2777
2789

تاپیک هامو بخونید میبینید خیلی باهام رفتارهای بد داشت مخصوصا مجازی علاوه بر فحش هر ثانیه فیلم و عکس میخواست بعد وقتی حضوری میدیدم کاملا رام و مطیع من کاملا عاشق بجز یکبار که کتکم زد بعد خودش سه روز گریه میکرد هر ثانیه .. امروز پدرمو فرستادم یه گوشیم که دستش بود رو تحویل بگیره جلو پدرم خودشو میزد زاری و ناله و ضجه که توروخدا یبار به من فرصت بده فقط یبار 

هستین بقیشو بگم ؟؟

برگشت به آزادی🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره از کجا فهمیدی

😂اع اشتباهی اومد اینجا توتاپیک ریزش مو بودم

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
اره

بعد بابام گفت منطقی نمیفهمه گفت گمشو ولش کرد بره شهر خودش به دوستم زنگ زده بود من بالا کوهم میخوام خودمو بکشم منم با عجله رفتم پیشش دیدم با یه عروسک و گلدون زار میزنه تو پارک مگه گریش بند میومد دیگه نمیدونستم چیکار کنم بردمش مشاور ک بگه بدرد هم نمیخوریم اون برگشت گفت دوماه کامل با هم قطع ارتباط کنید باز مادرش زنگم زد یکساعت پیش

برگشت به آزادی🕊

یعنی چی گلدون وعروسک

یه گلدون و عروسک برام گرفته بود خریده بود از تهران ک بهم کادو بده 

حالا هی مادرش بهم زنگ میزنه میگه اگه تو دوماه تغییر کنه میپذیریش یل نه 

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم قول تغییر بهم زیاد داده خودش هی اینبار بهم میگفت من نمیدونستم تو ولم میکنی میری بیا با من بمون ما باهم رابطه جنسی هم داشتیم و اینهمه خاطره با من بمون 

برگشت به آزادی🕊

عقد بودین یا عروسی کردیت

این به من دروغ گفته بود تومور داره من از جوگیری باهاش رابطه جنسی داشتم نامزد بودیم!!! برام مهم نیست این موضوع چون اصلا اعتمادی به جنس مرد ندارم دیگه تصمیم گرفتم مجرد بمونم بیشتر این گریه زاری هاش دلمو سوزونده واقعا منم ک سنگ نیستم اما نمیدونم تغییر اصلا ممکنه یا نه 😭پدرمم دگ کلا ناراضی شده ...

برگشت به آزادی🕊