2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم بازم ربطی نداره مگه چند مدت پیش گبلک با بتای پایین دوقلو باردار نبود؟؟؟؟  درسته متاسفانه ...

وای ممنون بابت امید عزیزم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بله مدال افتخار برا كساييه كه خدا عنايت كرده سلامتي بخشيده امّا پاي زندگي وايميسدن و نه فقط درد هورمونها رو ب جون ميخرن بلكه برا اينكه كسي نفهمه همسرشون مشكل داره، با جون و دل نه از ديگران فقط بلكه از خودهمسر هم قايم ميكنن كه مشكل داره،، شبا تنها خون گريه ميكنن ولي صبحا به همسرشون ميگن عزيز دلم، زندگي من، مرد من تو خيلي سالم و قوي هستي نگران نباش به زودي بچه دار ميشيم

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من بنا رو بر این میذارم که بارداری.....  انشالله که اینطوره عزیزم.....

مرسی عزیزم خیلی گلی بخدا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
@مریم،_مادر...     شما ای یو آی با معده پر انجام میدادین ؟؟

بهم چیزی نگفتن در این مورد.....بار اول که دو مرحله ای بود ناهار نخورده بودم......بار دوم و سوم هم یکم ناهار خورده بودم....

چرا مگه وکتر مددی چیزی گفته؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانوما من عکس رنگیمو انجام دادم خیلی ناراحتم تل اونجایی که فهمیدم تو عکس رنگی جدیدم اون لولم که ...

سلام

باز خوبه عکس گرفتی......اما میکرو کاری به لوله ها نداره. ....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانوما من عکس رنگیمو انجام دادم خیلی ناراحتم تل اونجایی که فهمیدم تو عکس رنگی جدیدم اون لولم که ...

عزیزم من خیلی از سونوها چیزی نمیفهمم نگران نکن خودتو نهایت اینه که لوله هاتو میبندن قبل انتقالت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😢😢 ممنون آنا جان میخوام داروی تقویتی بخورم سه ماه بعد برم دنبال ادامه ی درمان به نظرت چی بخورم؟ ...

عزیزم مکمل زیر نظر دکتر بخور.... 

بی علت راحتترین جواب برا وقتیه که نمی‌خوان بگم نمیدونیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام باز خوبه عکس گرفتی......اما میکرو کاری به لوله ها نداره. ....

خداروشکر واقعا یعنی چسبندگی ربطی نداره به میکرو عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من خیلی از سونوها چیزی نمیفهمم نگران نکن خودتو نهایت اینه که لوله هاتو میبندن قبل انتقالت....& ...

یعنی دوباره لاپاراسکوپی خیلی سخت بود بعد عمل بزور بهوش اومدم همشم تب میکردم مرخصم نمیکردن واسه همین ناراحتم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یعنی دوباره لاپاراسکوپی خیلی سخت بود بعد عمل بزور بهوش اومدم همشم تب میکردم مرخصم نمیکردن واسه همین ...

کجا لاپارا شدی

سلام باز خوبه عکس گرفتی......اما میکرو کاری به لوله ها نداره. ....

اگه لوله ها هیدرو سالپنکس باشه مایعی درشون هست ک نمیذاره جنین لانه گزینی کنه من سمت راستم لولم بدلیل اندومتریوز بستس