2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
سلام خوبي؟ در چ حالي؟ ميدوني نميخوام الكي رو هوا حرف زده باشم ولي راستش من بارداري رو ...

خدایا یه دونه محکم با بتای تپل بزن تو سر محیا جون بهش بگو تو که میگفتی + نیست؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدایا یه دونه محکم با بتای تپل بزن تو سر محیا جون بهش بگو تو که میگفتی + نیست؟؟؟؟ 

الهی آمین 🤣

وای چه حالی بده دوقلو باردار باشه 👶👼🤰🤣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم حس پریودی دارم واقعا خیلی حس بدی ه سینه هام درد نمیکنه اصلا هیچی ا.سر بارداریم مث سنگ شده بو ...

ماهیتابه لازمیا!!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

الهي امين خدا از دهن شما بشنوه الهي ب حق صاحب الزمان عج

ولي پري داره خودشو جِر ميده بياد پشت دراي بسته ي پروژسترون گير كرده وگرنه ك ترشحات قهوه اي شدييييد دارم

سينه شُل نررررمه مرررررم و ضربان قلب پايين ك همه و همه يعني خبري ني متاسفانه،،، درد سمت چپ خيلي ذهنمو درگير كرده ولي از لاپارا ميترسم،، من كجا و معجزه كجا

...
نه فقط گفت ممکنه خونریریت زیاد. باشه 

با دیفرلین زیاد بشه خونریزی؟ 

اکثر دوستان بعدش حجم خونریزی شون کمتر شده بود..... 

ببین یه چیزی تو مایه های ال دی هست.... 

کسایی که آندومتریوز داشتن متلا برا خاموش شدن چند دوره هر 28 روز یه دیفیرلین میزدن..... 

تو سیکل مثلا 20 سیکل برا سیکل بلند و مهار سیستم باروری دوستان داشتن..... 

برا درمان کیست بعصا دیدم تجویز شده..... 

سلام من خواننده چندین ساله نی نی سایتم توروخدا کمکم کنین تاپنج ماه پیش با مدروکسی پریود میشدم قطعش ک ...

عزیزم آز دادی؟ 

اول آز بده انشالله بارداری..... 

بعد اگه + نبود برو دکتر شاید کیستی چیزی باشه.... 

باشه دارو میده نباشه آمپول پروژسترون میده که پریود میشی.... 

سلام من خواننده چندین ساله نی نی سایتم توروخدا کمکم کنین تاپنج ماه پیش با مدروکسی پریود میشدم قطعش ک ...

دوست کرمانشاهی هم داریم فکر کنم چ و ب س ا ز اونجا بود درسته؟ 

من هم حس پریودی دارم واقعا خیلی حس بدی ه سینه هام درد نمیکنه اصلا هیچی ا.سر بارداریم مث سنگ شده بو ...

چقدر راحت اسم طلاق رو به زبون میارید!!!؟میدونی این کفره!؟خدا دوستت داشته بهت همسر خوب داده زندگی داده حالا برای یه چیزی که قطعا بهت میده چون مهرش رو تو دلت گذاشته زود ناامید میشی؟محکم باش فکر کردی اگه خدا بهت بچه داد دیگه تمومه؟میدونی این راه تا به اخر برسه هر روز چی به یه مادر میگذره ؟میدونی چه سختی هایی ممکنه باز سر راهت باشه؟بچه مادر قوی میخواد تا جایی که مثل کوه پشتت باشه و کم نیاره. نمیتونم اینجا برات یه قسمت از زندگیمو بگم برات تو خصوصی مینویسم که بدونی مادر شدن فقط بامثبت شدن بی بی چک و زایمان تموم نمیشه و باید هر روز قدم هاتو محکم تر زمین بزاری. من یه روزی توی یه شرایطی برای دخترم گیر کردم که دلم میخواست از پشت بام بیمارستان خودمو پرت کنم پایین اما به خودم گفتم اگه من واقعا مادرم میجنگم می ایستم و بچمو نجات میدم   عزیز دلم از حرف های من ناراحت نشی یوقت به خدا همینطور که دارم مینویسم اشک هام سرازیر میشن قوی باش محکم بایست و شک نکن که خدا بهت پشت نمیکنه تو هم چشمتو روی نعمت های خدا نبند. ❤️❤️❤️

راستی عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

الهي امين خدا از دهن شما بشنوه الهي ب حق صاحب الزمان عج ولي پري داره خودشو جِر ميده بياد پشت دراي ب ...

