2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست
من به نظرم اون دو تا در وضعیت عالی هستن شکر خدا هیچ.....اون سومی رو بزار انشاله بلاست میشه........ری ...

مریم جون ممنون عزیزم.

فردا دوباره صبح زنگ میزنم بپرسم چی شد هنوز دارن رشد میکنن

اگر خوب بودن که انشالله هستن

این ریسک رو میپذیرم و صبر میکنم تا بلاست رو انتقال بدن

همسرم میگه باید خیلی بدشانس باشی که هم اون سه تا هیچ کدوم نمونن هم فریزت که ذوب میشه از بین بره و کلا نتونی انتقال بدی

اونوقت که باید تو تصمیم ت تجدید نظر کنی 

مامان انقدر بدشانس به درد نمیخوره😁

این سری پی ار پی کردم دیگه خدا بخواد از چهار تا یه دونه بمونه ما دلمون خوش باشه انتقال بدیم.

والا...

کلی درد کشیدم سر پی ار پی بی نتیجه نمونه😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جون برا ما که جنین فریز داریم باید همه این ازمایشات تکمیلی انجام بشه؟ بنظرت من کدوما رو انجام ب ...

نه عزیزم فریز اگه دارین ۳ و ۴ کافیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونم بهتون یه پیشنهادبدم؟ انتقال دومرحله ای بدین،تومرحله اول دوتا جنین دو یاسه روزه انتقال میدن،دو ...

عزیزم یعنی ممکنه همش باهم بگیره ۴ قلو بشه ؟ آخه این همه جنین یهو،اصن مگه دکتر انتقال میده ؟

سلام بچه ها..من.ظهر یهویی بدون هیچ دردی خونریزی کردم..وااای ک چقد ترسیدم..زنگ زدم مطب دکتر منشی گفت برو بیمارستان..منم رفتم گفتن بیا معاینه شو..منم نذاشتم معاینم کنن گفت احتمالا تهدید ب سقطی مسیولیتش باخودت😐منم حرفشون جدی نگرفتم رفتم بیرون سونو دادم خداروشکر فسقلم.خوب خوب بود قربونش برم.صداقلبشم برام گذاشت😍  فقط گفت پشت جفت خونریزیه...ک من موندم چرا اونهمه وقت لکه بینی داشتم دکتر زنان کلا میگفت خونریزی جفت نداری  مثلاممکنه الان بوجود امده باشه!خلاصه ک فسقل منو کلی ترسوند..سایز هماتوم هم زده 10×5mm

آنا جون سایزیش بزرگه یعنی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زیر پاهات ۴پایه بذار کمی بالا بیاد حالت توالت ایرانی بشه کمک میکنه به تخلیه مثانه.... اینطوری هم به ...

ممنون اناجون الان ک خونریزی کردم وفهمیدم هماتوم دارم دیگه چاره ای جز استفاده از فرنگی ندارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان من هایپر شدم😁😁 البته اونجا بهم گفتن اصلا بد نیست و تعداد تخمکات بیشتره پس در نتیجه بهتره ...

انشاالله بسلامتی عزیزم ،فقداینکه هایپرشدی عوارض هایپری هم داری شما الان ؟اگه خدایی نکرده داری میشه لطفا بگی چیا هست و چطوری، درکل الان پانکچر شدی شما یعنی؟ اگه شدی چنتا تخمک داشتی ؟عزیزم ببخش که سوالام زیادشداگه جواب بدی خیلی لطف می کنی🙈

من مشکوک به هایپر بودم ارمغان جان و سر تخمک کشی خونریزی کردم گفتن تخمدان چپت اندازه یک‌پرتقال شده! و ...

عزیزم خدا بهت رحم کرده احتمالا فولیکول ریز زیاد داشتی که خونریزی کردی

عزیزم خیلی ناراحت شدم.... امیدوارم خدا خودش با معجزش دلتو شاد کنه و نیازی به سیکل جدید نباشه....

انا جون تو پست پایینترم برای تارا جون نوشتم که هیچ وقت این معجزه شامل حالم نمیشه😢 چون دوتا لوله هام هیدروسالپنکس شدید بود و برداشتنش

سلام بچه ها..من.ظهر یهویی بدون هیچ دردی خونریزی کردم..وااای ک چقد ترسیدم..زنگ زدم مطب دکتر منشی گفت ...

نفسی جون خدا رو شکر حال کوچولو خوب بوده استراحت کن و با دکترت مشورت کن شاید رقیق کننده ها رو کم کنه

سلام بچه ها..من.ظهر یهویی بدون هیچ دردی خونریزی کردم..وااای ک چقد ترسیدم..زنگ زدم مطب دکتر منشی گفت ...

عزیزم خداروشکر که فسقلیت خوبه😍

حتما استراحت مطلق کن😘😘😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
 نفسی جون خدا رو شکر حال کوچولو خوب بوده استراحت کن و با دکترت مشورت کن شاید رقیق کننده ها رو ک ...

اره انوکسا رو ک قبلا قطع کرده الان فقط اسپرین دارم حتما مشورت میکنم ممنون عزیزم

عزیزم خداروشکر که فسقلیت خوبه😍 حتما استراحت مطلق کن😘😘😘

قربونت عزیزم..حالا من  استراحتم بودم اصلا کار نمیکردم..نمدونم چرا اینطوری شد..ازاین ب بعد بیشتر دقت کنم

قربونت عزیزم..حالا من  استراحتم بودم اصلا کار نمیکردم..نمدونم چرا اینطوری شد..ازاین ب بعد بیشتر ...

عزيزم من هم هفته ١١ بودم اين اتفاق برام افتاد ، خونريزي خيلي خيلي زيادي كردم ، فقط استراحت كن و آمپول پرولوتون هم شايد لازم باشه بزني ، نگران نباش ان شا الله كه هيچ مشكلي براي فسقليت پيش نمياد .