2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
این سارا جون تو همین پیجه ی سوال فوری دارم ازش .

@سارا۱۳۶۹

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
قاصدک  اگه فردا سونو داری برای بررسی اینکه میتونن بهت انتقال بدن یانه؟ باهمین سونو هایپر بودنو ...

عزیزم من هایپر شدیدم . انتقال چند ماه دیگس 

پنج شنبه تا غروب بستری بودم ی مرحله رفتم اتاق عمل اب کشیدن .گفتن صبح شنبه دوباره اینجا باش .

تورو خدا دعا کنید فردا دوباره نرم برا کشیدن اب 

چون بدون بیهوشیه و واقعا زجر اور 😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هایپر شدیدم . انتقال چند ماه دیگس  پنج شنبه تا غروب بستری بودم ی مرحله رفتم اتاق عمل ...

سارا جان آمپول دکا زده بودی قبل انتقال؟

منم راهنمایی کن حالم خیلی بده .برمنم فریز کردن .....ولی امروز نه روزه داره از پانکچرمیزنیم میگذره حالم همنوز خوب نشده.نفس تنگی و دل درد و ورم وکمر درد واسهال و.....

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم من هایپر شدیدم . انتقال چند ماه دیگس  پنج شنبه تا غروب بستری بودم ی مرحله رفتم اتاق عمل ...

همین دیروز آب کشیدن ؟ دکترعارفی به من ۳تا دکاپپتیل داد .آخرین آمپول بود که باید راس ساعت هرسه ر به بازو میزدم.وگفت بااین آمپول جلو عوارض هایپریت ر میگیریم.امامن از روز پانکچر حالم بده.دیشب نصفه شب ازدرد مردم و زنده شدم.اصلا نمیتونم سوار ماشین شم انگار توی شکمم ر پاره پاره کردن

اره والا.انقدر به این بیچاره فشار اومد تو هایپری الان دیگه خودشو زده به خواب 😁میترسه باز ازش کار بک ...

سارا جان بیا راهنماییتون کن

من ولی دیسک گردنم خیلی اذیت می کنه جدیدا نمی دونم بخاطر همین آمپوله چون عوارضش پوکی استخوانه حالا نم ...

بهار جون نتركي دختر غش كردم از خنده، بابا بزار امپول بدبخت وارد خون بشه تازه بعد درد گردنم بنداز تقصيرش

به قول رويا وقتي به چيزي حساس ميشيم ديگه هر اتفاقي ميوفته سريع ربطش ميديم ب اون

چيزي كه مطمئن هستم دربارش اينه كه اين آمپول وقتي سه چهار بار استفاده بشه تازه ممكنه به استخوان ربط پيدا كنه در طولاني مدت،  قطعا الان با يه تزريق نميتونه همچون كاري بكنه،، ببين نظرت چيه شمام با دكترت مشورت كني شايد يكي كافي بود برات، بعدش ميخواد وارد سيكل تخمك گيري بكنه شما رو درسته؟ پس شرايط شبيه منه اول امپول بعد ميكرو

كي زده بودي اولي رو؟

...
الهی بمیرم. خدا دلش برامون نمیسوزه 😭😭😭😭

ممکنه منم آب آورده باشم😂😂

شماباچه علایمی متوجه شدی که آب آوردی؟ آمپولا دکا بوده؟

سلام به روی ماهت عزیزم. چشم  حتما میپرسم هنوز خونه  نیومده. شما کی تزریق کردی؟یعنی چند رو ...

محبت و بزرگواري ميكني، ميري تو ليست كسايي كن ديني ب گردنم دارند و هميشه براشون تو مكان هاي زيارتي دو ركعت نماز هديه ميفرستم اگر خدا قبول كنه،، من ٢٤ روز قبل تزريق كردم، روز هفت سيكل، حالا سيكلم تموم شده پري شدم روز چهار سيكل جديدم،، ديگه ندارم آمپول،همون يه دونه بود، فقط نگرانم اون يه دونه از اين به بعد نزاره پري شم،، حتي با پروژسترون،، اصلا امكان داره اين كوفتي كلا يك آدم كه سيكل منظم داشته هميشه سيكلاشو ديگه قاطي كنه؟؟ عاخه دكتره گفت اينو بزن هرچي التهاب بيرون فضاي رحم تو لگن هست فروكش كنه تا بعد بريم تو سيكل ميكرو،، ولي من ناراحتم كه زبونم لال اين امپول يه دونه ش اثرات خيلي بلند مدتي داشته باشه و سيكل بعد حتي با امپول پروژسترون پري نياد

اصلا به وعضي ناراحتم،،، دوستم ميگه اگر چنين بود يعني اثرش كلا ميزد يائسه ميكرد كه هيچ وقت اين امپولو واس بچه هاي كه بلوغ زودرس دارن نميدادن 

واااي نميدونم😔

...
ممکنه منم آب آورده باشم😂😂 شماباچه علایمی متوجه شدی که آب آوردی؟ آمپولا دکا بوده؟

نه عزیزم .من امپول انوکسان میزدم و میزنم

درد داشتم و دارم اما فرد به فرد علایم فرق میکنه .شکمم باد نکرده بود . فقط سرگیجه و حالت تهوع گرفته بودم و حال خیلی خیلی بد که فقط گریه میکردم و رفتم  و متاسفانه ادامه داستان ...😩😔

سهيلا جون ذخيرت چنده؟ دكات دوزش چنده؟

ذخیره جدید نمیدونم.اماتنبلی تخمدان دارم پلی کیستیکم..

دکا یک دهم بود.سه تادکا یک دهم

نه عزیزم .من امپول انوکسان میزدم و میزنم درد داشتم و دارم اما فرد به فرد علایم فرق میکنه .شکمم باد ...

منم هنوز دوتا از انوکسان هام مونده...بایدفردا وپس فردا بزنم.اماحالم بده.تواین نه روز کلا تو رختخواب بودم.اصلا نمیتونم از درد جابجاشم.دردی میاد سراغم که شهادتین میگم و آماده مرگ .من معده ام سفت شده بود واز شکمم زده بود جلوتر.الآن بهترشده....امانفس تنگی امونم ر بریده.سرگیجه وکمردرد ودل درد .انگار داخل شکمم راعمودی عمودی بریدن.