2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
سلام عزیزم کجا رفتی دکتر غدد؟ من رفتم دکتر ۴ بود قرار بود بهتر شه اما الان که ازمایش دادم بعد ۱ماه ...

عزیزم بله اگه آزمایشگاه معتبر بوده باید بری دکتر غدد داروی درست بگیری انشالله بیاد زیر 2.....

عزیزم این 4 قلم رو نباید بخوری!!!! 

بادوم زمینی، سویا، خانواده کلم، قند و شیرینی‌جات مصنوعی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما من میکرو کردم تا الان تو استراحت بود تازه پنج ماه رو تموم کردم توشش ماه هستم . شما چن ما ...

عزیزم به شرایطت بستگی داره..... 

اگه شرایطت استیل شده چون پنج ماه استراحت بودی بخوایی هم کار کنی باید یواش یواش بدنت رو آماده کنی یهویی از امروز پا نشی خونه تکونی کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی هیچکس انجام نداده اینجا؟ 

هیسترو خیلیا داشتن سونو هیسترو نمیدونم چیه..... 

عزیزم خدارو شکر.....  اسپرم پروسسینگ اگه اشتباه نکنم همون شستشوی اسپرم و بعدش سوا کردن اسپرم‌ه ...

انا جان خسته نباشی امیدوارم همیشه پرتوان و انرژی درکنار بچه ها و همسرت باشی

ببخشید آنا جان اخرین آزمایشی ک شوهرم داد ک تو مرکز ناباروری بود همین پروسینگ بود.ولی فریز نکردیم.یعنی قرار نبود فریز کنیم

تعداد ۲ میلیون حرکت گرید c ۲۰ ومورفو صفر.زیر آزمایش هم نوشته بودن شانس شما برای کاشت جنین ضعیف است.دکتر گفت این ن خوبه ن بد. اینا رو قبلا هم اینجا گفتم

ولی الان برام سواله چون این آز پروسینگ بوده امیدی بهش هست؟ چون دیگه شستشو دادن و این نتیجه ی آخرش شده .

سلام بچه ها امروز تو مترو یه خانمی بچشو بسته بود به شکمش و آدامس میفروخت،خدا انقد ناناز بود نی نیه ...

عزیزم خدا یه آینده زیبا براش رقم بزنه..... 

واقعا دلم میسوزه..... 

بچه ها من واژنم تیر میکشه..بنظرتون طبیعی هست این اول کاری؟امشبم ی جورایی دل درد گرفتم حالت پری دارم. ...

عزیزم منم داشتم...... 

بعضا واژنم همچین درد میکرد احساس می‌کردم اللنه که استخون مستخون هر چی که اون ناحیه هست خورد میشه نمیتونستم قدم از قدم بردارم.... 

یادمه به دکتر گفتم برام ایزوکسوپارین تجویز کرد.... 

اره اما ./۱ برای من و الان دیگه نمیخورم تا برم دکتر ابن سینا تو صادقیه؟

ابن سینا تو شریعتی هست..... 

سر یخچال.... 

سلام بچه ها  رفتم سونو دو تا جنین بودش یکیش قلبش میزد و اون یکی قلبش نمیزد گفت ک ده روز دیگه ب ...

مبااااارکت باشه عزیز جان 

به دل خوش، سالم و سلااامت بیان بغلت 

شما هم ivf کردی ؟؟؟ فرش انتقال دادی یا فریز؟ 

هفت هشت ماه پیش رفتم پیش طرازی ولی طرازی بیشتر نظرش این بود جنین هاتو ول کن بیا دوباره اینجا شروع کن ...

عزیزم انتقال جنینات سخته و ریسک داره..... 

کاش همین تهران پانکچر کرده بودی.... 

مريم يعني هر بار كمتر ميشد فولي هات؟؟ يعني بدن مقاومت پيدا ميكنه و جواب نميده ؟

برا من بله کمتر میشد متاسفانه....هر بار که کمتر میشد اما سایز فولی بزرگتر میشد😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام.دوستان کسی اگر استان گلستان هست و دکتر اورولوژی توی گرگان میشناسه لطفا معرفی کنه😢ازتون خواهش م ...

عزیزم فکر کنم نشنیدم از دوستان که برا گرگان باشن اما مطمئن باشکسی باشه حتما کمکت میکنه..... 

چون خواننده خاموشم زیاد داریم کسی بخونه حتما کمکت میکنه..... 

@تورک_آنا     امروز ترشح زرد رنگ دارم اشکال نداره ؟؟

نگران نباش ولی کلا همچین تغییراتی رو به دکترت بگو ولی به نظرم جای نگرانی نداره.... 

قربونت عزیزم با دعای شما دوستان خوبم ان شاالله که خوب پیش بره، عزیزم من چند روز اول که آز میدادم (ر ...

یعنی عملا هر دو روز 1/٢٧ برابر شده...... 

پس باید گفت به این حساب کتاب‌ها نیست خدا بخواد همه اینارو باید گذاشت در کوزه آبشو خورد..... 

خخخخخخخخخ..... 

ممنون عزیزم خدا بچه های نازتو حفظ کنه .با اولین میکرو باردار شدین؟بیمارستان آبان؟

فدات عزیزم..... 

نه با سومی..... 

اولی ابن سینا منفی، دومی آبان منفی، سومی آبان +.... 

بار سوم هم انوکسوپارین داشتم هم سرم، آندومتریوزمم درمان کرده بودم..... 

مرسي صنم عزيز🍀 بچه ها من يندفعه فقط هفت هش تا تخمك دارم😲 دكتر گفت كمه، حالا ن به اون شوري شوري نه ...

اولا هنوز پانکچر نکردی..... 

معلوم نمیشه دقیق تعداد..... 

بعد پانکچر احتمالا زیادترم باشن.... 

تازه کاش همین 8 تا باشه ولی با کیفیت..... 

8 تا بیشتر جنین عالی میخوایی چیکار؟؟؟؟؟ 

من پنج تا داشتم دو تا شم اضافی اومد.....