2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
عزیزم انشالله که جنین های تپل و مپل برات درست بشه  کدوم مرکز هستی؟؟ هزینه داروهات چقدر شد ؟؟& ...

تو پست قبلیتم نوشتم...

اما باز مینویسم😉

35 سالمه و ذخیرم 1.35 

شیراز انجام دادم

داروهام حدود 2 تومن یه تعداد بیمه قبول کرد تو داروخانه بقیش آزاد .اگر میرفتم بیمه احتمال داشت بقیشم بیمه حساب میشد مسئول داروخانه گفت اگر بری و تایید بشه یه 500 کم میشه....(باید چند جا میرقتم 😥😥واقعا باید بیکار باشی )

پانکچر 6200

دو بار سونو 190

1800 هم گفتن انتقال

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو پست قبلیتم نوشتم... اما باز مینویسم😉 35 سالمه و ذخیرم 1.35  شیراز انجام دادم داروهام ...

عزیزم دکترتون کیه؟

من شوهرم اینجا دودل شده با دکتر خودم آی وی اف کنیم یا بریم پیش یه دکتر دیگه.حالا قرار بود یه پرس و جویی کنیم و شیراز هم سر بزنیم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نفس تو فرم رصایت نامه پرونده بیمارستان دنا نوشته15 درصد😂😂😂😂😂😂😂😂بشوهرم گفتم این نوبره دیگه

مریم جان امروز پانکچر داری؟

به سلامتی عزیزم 😍😍😍😍 ان شاء الله که بچه های خوشگل و سالمی میشن برات  👶👼 منتظر خبرای خوبم ازت 🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی از توضیحت خواهری توکل برخدا انشالله هممون موفق شیم اینبار

مبارکه عزیزم...مامان دوقلوها 👼👶🤰

باانرژی مثبت و  روحیه بالا این دوران رو بگذرون گلم..از خدا میخوام که همیشه دلتون شاد باشه 🌹🌹🌹🌹

سارا من بعد عمل میخواستم فیلمشو بگیرم، واسم جالب بود نگاه کنم ولی همسرم گفت چه کاریه امحا و احشای خو ...

🤣🤣🤣

نه عزیزم اونجوری دیگه از خودمم میترسم 

تو پست قبلیتم نوشتم... اما باز مینویسم😉 35 سالمه و ذخیرم 1.35  شیراز انجام دادم داروهام ...

مبارک باشه به سلامتی 

معلوم شد چند تا تخمک تونستن پانکچر کنن؟؟ 

انشاالله که همه چی به بهترین شکل برات پیش بره 

من فردا پانکچر دارم  

شرایطم حدودا مثل شماست ۳۶ سال و ذخیره فکر کنم ۲.۱ بود 

داروهای منم ۳ تومن شد بعضی ها بودن با داروی کمتر خیلی فولیکول داشتند و هایپر هم شده بودند ولی واسه من زیاد نبود با اونحال که دکتر گفت ذخیره ات خوبه 

توکل به خدا 

برام دعا کن

عزیزم شما مگه اول تعیین جنسیت نداری.....  خوب پس جنینات بلاست خواهند بود بعید میدونم بیشتر از ...

مررسی از جوابت 

راستش باید ببینم چند تا جنین میشه تصمیم دارم هر بسته رو یکی بزارم چون تعداد فولیکول ها زیاد نبود 

بعد من هر دو جنس رو هم می خوام فریز کنم و حتی اگه تعداد کم باشه فردای پانکچر میشه از تعیین جنسیت انصراف داد

الان شما باردار هستین؟ به سلامتی با میکرو باردار شدین؟

اره عزیزم با دومین انتقال مثبت شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چندتا تخمک داشتی عزیزم؟ 

20تابودعزیزم

راستی دکتر رستمی کاراشو کجا انجام میده...پانکجر و انتقال؟تو همون.مطب؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