2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
بله بتای اول مثبت میشه البته بتای اول رو ۵ روز بعد انتقال میدم مثبت میشه ولی ۱۴ روز بعد منفی میشه

پنج روز بعد انتقال برا چی ازمایش میدید؟من توی عمرم همچین چیزی نشنیدم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم من روز انتفال با اندومتر هشت و نیم انتقال دادم مهم سه خطی و مات نبودن رحم ه 

عزیزم ازمایش دادی .انشالله مثبتی .من دیگ روز نه هست.

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون مبارکت باشه .عزیزم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
پس دقیقا مثل خودمی .جواب بتا مثبت میشد ولی بعد ی مدت سقط

ثمین جون.بلاست عالیه.کامپکت هم یعنی جنین ها تو از فریر دراوردن که بلاست بشن و پنج روزه بشن .که یکیش کامل بلاست شده.و اون یکی پنج روز رشد کرد ولی تعداو کمتری سلول از بلاست داره که بهش میگن کامپکت .یعنی جنین پنج روزه ولی از بلاست کند تر.من خودم از جنین شناس بیمارستان بهمن پرسیدم اخه دوتا جنین کامپکت دارم

ثمین جون.بلاست عالیه.کامپکت هم یعنی جنین ها تو از فریر دراوردن که بلاست بشن و پنج روزه بشن .که یکیش ...

مرسی از توضیحت خواهری توکل برخدا انشالله هممون موفق شیم اینبار

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اصولا تشخیص میدم و ۹۹%درست در اومده 

عشقم هرچقد صبر کردم عکس لود نشد.امشب وضعیت نت افتضاحه...فردا اگه شد حتما میذارم عکس سونومو...ان شاالله تعیین جنسیت وروجکای خودت به حق همین شبای عزیز😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم منم دفعه اولم کیفیت جنین عالی بود.طوریکه دکتر بااطمینان میگفت مثبتی ولی نگرفت..دیگه دلیلشو نمی ...

نفس تو فرم رصایت نامه پرونده بیمارستان دنا نوشته15 درصد😂😂😂😂😂😂😂😂بشوهرم گفتم این نوبره دیگه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انا جون چرا تو تداخل داروها نوشته انوكسوپارين با اسپرين

تنها علتش اینه که هر دو رقیق کننده هستن.....یک هزارم درصد بخاطر خونریزی داخلی نوشته

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،