2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من لایق باشم همیشه دعاگوتونم.... 

ممنون مرسی واقعا حرفاتون ارومم کرد 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز یه کوچولو امید دارم توکل بخدا  ان شاالله شما مثبتی نگران نباش

ممنون عزیزم انشالله جواب شما مثبته 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم حالاتت الان کاملا طبیعیه.....  قرار نبود که بی‌تفاوت از این قضیه بگذری.....  گله ک ...

ممنونم عزیزم،میدونم زمان میبره ولی مجبورم قبول کنم و باز پاشم و ادامه بدم عین دفعه های قبل،همسرم که اینقدر ترسیده که میگه اصلا حرفش رو نزن،باید بذارم زمان بگذره تا ترس این عمل بگذره از سرش،خودم هم ترسیدم،میگه من بچه نمیخوام وقتی قراره خودت تو خطر باشی،باید بذارم یه مقدار بگذره بعد بهش بگم بریم

حداقل به قول یکی از بچه ها الان میدونم جنینام سالمن و قلب هم تشکیل میشه و تو بدنم هم میتونه لانه گزینی کنه،فقط باید یاد بگیره جای درست رو انتخاب کنه

امیدوارم زود بتونم روحیه م رو به دست بیارم و با انتقال بعدی مثبت بشم و این دفعه همه چیز خوب پیش بره و سر جای خودش،دعا کن برام آنا جان

منظورشون بود احتمالا باهات کنار میان و برات اگه نشه به وقت دیگه میدن.... 

آره منظورشون همین بود ولی فکر نکنم تا فردا پریود بشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ساراجون يادمه شما حسابي تو كار ال دي بودي😬 قبل از شروع سيكل پانكچرتون، درسته؟ ممكنه منو راهنما ...

مهیا چرا ال دی رو جایگزین دیفرلین کردی دکترم می گفت خیلی آمپول خوبیه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام انا جون من امروز سونو رفتم ساک حاملگی بود اوضاع جنینام خوب بود فقط یک دونه تصویر خونریزی ساب کورینیک به حجم 1سیسی مشاهده شده 

به نظرت این چیه 

از دکتر سونو پرسیدم گفت با شیاف حل میشه البته استراحت باید زیاد باشه

خدا برایم کافی است
وای واقعا....؟نمیدونستم اینم راه کاسبی شده😨 فکر میکردم اول برای رضا ی خداس بعدم یه پولی گیرشون بیا ...

نه بابا پول لازمن رضای خدا کجا بود؟یه بار اون موقع که میرفتم رویان کارم طول کشید خیلی فرصت نداشتم تا برسم فرودگاه بهم گفتن سریع ترین راه مترو هستش منم رفتم مترو   میخواستم یه چیزی از کیفم دربیارم به خانمی امپول هامو تو کیفم دید. گفت اینا برای بیماریه قلبی منم که حسابی قاطی بودم گفتم نه خانم اینا مال بدبختیه بعد گفت منم از اینا میزدم نگاش کردم گفتم منظورتون چیه فکر کردم داره یه دستی بهم میزنه گفت تخمک هامو میفروشم تا قبل از اون نمیدونستم همچین چیزی هم هست خیلی تعجب کردم خانم خوشکلی هم بود گفت من چون پوستم سفیده و چشمام رنگیه خیلی طرفدار دارم😳😳😳 مدام برای پانکچر میرم. خلاصه دیگه سرتون رو درد نیارم که تا فرودگاه چقدر به خدا غر زدم و نالیدم که چرا اونا تخمکشون میفروشن اما من نمیتونم برای خودم بچه بیارم. 

عزیزم احتمالا در حالت عادی فولیکول بالغ نداری چون فکر کنم اگه داشته باشی و آزاد نشه که کیست میشه.... ...

آره احتمال این بیشتره.

یعنی هر وخ دلش بخواد داره و خیلی شانسیه .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
الهام جون يعني دكترت معتقده تخمك كمتر كيفيتش بهتر ميشه؟؟

اره عزیزم چون اینسری بیشتر تخمکها نارس بودن و اونطوری که انتظار داشتن جواب نداد !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها دلم آروم نمیشه،هی میخوام قوی باشم و رد شم از این اتفاق ولی سخته و نمیتونم،هی میگم من الان بای ...

عزیزم صبور باش و تنها راهی که میتونم بگم اینه که اصلا بهش فکر نکنی و حواستو پرت کنی.

کارایی که دوست داشتی انجام بدی رو برو سراغ.

به کارای عقب موندت برس.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم منم از نزدیک با یکی دو تاشون صحبت کردم بیشتر دلم به حالشون سوخت.....  اینکه مجبور باشی ب ...

چیزی هم‌گیرشون‌ نمیاد من از یکیشون پرسیدم‌ گفت ۳.۵۰۰ بمن میرسه بقیش سهم دلاله! خب حقوق سه ماه کارگری از این مبلغ بیشتره اصلا منطقی بنظر نمیاد که واسه این مبلغ با جون خودشون بازی میکنن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم