2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ممکنه هنوز زود باشه برا بی بی.....  حتما آزتو بده و امیدتو از دست نده.....  انشالل ...

آنا جون به دادم برس من نهم انتقال داشتم روز اول و ششم hcg زدم روز 12بی بی یه خط واضح اما نه پررنگ افتاده یعنی اثر آمپول یا مثبتم؟؟؟ 

دوستان یه سوال داشتم از کسانی که تجربه در مورد ال دی دارن، میشه ال دی را به جای 21 عدد 14 تا خورد که ...

دختر خوب این کارهای عجیب غریب چیه میکنید شماها!!؟اگه میگن ۲۱ دونه بخور چون طبق سیکل بدن و کارکرد تخمدان ها و تنظیم شدن هورمون های بدن باشه. اینجوری که کل کارکرد هورمون و تخمدان و همه رو میزنی له میکنی که!!بعد لابد انتظار داری سریع بری پانکچر یا انتقال و همه چی هم طبق اصول و درست پیش بره!؟تحمل داشته باش صبر کن الکی هم به بدنت شوک بیجهت نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون به دادم برس من نهم انتقال داشتم روز اول و ششم hcg زدم روز 12بی بی یه خط واضح اما نه پررنگ اف ...

نمیشه دقیق گفت ممکنه برای بارداری باشه اما امکانش هست که اثر امپول هم باشه. انشالله که بارداریه. برای من بعد از یک هفته از امپول هاله انداخت مرکز گفتن ممکنه برای امپول باشه اما باردار بودم. انشالله که شما هم بارداری. 

۲قل انتقال دادن باید زود هاله مینداخت

ربطی نداره عزیزم...... 

عزیزم خوب برا اکثر دوستان بیشتر از یه جنین انتقال میدن.... 

خوب مثلا لاله جون بتای روز 15ش 51 بود یعنی غیر ممکن بود روز 12 بی بی ش + بشه.....

در حالی که الان پسرشو به لطف خدا بغلم کرده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب بتا بالاتر میره

نه عزیز دلم اصلا همچین چیزی نیست.... 

تازه مگه قراره حتما هر دو بگیره.... 

من سه تا انتقال دادم یه قلو شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ربطی نداره عزیزم......  عزیزم خوب برا اکثر دوستان بیشتر از یه جنین انتقال میدن....  خوب ...

آنا بنظرت منم باردارم؟توروخدا دعام کن فقط دارم گریه میکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نه عزیز دلم اصلا همچین چیزی نیست....  تازه مگه قراره حتما هر دو بگیره....  من سه تا انتق ...

دعام کنین

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
منم همونو میگم احتمالا یانگرفته یا....نگرفته

عزیزم بازم ربطی نداره مگه چند مدت پیش گبلک با بتای پایین دوقلو باردار نبود؟؟؟؟ 

درسته متاسفانه ادامه پیدا نکرد اما با دو قل بتاش پایین بود.... 

عزیزم مگه دکتر افلاطونیان بیمارستان لاله میاد؟؟؟؟؟

قبلا که میومدن حالا نمیدونم در هفته چند روز اما فکر کنم گاها میومد.... 

بچه ها من منفی شدم😔😔😔😔

متاسفم عزیزم.... 

انشالله به زودی خدا برات جبران کنه.... 

سلام خانوما من عکس رنگیمو انجام دادم خیلی ناراحتم تل اونجایی که فهمیدم تو عکس رنگی جدیدم اون لولم که قبلا بخاطر بارداری خارج رحم تو عمل لاپاراسکوپی جسبندگی داشت الان بسته شده واون یکی لولم که سالم بود الان چسبنده شده حالا باید چیکار کنم یعنی از اون یکی لولم به اینیکی سرایت کرده چسبندگی حالا باید چیکار کنم😞😞این عکس رنگی قدیمیم👇

اینم عکس رنگی جدیدم👇

@تورک_آنا    

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دختر خوب این کارهای عجیب غریب چیه میکنید شماها!!؟اگه میگن ۲۱ دونه بخور چون طبق سیکل بدن و کارکرد تخم ...

نمیدونم والا، میخواستم به ماه رمضون نخوره، گفتم اگه مشکلی نداره همین کار کنم

ممنون انا جونم.خدا خیرتون بده‌.خیالم راحت شد.بتای روز ۱۴ انتقالم ۱۲۵۹ بود و روز ۱۶ انتقال سه هزار و ...

خیالت راحت باشه بتات زیاد نیست خوب و خوشگله....