2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
عه، مارك و نوع آمپولا متفاوت بود؟

الآن یادم نیست برسال۹۳,و۹۴بود

درحالیکه من پلی کیستیک وتنبلی تخمدان دارم وباید باآمپول تخمک گذاری،بیش تحریکی شم وتخمک زیاد بذارم وهایپری منتظرمه......اما درکمال تعجب اصلاتخمک نداشتم وسیکلم کنسل شد😂😂😂😂😂😂😂دفعه بعدش ۲۲تاتخمک😂😂😂😂😂گذاشتم😂😂😂😂😂وبهم سرم آلبومین چند تا تزریق کردن تاهایپری ر کنترل کنن😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یدونه😂😂😂اونو طبیعی باردار شدم عشقم

چه خوب، خيلي دلم ميسوزه كه به خاطر مشكلات زندگيم بموقع برا بارداري اقدام نكردم و دفعه قبل حتي با ميكرو هم جنين با كيفيت نداشتم، خيلي دلم كباب ميشه به حال خودم، شما چرا از ٢٢ تخمك ٥جنين داشتين؟ من اصلا نميتونم درك كنم از بيست و سه فوليكول كه ١٢ تخمك بود و وقتي١٢ جنين داشتم چرا همه گريد سي!؟ پاك خنگ شدم، حالا هم كه دوز داروهامو كم كرد بدن مبارك فقط هف هش تا فولي داده😲

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب، خيلي دلم ميسوزه كه به خاطر مشكلات زندگيم بموقع برا بارداري اقدام نكردم و دفعه قبل حتي ب ...

ولی محیا

من با اون ۲۲تاتخمک هم مامان نشدم😂😂😂😂😂همه چی دست خداست،خدافقط باید بخواد😘😘

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ذخيره تون چنده؟ مشكل اس همسرتونه؟

ذخیرم متوسطه،من تنبلم ،شوهرهم تنبله

کم تحرکی و مورفولوژی و....😂😂😂😂😂😂

ولی محیا من با اون ۲۲تاتخمک هم مامان نشدم😂😂😂😂😂همه چی دست خداست،خدافقط باید بخواد😘😘

ميشي انشالله به قول خودت همه چيز دست خداست، به خاطر شرايط اسپرم داري اي وي اف ميكني؟ بيين نيوا با تحريك تخمدان جواب نگرفت ولي طبيعي باردار شد خدا براش حفظ كنه واقعا همه چيز فقطططط دست خود خداست ولاغير

حالا با حساب كتاب ظاهري و الكي دنيوي اخه هفت هشت تخمك براي اي وي اف معقوله؟؟

...
ذخیرم متوسطه،من تنبلم ،شوهرهم تنبله کم تحرکی و مورفولوژی و....😂😂😂😂😂😂

ذخيره من ٣/٩ بود خودم ك سر در نميارم ولي ميگن بد نيست امّا باز نميفهمم چرا جنين شناس ميگفت تخمك ها همه ضعيف بودن شايد لاغر و بيجونم ٢٣ فوليكول بيچاره ها رو هوا بودن،، نميدونم خدا خودش كمكم كنه،، يه سوال،، معمولا نصف فولي ها پوچ هستن آيا؟ 

@تورك_آنا

...

سلام بچه ها من بخاطر اینکه مدام درد داشتم رفتم دکترسونو کرد.گفت یکم ضربان قلب ضعیفه،بچه ها خواهش میکنم ازتون هر کس تجربه یا اطلاعاتی در این مورد داره بگه...ایا این چیزخطرناکی هست..؟یعنی مشکلی هست ک ضربان ضعیفه؟توروخدا راهنماییم کنین

@تورک_آنا    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خانوما به راهنماییتون نیاز دارم میشه ..

