2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنونم عزیزم،میدونم زمان میبره ولی مجبورم قبول کنم و باز پاشم و ادامه بدم عین دفعه های قبل،همسرم که ...

آره مهشيد جون حق داري خيلي سخته روحيه ي آدم طوفاني به هم ميريزه ولي باور كن چن قدم جلويي ميدوني كه نيني گولوت ميتونه بزرگ بشه و رشد كنه و صاحب قلبي تپنده باشه

چي از اين بهتر، پاشو، ميدونم سخته ولي به شكرانه ي اينكه خدا قابليت تپيدن قلب نينيات داده پاشو و خوشحال و شاد و خندون تعطيلات عيدو به عنوان آخرين تعطيلات دو نفره رمانتيك بازي دربيار و اگه مقدوره برو سفر و مهموني و بپوش و خوشگل كن تو خونه البته😉نه جلو نامحرم😅 خلاصه آخرين فرصت شلوغ بازياي رومانتيك دو نفري رو بگذرون تا به زودي بري واس انتقال، حالا كه متوتروكسات نخوردي انشالله ارديبهشت برو فسقلياتو بزار تو دلت بيا كه ديگه رمانتيك بازي تمومه

...
راستش یه روز یکی از دوستام یه چیزی گفت که من شک کردم به این مورد. گفت من پریودام منظمه ، اما اصلا د ...

عزیزم اگر دارو مصرف کنی دیگه به جواب کیت اعتباری نیست و تنها راهش استفاده از دماسنج واژینالِ

که اون هم شرایط استفاده ش کمی زمان بر هست و باید به نکات مهمش توجه کنی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشقتم یعنیاااا😂😂😂😂😂ببین منکه حافظم قشنگ پوکیده اصلا یه وضعیتی شده خودم خندم میگیره😂 وای م ...

مرحم دردمون بچه است وقتی اومد حالمون خوب میشه😀

خوب بعداز مرخصی یه ساعتایی نیستم این طفل معصوم بد عادت میشه دیگه شیرمنو نمیخوره😁😁😁😁

چند روز نیومدم اینجا دلم تنگ شده بود

شکرگذار بودم وهستم اما من ذخیره تخمدانم خیلی اومده پایین دیگه اگه این  بار پانکچرشم میشم زیر۱.. ...

اوووو زیر یک که هنوز کلی جا داری عزیزم

من آخرین بار ذخیرم ۴صدم بود ، الان نمیدونم چند شدم نمیخوامم بدونم ...

از خدا بچه میخوام یه دونه و دوتا و سه تاش با خودش😉

فقط سالم و تپل مپل و گوگولی مگولی باشن

بقیه ش رو باید بسپاری به خودش که تا اون نخواد هیچ اتفاقی نمیافته

شما باید برسی هات رو کاملتر کنی

مثلا چند تا دکتر خوب برو

نظراتشون رو بخواه و ببین کدوم درست تر و دقیق تره

رو تغذیه و ورزش کردن تمرکز کن

مکمل های خوب و البته زیر نظر پزشک مصرف کن

ایمان داشته باش و در نهایت بجنگ و بخواه تا پیروز بشی

الان فکر کن حامله باشی اون هم ۲قلو ، خوب ... تازه اول داستانِ 

صدای قلب ،غربالگری ها ، این و اون هزارتا چالش که هرکدوم سخت تر از قبلیِ

اگه از الان بخوای کم بیاری که وای به حالت دخترَکم

اگه با دانش و امید بری دنبالش حتما و قطعا جواب میگیری انشالله.

به خدا گیج شدم رفتم آزمایش بتا هم دادم واسه عکس رنگی حالا موندم برم واسه عکس رنگی یا نه خسته شدم😭😭 ...

عزیزم چرا نری

هر چی زودتر بری زودتر به هدفت نزدیک میشی

معطلی نداره

شیاف (مسکن)تو خونه بزار و نیم ساعت قبل عکس هم یه ژلوفن بنداز بالا.

خون آبه لک به حساب نمیاد

اگر هر یک ساعت یه لک های کمرنگی داری مهم نیست 

اما بیشتر باشه اصلا برات انجام نمیدن.

