2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
🙁🙁🙁من پانکچرم انشاله به امید خدا دوشنبست.....برام دعا کن دست پر برگردم خونه...7 تا فولی داشتم.... ...

بسلامتی عزیزم...انشاءالله کلی جنین خوب خواهی داشت...انتقال فرش میده دکترت؟

هزینه هم درسته زیاده ب نسبت بقیه جاها ولی فدای سرت مهم اینه نتیجه کارت خوب باشه عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

آنا جون من صبح بیدارشدم دیدم رو لبم  تبخال زده...الان نگرانم..اخه من دو سه سالی بود تبخال نزده بودم

توی بارداری تبخال بد نیست؟واسه جنین مشکلی پیش نمیاره..من میترسم مشکلی باشه😞

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی عزیزم...انشاءالله کلی جنین خوب خواهی داشت...انتقال فرش میده دکترت؟ هزینه هم درسته زیاده ب ن ...

نفس جان اصلا نمیدونم دکتر چکار میخواد بکنه☺فردا ببینم وضعیت رحم چطوره🤔

نفس جون امروز صب رفتم از بدم یهو به همسرم گفتم یا من یطوریم که سر خوشم و مست یا بقیه...اخه دیروز چه تو دنا چه تو داروخانه مادر چند تا زن  دیدم دوشنبه پانکچر داشتند خیلی استرس داشتند دو تاشون گریه میکردند....اما من فقط شاکر خدام و همش میگم جوجه های من حتما  میشن خواهر برادر پسرم😊(الان یه کوچولو استرس گرفتم🙄 )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون اره واقعا زیاد بود🤔 واقعا کلینیک رستمی 5 گرفت؟

آره عزیزم، شما که گفتی شک کردم،بازم از شوهرم پرسیدم گفت همون 5 تومن، فک کنم شما این یک و دویست هزینه بیمارستان اضافه شده

نفس جان اصلا نمیدونم دکتر چکار میخواد بکنه☺فردا ببینم وضعیت رحم چطوره🤔 نفس جون امروز صب رفتم از ...

افرین ..کار خوب رو میکنی. منم مثل تو بودم کلا سرخوش😆همینکه ریلکسی خودش از همه چی بهتره....انشاءالله ک بهترینها درانتطارته...کلی خواهر و برادر واس گل پسر بارسلوناییت😜

سلام به همه

و تبريك به همه ماماناي جديد خوبيد من بعد يه وقفه ٤ماهه بازم ميخوام شانسم رو امتحان كنم دكتر گفت ١٧ ارديبهشت prpو هيسترو خراش انجام ميده ولي ماه بعد ميشه انتقالم حالا موندم زود نيست واسه prp نت رو خوندم زده بود سه روز قبل انتقال واسه من ١٧ خون ميدم ١٩ پي آر پي و ماه بعد انتقال اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد

نفس جان اصلا نمیدونم دکتر چکار میخواد بکنه☺فردا ببینم وضعیت رحم چطوره🤔 نفس جون امروز صب رفتم از ...

چه جالب که استرس داشتن، منم از اطرافیانم کسی ندیدم که استرس داشته باشه یا گریه کنه، البته خودم از درد گریه کردم😉

سلام به همه و تبريك به همه ماماناي جديد خوبيد من بعد يه وقفه ٤ماهه بازم ميخوام شانسم رو امتحان كنم ...

عزیزم.من پی ار پی کلا دیدم دو روز قبل انتقال انجام میدن

آره عزیزم، شما که گفتی شک کردم،بازم از شوهرم پرسیدم گفت همون 5 تومن، فک کنم شما این یک و دویست هزینه ...

شوهرم گفت عیبی نداره اما پول زوره😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
افرین ..کار خوب رو میکنی. منم مثل تو بودم کلا سرخوش😆همینکه ریلکسی خودش از همه چی بهتره....انشاءالله ...

ممنون انشاله.....الان میگه مامان سه تا انتقال بده😎مجبور شدم بهش بگم 😶

تهران برام دکتر معرفی کنید. چند بار ای وی اف ناموفق داشتم. از تجربیاتتون بگید. با کدوم دکتر جواب گرفتید

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
شوهرم گفت عیبی نداره اما پول زوره😂😂

حرف حساب زده والا، شما انتقال هم دارید؟من که سونو آخر گفتن انتقال دوماه بعد و جنینا فریز میشن، قرار هست ان شاالله فردا برم ببینم چندتا جنین تشکیل شده، خدا کنه اینه همه استرس و سختی و هزینه نتیجه داشته باشه