2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046769 بازدید | 684548 پست
منم میخوام انتقال دومرحله ای بدمـ..میگن شانسش بیشتره

عه چه خوب

با کی؟

جنین فریز داری ؟

بسلامتی عزیزم امید به خدا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
انشاالله بسلامتی عزیزم ،فقداینکه هایپرشدی عوارض هایپری هم داری شما الان ؟اگه خدایی نکرده داری میشه ل ...

عزیزم هنوز پانکچر نشده پانکچر دوشنبه ست....

عوارضشو شکر خدا نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدارو شکر به خیر گذشته.... کار خوبی کردی نذاشتی دستکاریت کنن.... عزیزم احتمال داره قبلا ندید ...

اناجون دکتر نبود من رفتم بیرون سونو شدم فقط ک خیالم بابت نی نی راحت شه پیش دکتر زنان هنوز نرفتم...هماتومم سابزش بزرگه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انا جون تو پست پایینترم برای تارا جون نوشتم که هیچ وقت این معجزه شامل حالم نمیشه😢 چون دوتا لوله هام ...

متوجه شدم با خوندنش دلم گرفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها..من.ظهر یهویی بدون هیچ دردی خونریزی کردم..وااای ک چقد ترسیدم..زنگ زدم مطب دکتر منشی گفت ...

ای بابا اینو میگذرونی یکی دیگه میاد...

الهی که این آخرین ترسیدنت باشه و تا لحظه دیدار همش خوشی و خاطرات خوب باشه عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اره عزیزم  آمپول دردناک پروژسترون... اتفاقا فردا باید بپرسم اگر قراره سه شنبه انتقال بدم باید ...

عزیرم چرا آز استرادیول و پروژسترون خیلیا بودن داشتن....

ممنون عزیزم پس به دکتر بگم که بنویسه خیلی لطف کردی

APCA

اناجون طول سرویکس هم زده32...خیلی کمه فک کنم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای بابا اینو میگذرونی یکی دیگه میاد... الهی که این آخرین ترسیدنت باشه و تا لحظه دیدار همش خوشی و خا ...

اره بخدا این فسقلا هرروز ی ادا سر آدم درمیارن😁بزودی قسمت خودت عزیزم ولی اداهای شیرین فسقلات 😊

اره به خدا  میدونی انا جان با اینکه خیلی درباره این دکتر تحقیق کردم ولی باز یه کارها و حرف های ...

خدایا خودت کم و کسریای راه رو جبران کن....

دوستمون دست پر از این همه تلاش بیرون بیاد....

اناجون طول سرویکس هم زده32...خیلی کمه فک کنم؟

کم نیست اما خوب دیگه زیر ۳۰ کم میشه....

هماتومتم گفتم عزیزم تقریبا یه چهارم هماتوم منه....

عزیزم هنوز پانکچر نشده پانکچر دوشنبه ست.... عوارضشو شکر خدا نداره....

فدای تو که انقد باحوصله همرو می خونی و جواب میدی خلاصه که سنگ تموم گذاشتی برای همه انشالله خدا خیرت بده  ❤ 

برای دوستمونم خوشحال شدم خداروشکر پس یعنی ممکنه که هایپر شد ولی عوارض هایپری نداشت خیالم راحت شد تاحدودی😄