هفت ...

عزیزم من هم ۱۳ هفته و خوردی بودم که رفتم دکتر زنانم

بعد گفت هنوز استرادیول میخوری؟گفتم اره ولی دارم قطعش میکنم.گفت قطعش کن چون ما توصیه نمیکنیم بیشتر از ۱۳ هفته خورده بشه.منم بعد اون قطع کردم کلا...بنظرم توام قطع کن عزیزم البته با دکترت مشورت کن ولی فکرکنم دیگه نیازی نباشه و هورمونش به اندازه کافی تو بدنمون باشه الان...شیاف داری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من هم ۱۳ هفته و خوردی بودم که رفتم دکتر زنانم بعد گفت هنوز استرادیول میخوری؟گفتم اره ولی دارم ...

اره شیاف دارم .دکتر منم احتمالا همون هفته ی ۱۲ قطعش میکرد منتهی چون تو هفته ی ۹ رفتمو آزمایشامو واسم نوشت دیگه اون موقع قطع نکرد .بنظر خودمم کافیه چون تو برگه ی انتقال نوشته داروها تا هفته ۱۲ خورده بشن .جواب آزمایشمم ده روز دیگه میاد بخوام تا اون موقع بخورم دیر میشه.پس بنظرم قطعش کنم بهتره

عزیزم من هم ۱۳ هفته و خوردی بودم که رفتم دکتر زنانم بعد گفت هنوز استرادیول میخوری؟گفتم اره ولی دارم ...

یه چیز دیگه .میگم من سونو ی nt دادم جوابش خوب بود تو همین تاپیکم گذاشتم آنا جون گفتن خیلی خوبه بنظرت آزمایش خونم چی میشه خیلی نگرانم! میگم نکنه این استرادیول که میخورم جواب آزمایش خونمو خراب کنه .راستی من اونجا ازم پرسیدن طبیعی باردار شدی؟ گفتم نه ivf کردم.شما هم گفتی ivf کردی؟

یه چیز دیگه .میگم من سونو ی nt دادم جوابش خوب بود تو همین تاپیکم گذاشتم آنا جون گفتن خیلی خوبه بنظرت ...

عزیزم ان تی رو دیدم همه چی عالی بود.منم سونوم هیچ مشکلی نداشت خداروشکر.از این فکرا هم نکن ازمایش حتی اگه خدای‌نکرده ریسکی نشون داد اصلا اصلا نمیشه روش حساب کرد.میگن اصل کار همون سونو هست.ان شاالله ازمایشت هم عالی هست و هیچ مشکلی پیش نمیاد.نگران این داروها نباش.اینا برای ما لازمه که مینویسن...من شنیدم هفته های بالاتر هم خوردن استرادیول رو.ولی بنظرم زنگ بزن منشی بگو از دکترت بپرسه اگه اونم تایید کرد قطعش‌کن

مشکلی‌پیش نمیاد گلم 

اره ازمایشگاه میپرسن حاملگیت طبیعیه یا نه.منم‌گفتم ای‌وی اف هستم

و‌پرسیدن تخمک از خودت بوده‌گفتم بله

برای نتیجه باید همه چیو بگیم درست.خوب کاری کردی