2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
چه خوب عزیزم، ان شاالله همیشه خوش خبر باشی، منم که که گفتن هایپر شدم و انتقالم میفته برا 2 ماه آینده ...

ای وای نگو😫چرا علایم داری؟چند تا فولی داشتی؟

نه من داروم تغییر نکرد.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به به یه دوجین بچه😍😍😍انشالله که همه چیز  به خوبی و به بهترین شکل برات پیش بره. با این ت ...

شنیدم دکتر گفت اونا ریزن پس هیچ 😐

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جوون  مدیر گروه  چطوری عزیزم؟؟  یه مدت هست سرم شلوغه به گروه سر نزده بودم حدو ...

سلام عزیزم..... 

به سلامتی...... 

انشالله یه همبازی جدید تو راهه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت عززیرم  مرررسی از پیام قشنگ و انرژی مثبتی که برام فرستادی❤❤❤❤ یه سوال  من می خوا ...

عزیزم شما مگه اول تعیین جنسیت نداری..... 

خوب پس جنینات بلاست خواهند بود بعید میدونم بیشتر از دو تا بشن در نهایت تو بسته ها..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم، حتما رعایت میکنم، آنا جان برای پانکچر چیزی هم نیاز هست با خودمون ببریم؟ 

عزیزم فکر نکنم چیز خاصی غیر از وسایل شخصی لازم باشه..... 

پد ببر.... 

لباس.... 

دمپایی که معمولا مراکز میدن..... 

کمپوت گلابی یا انجیر یا انجیر خیس کرده با خودت ببر.... 

مدارک پزشکی، دفترچه، همسر محترم یادت نره با خودت ببری..... 

خخخخخخ.... 

آنا جون hcg هم مثل چسب جنین عمل می کنه؟

عزیزم والا راستشو بخوایی نمیدونم..... 

من مبهم یادمه از حرفهای دکترم که هاش سی جی بعد انتقال همون چسب جنین بود اما خوب مطمئن نیستم..... 

اما اینجام خیلی از دوستان گفتن جی سی اس اف چسب جنینه..... 

مطلبیم که بتونم بهش استناد کنم تو نت پیدا نکردم..... 

من که سیکلو ۴۰۰ روهمیشه آزاد میخرم...با دفترچه میدن‌مگه؟

اره عزیزم درصد کمیش رو بیمه قبول میکنه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها قضیه تخم مرغ چیه؟ میشه برام توضیح بدید من کخ خیلی کم تخم مرغ میخورم باید از کی تخم مرغ ب ...

عزیزم سفیده تخم مرغ آب پز سرشار از پروتئین آلبومین هست..... 

من شخصا با اینکه ذخیرم پایین بود و میدونستم هایگر نمیشم اما برا تقویت تخمدانام از دو ماه قبل روزی دو تا میخوردم..... 

اما برا کسایی که ریسک هایپری دارن حیاتی تره خوردنش..... 

حتی کسایی که هایپر میشن بعد پانکچر بهشون سرم آلبومین تزریق میکنن..... 

فقط بدون زره بخور نهایت روزی یه زرده میتونی بخوری اما سفیده بیشترم میتونی بخوری.... 

زرده کلسترول رو بالا ميبره..... 

یعنی از حالا بخورم  15 روز مونده پری شروع کنم به خوردن؟ اگه هایپر بشم چی میشه بده؟ هایپر یعنی چ ...

عزیزم هایپر شدن یعنی تخدانات بیش از اندازه تحریک بشن..... 

خوب هایپر شدن با داشتن عوارض هایپری متفاوته..... 

شما میتونی هایپر بشی ولی با رعایت رژیمش از عوارضش جلوگیری کنی..... 

رژیم جلوگیری از عوارضشم خوردن آب زیاد، سفیده تخم مرغ آب پز، گوشت و مرغ و ماهی و یا به عبارتی پروتئین زیاده.... 

عزیزم شرایط خاصی داشتی که دکتر گفتع ادامه بدی؟

عزیزم من کلا بعد انتقال آمپول پروژسترون داشتم.

لک که اوردم شبی یکی گفت استفاده کن.

خونریزی که کردم شد سه تا.هر ۸ ساعت.

دیگه کم کم شد دوتا و بعد یکی.

چون امپول قطع کردم و جاش پرولوتون ۱۲ روزه اومد گفت فعلا شیافو بزار تا خیالمون راحت باشه بخاطر تغییر دز امپول.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون عزیزم که راهنماییم کردی من اصلا تخم مرغ نمیخورم خیلی کم کم چون اهل صبحونه نیسم برم بخورم وای خ ...

ببین عزیزم فقط خواهشا نری در مورد هایگری سرچ کنی من مثل دفعه اول من خودتو به دوغ ببندی..... 

همین چند مورد که گفتم رو رعایت کن اگه ریسک هایپری داشتی جلوگیری میکنه نه که لااقل بدنت رو تقویت میکنه..... 

ضمنا فکر کنم اطلاعاتت کمه پس حواست باشه با شروع آمپوله ای تحریک تخمدان دیگه کار سنگین نکنی دولا راست زیاد نشی و جارو برقی هم ممنوعه.... 

ببین عزیزم فقط خواهشا نری در مورد هایگری سرچ کنی من مثل دفعه اول من خودتو به دوغ ببندی.....  ه ...

سلام عزیزم ممنون بابت اینکه برام وقت میذاری و بهم کمک میکنی خدا هرچی میخوای بهت بده

...... 
عزیزم هایپر شدن یعنی تخدانات بیش از اندازه تحریک بشن.....  خوب هایپر شدن با داشتن عوارض هایپری ...

چن هفته هس دارم ورزش میکنم تازه اینجا متوجه شدم باید آب زیاد بخورم چن روزه آب زیادمیخورم و از امروز تخم مرغ میخورم خدا کمکم کنه همینطور بقیه  اصلا این کارا اوه اینجا نبود انجام نمی‌دادم نمیفهمیدم.... 

...... 
سلام دوستم خوبم خدا رو شکر خیلی سرم شلوغ بود والا الان روز دوم سیکلم ببینیم اینسری چند تا تخمک و ج ...

به سلامتی عزیزم ان شاءالله کیفیت و کمیت جنینات خیلی بهتر از سری قبل میشه

من به یاری خدا خرداد ماه انتقال دارم

خدا جونم شکرت...