2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
الان خوندم که زنگ زدی خوب کاری کردی ببین به آزمایشگاههای معتبر تهران یا بندر زنگ بزن بگو من قشم هس ...

عشقم بخدا مخم داره سوت میکشه.باورت میشه هیچجا رو ندارن؟!اینجا یه ازمایشگاه بیرون داره یه دونه توی بیمارستان...که توی بیمارستان نمیدونم ولی بعید میدونم این ازمایشو انجام بدن.من برای ویتامین دی رفتم بیمارستان گفتن کیتشو نداریم!در این حد اینجا داغونه.ولی بازم فکر میکنم ببینم جایی هست که بتونم یه راهی پیدا کنم...مرسی که به فکرمی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیرم شما در حال مصرف دارو هستی؟

نه عزیزم من برای برج ۶ وقت دارم انشالله ولی دارم تحقیق می کنم خیر سرم 😁 انشالله شما دوستای گلم قبل از من برین و نتیجه ی مثبتتون منم امیدوار کنه به حق همین وقت اذان 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی که عکسو پیدا کردی برام عزیزدلم

یعنی دکترت روی فاکتور papp  و beta هم شک‌داشت یا بخاطر ریسک سندروم گفت برو امنیو؟

خیلی کار خوبی کردی که رفتی سلفری.شنیدم خطرش کمتره و از نظر خطا و اینا هم یکیه با امنیوسنتز

ولی من ظاهرا اینجا دسترسی ندارم به این ازمایش...نمیدونم چیکار کنم.بخاطر هماتوم و جفت پایینمم نمیتونم برم شهر دیگه انجامش بدم

دکتر شما اصلا کووادمارکر رو پیشنهاد نداد؟

@efsibi      

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خاکستری جون  چطوری ؟؟  Nt رفتی؟ نی نی تو سلامت کامله انشاالله؟؟ مشخص شد نی نی چیه؟؟ ...

سلام فداتشم خداروشکر خوبیم.بله ان تی رفتم.سونو همه چی‌خوب بود.ازمایش هم همه فاکتورا low risk بود.فقط یکم عدد papp بالا بود یه کوچولو.که دکترم گفته باید بری ازمایش بدی دوباره.نی نی هم دکتر گفت احتمالا دختره.اما نمیشه قطعی گفت

عزیزم من ۱۴ تا تخمک داشتم که ۱۲ تاشو کشیدن و ۵ تا جنین تشکیل شد خداروشکر...ان شاالله برای تو هم کلی نی نی تپل مپل تشکیل شه و وقتی انتقال دادی محکم بچسبن به دلت 😍😘❤

حتما عزیزم.محتاج دعا هستم گلم.دعا کنین نی نیم خوب خوب باشه

سلام گلم خوبی ؟ انتی اکسیدان برای چی خوبه ؟ برای تخمک بی کیفیت  کدوم مکملی بهتره یا ویتامین ؟ ...

الهام جان برات پیغام گذاشتم فکر کنم ندیدی

بهرجهت از منفی شدنت واقعا ، قلباً ناراحت شدم 

اما دختر مؤمن میدونی که هر کار خدا بی دلیل نیست وقتش برسه بهترین ش رو بهت هدیه میده تو فقط باید کم نیاری و راه درست رو پیدا کنی.

آنتی اکسیدان برای همه چی خوبه

الان در وضعیت ما برای تخمک های سالم و رحم بدون التهاب موثر هست

بهترین ش هم ویتامین ایی و سی هست

خوراکی ها هم ، به ، انواع توت ، بادام ، انگور ، سیب ، و ... یه سرچ کنی دستت میاد

امیدوارم به زودی با یه حال خوب دوباره و برای آخرین بار تو سیکل ببینمت مهربون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم هر چقدر دوست داری بپرس به شرط اینکه استرس کمتری به خودت بدی....  عزیزم ببین شما که انتقا ...

ممنون عزیزم، حتما رعایت میکنم، آنا جان برای پانکچر چیزی هم نیاز هست با خودمون ببریم؟ 

عزیزم pappعددش 10.86 بود و عدد mom هم 0.78 free b_ hcg هم ۱۱۳.۳۰ و mom هم ۳.۶۲ اگه بتونم عکسشو میذ ...

خیلی عدد pappت شبیه من بوده.برای من mom ۲ هست.papp 11

free.b.hcg هم 50.50 . mom هم ۱.۵۸

ولی ریسک سندروم ۱:۸۱۰۰ و تریزومی ۱:۹۹۰۰۰

دکتر من هیچی درمورد سلفری یا امنیو نگفت.چون گفت ریسک سندروم برای تو کاملا رد شده.ولی گفت بخاطر این عدد‌ .papp که یکم بالاست بهتره کوواد مارکر بدی که بهتر بررسی شه...حالا نمیدونم سلفری بدم یا اونو

سلام فداتشم خداروشکر خوبیم.بله ان تی رفتم.سونو همه چی‌خوب بود.ازمایش هم همه فاکتورا low risk بود.فقط ...

مررررسی عزیزم 

مطمینا نی نی ات سالم و سلامت هست فقط اینجوری ناز میکنه که قدرشو بیشتر بدونی 

مررسی انرژی مثبتت 

❤❤❤

بهترین ها رو برات و نی نی نازت و همه بچه های گروه آرزومندم

چرا داده؟ قراره وارد سيكل ميكرو بشين؟ دكترتون كيه؟

ازمایش های قبل بارداری بود. 

الان بخاطر ذخیره کم رفتم چندتا دکتر. تا ب ی نتیجه برسم یکیو. انتخاب کنم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
همین دیگه نمیدونم چرا داده....  نه اینکه منظورم این باشه داروی رستی نداده.....  بار اوله ...

من مشکلم فقط ذخیره کم و lhخیلی بالاست  بقیه چیزا اوکیم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
مردم ك بيجا كردن، ميفهمم خيلي سخته منم با همين مرزم مواجه هستم ولي با خودم فكر كردم فوقش قطع ارتباط ...

سلام عزیزم وضعیتت چ جور شد؟ حالت خوب نبود حس پری داشتی خوب شدی؟ 

...... 
مررررسی عزیزم  مطمینا نی نی ات سالم و سلامت هست فقط اینجوری ناز میکنه که قدرشو بیشتر بدونی&nbs ...

فداتشم عزیزدلم.ان شاالله تموم منتظرا مامان شن و تموم مامانا نی نیاشونو صحیح و سالم بغل بگیرن.با ارزوهای خوب برای خودت و فسقلات😍

سلام فداتشم خداروشکر خوبیم.بله ان تی رفتم.سونو همه چی‌خوب بود.ازمایش هم همه فاکتورا low risk بود.فقط ...

سلام مبارک ان شالله که نی نی سالم بغلش کنی عزیزم خداروشکر میتونم بپرسم چن سال اقدام و مشکلتون چی بوده؟ 

......