2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست

آنا جون برا ما که جنین فریز داریم باید همه این ازمایشات تکمیلی انجام بشه؟

بنظرت من کدوما رو انجام بدم دکتر زنان همش میتونه بنویسه؟

زمانبندی خدا بی نظیراست نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود فقط اندکی بردباری میطلبد و ایمان بسیار...ولی ارزش انتظار را دارد..
سلام به همگی من مدتی بود اینجا نیومدم. با خودم گفتم دیگه نمیرم تا با جواب مثبت برم.  امیدوارم ...

سلام‌عزیزم لوله هاتو از لحاظ هیدرو بودن چک کنی بد نیست

خدا دلتو شاد کنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دی اف آی رو مرکز ناباروری دادن؟ عزیزم تست آپکا رو دادی؟

آنای عزیز بله مرکز ناباروری دادن تست آپکا نمی دونم چیه و دکترمم ننوشته تا حالاوووقبل از میکرو لازمه به نظرتون؟ میخواستم با توجه به تجربه ی بچه های تاپیک بپرسم به نظرتون با این شرایط ما اصلا میکرو می تونه کارساز باشه یا نه؟

سلام‌عزیزم لوله هاتو از لحاظ هیدرو بودن چک کنی بد نیست خدا دلتو شاد کنه

ممنونم

چک کردم عزیزم.نه ماه پیش هیسترو و لاپرا شدم. لوله هام هیدروسالپنکس شدید بود و برداشتنش

یعنی مثه خیلیای دیگه که تو این مسیر احتمال بارداری طبیعی براشون هست من هیچ شانسی ندارم

این سری خراش اندو و سل تراپی هم داشتم در ضمن

دیگه نمی دونم چکار باید می کردم

چرا خدا برام نخواست

عزیزم منم ۴ تا تخمک داشتم سری دوم که خودشون گفتن بلاست میکنن منم دیگه هر چی اونا گفتن گوش دادم و هر ...

خیلی ممنون که جواب دادی 

خدا رو شکر که نتیجه رو گرفتی

من از اینکه دنبال دکتر بگردم و هی خودم تحقیق کنم خسته شدم وگرنه این راه برام سخت نیست 

بگن باید صد بار انجام بدی تا بگیره میگم چشم ولی اینکه تو رو تو فشار قرار میدن و جواب درست و حسابی بهت نمیدن آدم رو کلافه میکنه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم این درست نیست که اگه جنین به مرحله بلاست برسه قطعا مشکل ژنتیکی نداره چون من موردی دیدم که تعدا ...

کاریوتایپ دادیم خدا رو شکر اوضاع خوب بوده

تا حدودی هم ایمنی انعقادی رو که دکترم اعتقاد بهش داشت دادم که باز هم مشکلی نبوده 

انشااله همین سری دیگه مامان بشم همه راحت شن😃

میتونم بهتون یه پیشنهادبدم؟ انتقال دومرحله ای بدین،تومرحله اول دوتا جنین دو یاسه روزه انتقال میدن،دو ...

یه چیز عجیب بگم

دقیقا دکتر که داشت پی ار پی م میکرد بهش گفتم میشه من انتقال دو مرحله ایی داشته باشم

گفت نه اصلا... انگار تا حالا نشنیده بود

و گفت میتونی ۲بار پی ار پی کنی این بیشتر جواب میده

نمیدونم دیگه چه کنم خواهر جان

وگرنه از نظر منطق هم با رشد این جنین های من ک یکی ش ۲سلولی بود و دو تا دیگه هم پایه هم بودن این کار (انتقال دو مرحله ایی) برد ، برد بود

باز شاید پرو بازی دوباره مطرح کنم

فوق ش کلافه میشه 

بشه ... والا....

سلام خانوما کسی بوده مورفولوژی همسرش صفر باشه 

بله عزیزم....

برا همسر من بین صفر و یک نوسان داشت و شکر خدا هم میکرو جواب داد هم مجدد طبیعی باردار شدم....

همیشه امید داشته باش عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه دنیا ازت ممنونم.خداخیردنیا وآخرت بهت بده.کلی برات دعا کردم.خدایاحاجت دل دوستم ر برآورده بخیربفرما ...

ای بابا این چه حرفیه کاری نیست که یه سئوالِ

خدا دامنت رو به زودی سبز کنه از دست همه شون خلاص شی عزیزم.

سلام دوستم ،من جای شما میبودم یکی از جنینای گرید a  و bرو روز سوم انتقال میدادم و یکی از گرید A ...

سلام به روی ماهت

ارمغان یه دونه فریز سه روزه دارم

ولی تا حالا بلاست نداشتم ببینم چجوری میشه

میدونی اگر به بلاست برسه و انتقال بدم و حتی اگه خدایی نکرده نگیره انقدر ناراحت نمیشم که الان بهم میگن ممکن هر لحظه جنین دیگه رشد نکنه و کلا از بین بره

از این میترسم و ناراحت میشم

همینجوری موندم اصلا نمیدونم چه کاری درستِ

دکترم هم پیدا نکردم باهاش مشورت کنم.

بله عزیزم.... برا همسر من بین صفر و یک نوسان داشت و شکر خدا هم میکرو جواب داد هم مجدد طبیعی باردار ...

مرسی آنا جان من واقعا خیلی ناامیدم امروز بعد از ۱۰ روز عقب انداختن آزمایشم منفی شد مرسی که جواب دادی یکم دلم آروم شد 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
سلام به همگی من مدتی بود اینجا نیومدم. با خودم گفتم دیگه نمیرم تا با جواب مثبت برم.  امیدوارم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم....

امیدوارم خدا خودش با معجزش دلتو شاد کنه و نیازی به سیکل جدید نباشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون رفتم آزمایش دادم بتام ۲۲۲ بود به نظرتون چطوره آزمایشگاه گفت کمه نگران شدم، روز سیزدهم انتقال ...

عزیزم کجاش کمه؟

خیلیم مبارکه لذت ببر....

دو روز دیگه هم تکرارش کن خیالت راحتتر میشه...