عزیزم دوست داری خدا برات چجوری باشه؟ همونجوری تصورش کن،همونجوری ازش انتظار داشته باش،خدا میگه من نزد گمان بنده ام هستم،یعنی چی؟ یعنی خدا با ما همونجوریه که بهش گمان میبریم، وقتی همش انتظار داری خدا با منفی حالتو بگیره واقعا خدا باید چیکار کنه؟ خوب انتظارتو برآورده میکنه دیگه،به خدا اعتماد و انتظار خوب داشته باش، حتی اگه از خدا معجزه بخوای خدا برات معجزه میکنه،زندگی هر روز ما،سلامتیمون، داشته هامون،همه معجزه ان وقتی میبینیم چقدر افرادی هستند که از داشتنشون محرومن، برای مرده های گورستان حتی یک نفس ما معجزه است، برای اونی که کلا دکترها از بارداری ناامیدش کردن بودن در وضعیت تو معجزه است، ماها غرق در معجزه های خداییم ولی نمیبینیم و قدرت خدامونو دست کم میگیریم

الهي امين خدا از دهن شما بشنوه الهي ب حق صاحب الزمان عج ولي پري داره خودشو جِر ميده بياد پشت دراي ب ...

البته من میدونم همه این حرفا فقط یه جورایی درد و دله واسه خالی کردن استرسات،انشاالله که جواب مثبتت رو میگیری و حالت کلی خوب میشه😉 

چقدر راحت اسم طلاق رو به زبون میارید!!!؟میدونی این کفره!؟خدا دوستت داشته بهت همسر خوب داده زندگی داد ...

اره عزیزم خودم میدونم ادم ضعیفی شدم

همه اینای که شما میگید رو واقعا بهش ایمان دارم

من چند سال سختی خیلب ادم بی مزه ای شدم

و خودم غیر از این درمانم

با بیماری های دیگه درگیر شدم که کلا دو سال تمام همش دکتر بودم

من ده سال دفترچه عوض نمیکردم

الان سه ساله شده هر چهل روز 

من شدم ادمی که همه جی رو میدونه و ایمان داره ولی

نمیتونه انجام بده و یه جوری بریده

میگم نکنه مشکل از منه 

خدا منو بخواد ازمایش کنه

جیکار دارم یکی دیگخ رو هم مث خودم کنم

بزارم حداقل به زندگیش برسه

من رفتم مطبش عزیزم.تو بیمارستان عرفان انجام میده و من بعدا فیلمشو میبرم صارم تو پرونده م ثبتش کنن..و ...

سارا من بعد عمل میخواستم فیلمشو بگیرم، واسم جالب بود نگاه کنم ولی همسرم گفت چه کاریه امحا و احشای خودتو نگاه نکن، تو ام یه وقت هوس نکنی نگاه کنی😁😁

اناجون هر دكتري ميتونه لاپارا هيسترو بكنه؟؟ در ضمن اگه اون سونوي كه دكتر پادمهر ميفرسته بگه كه چسبند ...

عزیزم احتمال وجود مشکلت با بررسی‌هایی که شدی کمه اما خوب لاپرا مطمئن‌تر برای بررسی.... 

نمیدونم عزیزم بستگی داره که دکتری که اینکارست قبول کنه یا نه..... 

خوب زبونم لال اگه دیدی جواب نگرفتی برو به پ ا د م ه ر بگو میخوام لاپرام کنی لااقل لاپرا تشخیصی....