انشالله که هر دو لوله باز و عالی و بی نقص باشه و طبیعی باردار بشی.

میدونی که بعد عکس رنگی احتمال حاملگی به شدت افزایش پیدا میکنه.

من روز ۱۴ تموم شد دیگه الان وارد روز ۱۵ شدم هیچ علامتی هم ندارم😔

خیلی ها هیچ علامتی نداشتن باردار هم بودن

انشالله آزمایش میدی و خبرهای خوبی در راه باشه

عزیز دلم واقعا نمیدونم چی بگم.....  عزیزم امکانش هست یه بار دیگه پانکچر کنی البته با دقت بیشتر ...

خدا نکنه آنا جون مهربون و عزیزم..،،انشاا...که همیشه دلخوش و سلامت باشید💗💐🌹

✔✔✔✔آنا جون خب مشکل اینجاست که دکتر زنان میگن بخاطر سن اصلا کار درستی نیست برداشتن تخمدان...چون یائسگی اتفاق میفته دیگه درسته؟؟ ای بابا دیگه همینم مونده...حالا داشتم راضی میشدم بچه هم نباشه اتفاق خاصی نمیفته اما دیگه دلم نمیخواد حس ۵۰ ساله ها رو داشته باشم...اصلا بدون تخمدان و هورمون هااا که دیگه پیری زودرس میاد....نه هرگز نمیپذیرم و از خدا میخوام این خوشی رو ازم نگیره🙄😊😁....اصلا بچه نخواستم سلامتیمو برگردنه فقط

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
تورک_آنا#   آنا جون آتریسا رو هم بنویس

عزیزم ممنون از مهربونی و لطف تون در حقم...واقعاااا نیاز داشتم به همچین دعایی...😍😘ممنون که به یادم هستید...بهترینها نصیبتان🌹🌺♥️ ببخشید من خیلی شرایط خوبی ندارم پست ها رو لایک میکنم اما لطف تون رو فراموش نمیکنم...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

راستی بچه ها من امروز روز ۲۵ سیکلم بود یکی دو روز پیش حالت های تخمک گذاری داشتم (وقتی میگم تخمک گذاری یاد مرغ ها و تخم گذاشتنشون میوفتم خنده ام میگیره😂😂) امروز کیت گذاشتم دو تا خط افتاد نمیدونم چی شده این ماه خلاصه که همسر عزیز و بزور  کشیدم  خونه شاید یه فرجی بشه قبل عیدی😂شما هم برای منه  عجول دعا کنید لطفا. قضیه این کیت ها چیه اصلا؟دقیقا؟

ممنونم عزیزم،میدونم زمان میبره ولی مجبورم قبول کنم و باز پاشم و ادامه بدم عین دفعه های قبل،همسرم که ...

عزیزم استرس و ناراحتی ت کم نبوده که دو روزه فراموش کنی

واقعا زمان همه چی رو درست میکنه

به نظرم کمتر درباره بچه و بارداری سرچ کن و کار دیگه کن

کلاس برو (نقاشی، آشپزی ، یا هر چی که یکم از فضای بچه و بچه داری خارجت کنه انجام بده)

و بیشتر دعا کن و از خدا سلامتی و آرامش قلبی بخواه

بچه رو خودش به موقعش میده

راستی بچه ها من امروز روز ۲۵ سیکلم بود یکی دو روز پیش حالت های تخمک گذاری داشتم (وقتی میگم تخمک گذار ...

افرین.افرین😁..امشبو دست ب کارشو😜انشاءلله ک نتیجش خوووبه و ی نی نی گوگولی میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام انا جون من امروز سونو رفتم ساک حاملگی بود اوضاع جنینام خوب بود فقط یک دونه تصویر خونریزی ساب کو ...

خدا رو شکر 💓

مبارکت باشه مامان خانم التماس دعا

عزیزم صبور باش و تنها راهی که میتونم بگم اینه که اصلا بهش فکر نکنی و حواستو پرت کنی. کارایی که دوست ...

ممنونم عزیزم،باید تمام سعیم رو بکنم که باهاش کنار بیام

ایشالله از پس این هم برمیام

برام دعا کنین