2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
مبارککککککتتتت باشه ایشالله عزیز دلم، بار چندمت بود؟ دکترت کی بود؟ 

ممنونتم . گلم طبیعی اقدام کردم دکترم مددی شیراز

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان  من سال گذشته آذرماه و بهمن ماه به دلایلی دوتا پانکچر داشتم بعد. از. اون یکبار پری ...

عزیزم انشالله چیزی نیست..... 

تا دو هفته هم جا داره.... 

سونو دادی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از پستهای دوستان فهمیدم قلب نازنین یکی از وروجکاتو دیدی......  گوارای وجودت.....  ...

ممنونم آره شما گفتین دوتاهه . من خیلی مدیونتم . برام بازم دعا کن تا قلب اون یکی رو هم ببینم . یعنی بوده ک دوقلویی قلب یکی دیرتر تشکیل بشه ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مبااااارکت باشه عزیز جان  به دل خوش، سالم و سلااامت بیان بغلت  شما هم ivf کردی ؟؟؟ فرش ا ...

ن گلم طبیعی بودش

عزیزم سیکل نچرال که تو انتقال فریز نه فرش....  سیکل فرش که سرتا پا هورمون تراپیه نچرالش کجا بو ...

پس من الان چون اول میخوام تخمک کشی کنم برم لاپاراسکوپی لولمو بردارم اونوقت انتقال بدم می تونم سیکل نچرال انتخاب کنم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

دوستان شیرازی بجز آزمایشگاه امجد که مورد تاییده...کدوم کلینیک نازایی آز شکست اسپرم انجام میده؟ مادر و کودک هم نمیخوام🙄

بخش ای وی اف دنا فعلا دکتر آز ندارن🙁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ميشي انشالله به قول خودت همه چيز دست خداست، به خاطر شرايط اسپرم داري اي وي اف ميكني؟ بيين نيوا با تح ...

ميزنمتا دختر.... 

ملت با یه دونه تخمکم باردار میشن با میکرو... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان شیرازی بجز آزمایشگاه امجد که مورد تاییده...کدوم کلینیک نازایی آز شکست اسپرم انجام میده؟ مادر ...

سلام شما شیرازی هستین؟من می خوام بیام شیراز برای ای وی اف تعیین جنسیت هم می خوام کجا برم بهتر ؟چند روز باید بمونم؟ممنون میشم جواب بدین

ذخيره من ٣/٩ بود خودم ك سر در نميارم ولي ميگن بد نيست امّا باز نميفهمم چرا جنين شناس ميگفت تخمك ها ه ...

هر چه تعداد بیشتر باشه تعداد فولی پوچ بیشتره.... 

خانوما کسی اینجا بوده که پس از دوبار تزریق دیفرلین خودش به موقع پریود شده باشه دکتر برای اینکه پریود بشم به من گفت ال دی بخور بیا واسه میکرو  من نخوردم گفتم یکماه به خودم وقت بدم اگه خودم نشدم بخورم برم بنظرتون کار درستیه چون دکترم گفت اگه خودت بشی دیگه نیازی به ال دی نداری

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها من بخاطر اینکه مدام درد داشتم رفتم دکترسونو کرد.گفت یکم ضربان قلب ضعیفه،بچه ها خواهش میک ...

عزیزم برا رویا جونم سونوی اول اینو گفتن اگه اشتباه نکنم ولی شکر خدا میبینی به خیر گذشته.... 

سلام شما شیرازی هستین؟من می خوام بیام شیراز برای ای وی اف تعیین جنسیت هم می خوام کجا برم بهتر ؟چند ر ...

من اوایل دکتر عمویی میرفتم درمانگاه مطهری ویزیت میکنه بیمارستان مادر و کودک و زینبیه کاراش رو......اما چون خیلی ریلکس بودن و حال وقت گیریهای مطهری رو نداشتم.دکتر عوص کردم رفتم مطب دکتر البرزی....

واله من از 20 سال پیش دکتر البرزی رو میشناختم.....و نتیجه کاراشو دیده بودم تا الان...برای همین انتخابش کردم.....درسته هزینش بالاس و منشی داخلیش نمیزاره سوالتو بپرسی اما تشخیصشو کارش درسته.انشاله برا منم دستش خیر باشه

بستگی به مشکلت مدت زمان درمانت مشخص میشه....

اما دوستان شیرازی اینجا... در زینبیه انجام دادن و نتیجه گرفتن...با دکتر شمالی و دکتر رستمی هم انجام دادن.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام ببخشید من اگه دو قلو بخوام با جنسیت مشخص میشه؟احتمالش چقدر ؟

راستی تعیین جنسیت هم میکنن اما فکر کنم یکم هزینش بیشتر میشه.....دو قلویی هم صددرصد تضمین نمیشه    چون ممکنه دو تا انتقال بدن اما مثل اکثریت دوستان اینجا یکیش بگیره.... 

همسایه من بار سوم از دوتا انتقالی یکیش گرفت در صورتی که بار اول و دوم سه تا انتقال داد و هیچی نگرفت🙁