من رفتم دکتر بهم گفت یه لولت عفونتی شده ولی چون یه لوله دیگت سالمه البته اونم می گفت انسداد داره ولی سالمه بهم گفت بهت سه ماه وقت میدم که شانس حاملگی طبیعیو امتحان کنی گفتم نه خانوم دکتر اگه میخواستم  حامله بشم تا الان شده بودم وگفتم  ممکنه این لوله مشکل ایجاد کنه اگه حامله بشم گفت آره ممکنه ولی ما میخوایم این شانسو بهت بدیم منم گفتم نمیخوام گفتم میخوام میکرو کنم گفت باشه بیا وقت عمل میدم لولتو بردار منم اول قبول کردم دوباره گفتم می تونم قبلش تخمک کشی کنم گفت آره  (دوماهم دیفرلین زده بودم)گفت می تونی از امشب ال دی بخوری بیای منم گفتم نه سینه هام فیبروکیستیک حداقل یدونه کم عوارضترشو بده بهم سپیتترون کامپاند داد حالا شما می گید چیکار کنم اول عمل کنم لوله عفونتیرو بردارم به خودم وقت بدم ببینم طبیعی حامله میشم یا برم دنبال تخمک کشی وسیکلو شروع کنم اینم بگم شوهذمم واریکوسل داره که دکتر بهش ویتامین داده حالا بهم بگید چه کنم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خانوما به راهنماییتون نیاز دارم میشه .. من رفتم دکتر بهم گفت به لولت عفونتی شده ولی چون یه لوله دیگ ...

عزيزم ميخواي دلت اروم شه با چند نفر آدم متبحر مشورت كن، ولي من كه عجولم پرس و جو ميكردم اگر هيدرو لوله واقعا مانع بود ديگه يه باره ميرفتم سراغ اصل مطلب و قالشو ميكندم، بهاري يه تصميمي بگير كه اون دوتا آمپول ديفريلينت هدر نره

...
سلام بچه ها من بخاطر اینکه مدام درد داشتم رفتم دکترسونو کرد.گفت یکم ضربان قلب ضعیفه،بچه ها خواهش میک ...

عزيزم ان شا الله كه چيزي نيست و ضربان قلب ني ني ات قويتر ميشه ، من اطلاعي ندارم ولي هر روز حتما سيب بخور و آب زياد ، كاش با دكترت مشورت ميكردي اگر ديگه لكه بيني نداري انوكسان رو دوباره ميزدي ، ان شا الله كه مشكلي پيش نمياد .

چه خوب، خيلي دلم ميسوزه كه به خاطر مشكلات زندگيم بموقع برا بارداري اقدام نكردم و دفعه قبل حتي ب ...

مطمئن باش اینا با کیفیتر میشن چون تخمدان به سختی میتونه جوابگوی ۲۰ تا تخمک باشه

عزيزم ان شا الله كه چيزي نيست و ضربان قلب ني ني ات قويتر ميشه ، من اطلاعي ندارم ولي هر روز حتما سيب ...

سیب میخورم هرروز...انوکسان که نه. ولی دوباره گفت آسپرین بخورم..نمدونم چکارکنم دیگه کاری از من برنمیاد توکل بخدا بچمو سپردم به خودش🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسي صنم عزيز🍀 بچه ها من يندفعه فقط هفت هش تا تخمك دارم😲 دكتر گفت كمه، حالا ن به اون شوري شوري نه ...

عزیزم نتیجه گرفته باشه چیه؟من دوستم دوتا تخمک داشت دوتا جنین تشکیل شد اولین انتقالش هم مثبت شد.من اولین سونو دکترم گفت ۷-۸ تا تخمک داری.بعدیا هی تعداد زیاد شد و نهایتا ۱۴ تا داشتم که ۱۲ تاشو گرفتن!و ۵ تا جنین تشکیل شد

عزیزم اتفاقا تعداد کمتر باشه کیفیت و اندازه ها بهتر رشد میکنه.مطمئنم همه چیز خیلی خوب پیش میره.خواهش میکنم انرژی مثبت باش و اصلا منفی فکرنکن.بهترینها قراره برات اتفاق بیفته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم