2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
آنای عزیز بله مرکز ناباروری دادن تست آپکا نمی دونم چیه و دکترمم ننوشته تا حالاوووقبل از میکرو لازمه ...

عزیزم اخیرا یکی از دوستامون به اسم "کل" بعد کلی منفی تست آپکا داده معلوم شده مشکل داشته....

گفتم شمام چک کنین....

اون بنده خدام بعد کلی دارو و آزهای تکمیلی جواب نگرفته الان معلوم شده این مشکلو داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها. میشه لطفا اگه یه دکتر خوب برای میکرو در غرب تهران میشناسید که زیاد شلوغ نباشه و دیر وقت ...

عزیرم اکثر دکترای خوب دیر وقت میدن و شلوغن....

بازم شاید این میان دوستی بود که تونست بهت کمک کنه و دکتر خوبی معرفی کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاریوتایپ دادیم خدا رو شکر اوضاع خوب بوده تا حدودی هم ایمنی انعقادی رو که دکترم اعتقاد بهش داشت داد ...

آمین عزیزم....

خدارو شکر پس انشالله جنینات سالمن....

Smpa جون پروژسترون شروع کردی ؟

اره عزیزم 

آمپول دردناک پروژسترون...

اتفاقا فردا باید بپرسم اگر قراره سه شنبه انتقال بدم باید پروژسترون اضافی بزنم 🤔

من ۵شنبه پانکچرم بود

۵شنبه و جمعه و شنبه روزی ۲تا زدم

ارمغان جان تو دکتر حیدر میرفتی استرادیول ت رو چک کرد

تا حالا کسی تو این مرکز از استرادیول صحبت نکرده فکرم مشغول ش شد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به روی ماهت ارمغان یه دونه فریز سه روزه دارم ولی تا حالا بلاست نداشتم ببینم چجوری میشه میدون ...

بلاتکلیفیتو کاملا درک میکنم.....

کاش جوری بود دکترا میگفتن ماست سیاهه مام انقدر بهشون ایمان داشتیم قبول میکردیم....

خودت مشکلی نداشتی ؟

اگه منظورت منم کلکسیونر بودم....

یعنی من و همسرم همه مشکلات رو داشتیم خواستیم دل مشکلات نشکنه که تبعیض قائل شدیم.....

اما خدا بخواد همشونو از میدون به در میکنه که خیلی شیک و خوشگل به در کرد.......

یه چیز عجیب بگم دقیقا دکتر که داشت پی ار پی م میکرد بهش گفتم میشه من انتقال دو مرحله ایی داشته باشم ...

منم میخوام انتقال دومرحله ای بدمـ..میگن شانسش بیشتره

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزيزم من هم هفته ١١ بودم اين اتفاق برام افتاد ، خونريزي خيلي خيلي زيادي كردم ، فقط استراحت كن و آمپو ...

ممنون عزیزم برامنم درحدی بود ک پد رو کاملا کثیف کرد ولی الان خداروشکر نمیاد دیگه شده لکه بینی..تافردا ببینم اوضاعم چطورباشه..اگه خدای نکرده خونریزی کردم برم دکتر امپول بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم یعنی ممکنه همش باهم بگیره ۴ قلو بشه ؟ آخه این همه جنین یهو،اصن مگه دکتر انتقال میده ؟

عزیزم بستگی به شرایط داره تعزاد جنین انتقالی....

من ۲، ۴ و ۳ تا انتقال داشتم....

از انتقال سه تاییم یکیش گرفت.....

اما در مقابل دوستی بوده ۲ تا انتقال داده ۳قلو شده....

یا ۳ تا انتققال داده ۴ قلو شده....

با ۳ تا انتقال دادن ۳ قلو شده....

هر چیزی ممکنه....

بلاتکلیفیتو کاملا درک میکنم..... کاش جوری بود دکترا میگفتن ماست سیاهه مام انقدر بهشون ایمان داشتیم ...

اره به خدا 

میدونی انا جان با اینکه خیلی درباره این دکتر تحقیق کردم ولی باز یه کارها و حرف هایی میزنه که احساس میکنم ای بابا اینم که خنگِ

اما مشکل اینجاست که واقعا پولش رو ندارم خصوصی برم

مثلا دکتر طرازی  یا پاکروش یا خیلی خوبهای دیگه

بیمه من کلا یه بار ای وی اف میده 

که داد و تموم.

بقیه رو از جیب میزاریم که خیلی سخت شده خدایی

واقعا درآمدها کفاف زندگی رو نمیدن وای به حال هر ماه پانکچر و دارو و ...

اینه که باید پیش خودم بگم انشالله که دکتر خوبی هست و حواسش هست

(البته منصف باشیم دکتر بدی نیست خدایی)

ولی خیلی خیلی خیلی سردرگمی کلافه م میکنه 

نه راه و آمپولها و تمام عوارض ش

از خدا قلباً میخوام اینسری به شجاعت و ایمان و توکلم نگاه کنه و نتیجه خوبی در انتظارم باشه

خودش میبینه که با تمام وجود دارم این مسیر رو با مهربونی و صبوری و خنده رویی طی میکنم و هیچ وقت هم شکایتی نکردم.

☺🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها..من.ظهر یهویی بدون هیچ دردی خونریزی کردم..وااای ک چقد ترسیدم..زنگ زدم مطب دکتر منشی گفت ...

عزیزم خدارو شکر به خیر گذشته....

کار خوبی کردی نذاشتی دستکاریت کنن....

عزیزم احتمال داره قبلا ندیده چون میگی لکبینی هم داشتی....

احتیاط کن....

پروژستروناتو مرتب استفاده کن....

استراحت مطلق باش انشالله هماتومتم رفع میشه....

پروژسترونتو بیشتر نکردن؟

سلام بچه ها..من.ظهر یهویی بدون هیچ دردی خونریزی کردم..وااای ک چقد ترسیدم..زنگ زدم مطب دکتر منشی گفت ...

هماتوم من ۱۱*۱۹ بود فکر کنم برا شما کوچکتره....

نگران نباش....