2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

سلام آنا جان و مامانی های مهربون

امروز رفتم تهران سونوگرافی قلب .. ساک و جنین بودن قلب هم داشت فقط سن ساک و جنین به هفته بارداری جور نیست ..از فردا میرم تو هفته هشت.. اما طبق سونوگرافی شش هفته.. دکتر طرازی گفت دو هفته دیگه تکرار کنم سونوگرافی واژینال و... 

از وقتی آومدم بیرون از مطب یکریز حالم گرفته...

خیلی نگرانم آنا جان...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون من امروز سونو رفتم ساک حاملگی بود اوضاع جنینام خوب بود فقط یک دونه تصویر خونریزی ساب کو ...

دقیق نمیدونم شاید به چیزی تو مایه های هماتومه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جااااان ای جااااان به نظرم مرخصی بگیر کل نه ماهتو بمون پیش بچه کیف کن بابا اینهمه مدت منتظرشون بو ...

انشالله به زودی میای از خاطرات کچلی واسمون تعریف میکنی😂
بخدا اسکلی هستم. فعلا نه مشغول بکار شدم نه دکتر اجازه میکرو داده😂😂

فعلا تو رویام

امروز یکی از فامیلامون اومد خونمون .بعد دوماه حامله شده.یه جورایی از روند بارداریش حرف میزنه انگار تو دنیا فقط خودشه ک حامله ست

تو دلم گفتم این دوره ی توهم به سر میرسه یه روزی هست که من از موفقیتام میگم و تو گوش میکنی.باورکن به این اعتقاد دارم(چنین نماند چرخ گردون)

ببخشید بچه هاخیلی ربط نداشت. روی دلم سنگینی میکرد گفتم اینجا بگم😃

چیزی هم‌گیرشون‌ نمیاد من از یکیشون پرسیدم‌ گفت ۳.۵۰۰ بمن میرسه بقیش سهم دلاله! خب حقوق سه ماه کارگری ...

چیکار کنن وقتی به پول نیاز دارن..... 

خدا نصیب نکنه.... 

فرقی با فروختن کلیه نداره.... 

حتی شاید بدتر از فروختن کلیه هم باشه..... 

ماها که هورمون تراپی میشیم به عشق مادر شدن عوارضشو به جون می‌خریم اون بنده خداها واقعا درک شرایطشون خیلی سخته.... 

خدا خودش کمکشون کنه..... 

به دلالا هم انصاف بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا نکنه آنا جون مهربون و عزیزم..،،انشاا...که همیشه دلخوش و سلامت باشید💗💐🌹 ✔✔✔✔آنا جون خب مشک ...

میفهممت عزیزم.... 

منم به خدا از خدا سلامتیت رو میخوام.... 

اونم به بهترین شکل ممکن..... 

راستی بچه ها من امروز روز ۲۵ سیکلم بود یکی دو روز پیش حالت های تخمک گذاری داشتم (وقتی میگم تخمک گذار ...

موفق باشین...... 

خخخخخخخ..... 

سلام بچه ها یادتونه گفتم روز ۱۳ انتقالم بتام ۱۱۶ بود دو روز بعدش شد ۶۴، دو روز بعدش بازم تکرار کردم ...

عزیز دلم انشالله که خیره.... 

خدایا خودت دل مامان نگینمونو شاد کن..... 

راستی دوستمون برا همه لیست دعا میکنه..... 

منم لایق باشم برا لیست آیت الکرسی میخونم..... 

دکتر طرازی ازم پرسید تهوع داری گفتم نه ندارم. .یعنی ارتباطی داره با این قضیه....

عزيزم نگران تهوع و علايم كه اصلا نباش ، مگه خدا رو شكر قلب جنينت تشكيل نشده پس ديگه بيخود نگران چي هستي ، من خودم توي دو تا بارداريهام بي علامت ترين بودم ، حالا باز دخترم تكونهاش زود شروع شد نگرانيم كمتر بود ، اين پسري تنبل خان گرفته خوابيده هر چند روز يك بار يك ضربه كوچيك ميزنه 😂😂😂 شما هم نگران نباش ان شا الله كه همه چيز خوب پيش ميره برات .

قربونت برم عزیزم ممنون😘 من که همش یا خوشحالم یا میخوره تو ذوقم شروع میکنم زار زدن😓، میگم بعد از ...

عزیزم مجدد تکرار کن انشالله بالا میره و خیالم تخت تخت میشه..... 

این دفعه دیگه بالای هزار شده و انشالله سونو هم نشون میده..... 

اوووو زیر یک که هنوز کلی جا داری عزیزم من آخرین بار ذخیرم ۴صدم بود ، الان نمیدونم چند شدم نمیخوامم ...

من خیلی ناامیدم همش حس میکنم مامان نمیشم هیچ وقت واقعا خسته شدم بااینکه باراوله میکرو میکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
شما بی بی نزدی؟

فردا روز۱۲هست میزنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام آنا جان و مامانی های مهربون امروز رفتم تهران سونوگرافی قلب .. ساک و جنین بودن قلب هم داشت فقط ...

عزیزم مبارکه..... 

از لحظات لذت ببر تا دیروز منتظر این لحظه بودی خداتو شکر کن انشالله دو هفته دیگم خیالت تخت تخت میشه..... 

خوب بخور..... 

آب زیاد بخور..... 

سمت چپت بیشتر بخواب.... 

خدا نکنه آنا جون مهربون و عزیزم..،،انشاا...که همیشه دلخوش و سلامت باشید💗💐🌹 ✔✔✔✔آنا جون خب مشک ...

آتريسا جون اگر پاي سلامتيت در ميونه نگران يائسگي نباش ، يك دوست خيلي صميمي دارم كه همكارم هم هست دو تا بچه بزرگ داره و ٤٢ سالش هست ، اون بنده خدا بعد از به دنيا اومدن پسرش يعني تقريبا ١١ سال پيش يائسه شده ولي ماشا الله هم از لحاظ ظاهري و هم روحي از من هم سرزنده تر و شادتر هست و هم سنش هم خيلي كمتر به نظر ميرسه . 😍😍😍