2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام انا جون من الان پنج هفتمه سرما خوردم واسه ابریزش بینی چی میشه خورد به دکتر گفتم میگه برو بیرون ...

عزیزم قطره سدیم کلراید ٠/65 بریز تو بینیت اگه میتونی..... 

برا نوزادم تجویز میشه..... 

من تا بچه هام یه کوچولو بینشون ترشحات داشته باشه یا کیپ بشه سریع میرم سراغ قطره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم عزیزم....  انشالله به زودی خدا برات جبران کنه....

😢😢 ممنون آنا جان

میخوام داروی تقویتی بخورم سه ماه بعد برم دنبال ادامه ی درمان

به نظرت چی بخورم؟

آزمایش ها رو هم انجام میدم حتما

کاش دلیل مشکلم مشخص بود وقتی میگن بی دلیل بیشتر غصه ام میشه 😔

عزیییزم من مطمئنم مامان میشیم هممون،هرچند واقعا به نظرم جز افتخارات نیست به هر حال همه میتونن به یه ...

دقیقا.مادر شدن جزو افتخارات نیست اونم واسه کسایی که دوطرف سالمن حتی توی جلوگیری هم ناخواسته بچه دار میشن وبعدش میرن سقط میکنن(نمونه ش خواهر خودم)

ولی ماهایی ک ازجون و دل مایه میزاریم و پای سلامتی مون وسطه باید مدال افتخار داد

واسه کسی ک خودش سالمه و مشکلی نداره اما همه جوره حواسش به زندگیش هست و تا تهش میره وپای همه چی وای میسته باید مدال طلای افتخار داد

واسه هرکسی ک تلاش میکنه مادر بشه...

خلاصه من زایمان کردم شوهرم باید واسم طلا بیاره.مشکل خودشه😏😁

مرجان جون در حقتون دعا میکنیم انشالله که خدا دعا در حق دیگران رو همونطور که میگن زودتر اجابت می ...

عزیزم من برای همه دوستای گلم دعا میکنم❤🌸 انشاءالله که همه حاجت روا بشن🌻

🍀من برای انتقال اول، هیستروسکوپی و خراش داشتم*دیفرلین*و همون داروهای معمول انتقال.

🍀برای انتقال دوم،چسب جنین داشتم همون آمپولgcsf*دیفرلین*وهمون داروهای معمول انتقال.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزيزم منم امروز منفي شدم و داروهامو قطع كردم بيمارستان زنگ زدم اكه منفي هستي حتمي قطع كن

متاسفم عزیزم..... 

خیلی ناراحت شدم.... 

انشالله به زودی برات جبران میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سوال داشتم از کسانی که تجربه در مورد ال دی دارن، میشه ال دی را به جای 21 عدد 14 تا خورد که ...

عزیزم فکر کنم 14 تا دیگه خیلی کم باشه بازم با دکترت مشورت کن.... 

عزیزم اون روز خیلی نزدیکه که به مراد دلت برسی اما نذار با شادیت دلی چرکین بشه..... 

فدات آنا جون😘

من وقتی میشنوم کسی حامله شده خصوصا از اطرافیان ، چند روزی بهم میریزم حتی بعضی وقتها گریه میکنم.اما میدونم از حسادت نیست ازینه ک من توانشو ندارم میشینم گریه میکنم

اینقدر این شرایط سخته که آدم دوست نداره واسه دشمنش اتفاق بیفته

ولی انصاف نیست جلو کسی چیزی رو ک داری به رخش بکشی اونم وقتی که میدونی طرف نمیتونه داشته باشه

آنا جون به دادم برس من نهم انتقال داشتم روز اول و ششم hcg زدم روز 12بی بی یه خط واضح اما نه پررنگ اف ...

عزیزم خط اگه هست و در حد هاله نیست احتمالا اثر هورمونه نه آمپول.... 

انشالله که اینطوره..... 

متاسفم عزیزم.....  خیلی ناراحت شدم....  انشالله به زودی برات جبران میشه....

ممنون عزيزم هرچي خدا بخواد ماهم سرسپردشيم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آنا بنظرت منم باردارم؟توروخدا دعام کن فقط دارم گریه میکنم

عزیزم من بنا رو بر این میذارم که بارداری..... 

انشالله که اینطوره عزیزم..... 

بری متخصص که دور از جونت یه مرضی هم از مطب های الوده بگیری برای یه ابریزش یا سرما خوردگی ساده!! ...

همون دیگه یه سرما خوردگی ساده رو پاس میدن به هم دکترا  چون باردارم میترسم چیزی بخورم

خدا برایم کافی است
ممنون خانومی😘😘 منم قطع کنم پس شما کدوم بیمارستان بودی ؟

من نميگم قطع كني بازم سوال كن من بهمن رفتم خوب هم اونجا زنگ زدم هم به دكترم گفتن قطع كن والا از دست امپولا خسته بودم گفتم بيخودي نزنم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي