2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
سلام مامان خانوم گل...مرسی عزیزم بابت پیامت.لطف داری شما 🌹🌼💐..این صبوری ارمغان این راه بوده واسم. ...

اتریسا جان خیلی برات خوشحال انشاالله که حتما موفق میشی

میتونم بپرسم ذخیره تخمدانت عددش چند بود؟

دوستان یکی فقط منو راهنمایی کنه من امروز ۱۴ روز از انتقالم گذشت ازمایششم که در جریانین منفی شد الان ۳ روز بعد از قطع شیافم پادرد و تخمدان درد زیاد دارم  سینمم گاهی تیر میکشه البته کم به نظرت احتیاج هست برم بیمارستان یا عادی ؟؟؟؟؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم این بود همسرت کجا آز داده؟؟؟؟  به نظرم بررسی کنین بهتره....

هر دوبار هم آزمایشگاه آزمایش داده، ولی آزمایشگاهدمسعود و مرکزی داده که جاهای معتبرین، آخه روزی هم که آی یو آی داشتم چند ساعتی رو اسپرم کار کردن و تقویتش کردن، اگه مشکلی داشت حتما میگفتن بهم، ای یو ای رو بخش ناباروری عرفان انجام دادم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
بهار جون يه كوچولو فقط تپش قلب دارم البته گاهي نه يك ريز هيچ حالت ديگه اي ندارم، خيلي خيلي دقيق بخو ...

من ولی دیسک گردنم خیلی اذیت می کنه جدیدا نمی دونم بخاطر همین آمپوله چون عوارضش پوکی استخوانه حالا نمی دونم دلییلش چیه واینکه من بخاطر آدنونیوز دکتر بهم داد قبل میکرو که رحم هم آماده کنه هم ببینه وضعیتش چی میشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنونم که به یادم بودی. ان شاءالله هرچی خیره برامون پیش بیاد. منم با مرکز تماس گرفتم گفتن دو ماه دیگ ...

عزیزم داروت چی بود الان شماهم درد تخمدان و شکم داری من امروز ۳ روز داروم قطع کردم من شیاف مصرف میکردم منم پری نشدم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه ها ی سوال..نظرتون راجع به اپلاسیون زیر بغل چیه؟اینکه میگن غدد لنفاوی کش میاد و به مرور باعث غده وسرطان سینه میشه درسته؟😕اخه من چندباری انجام دادم خیلی خوب بود تا یکماه ادم کلا تمیزه ولی بسکه گفتن بده انجام ندادم دیگه..ممنون میشم تجربتون بگین😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنونم که به یادم بودی. ان شاءالله هرچی خیره برامون پیش بیاد. منم با مرکز تماس گرفتم گفتن دو ماه دیگ ...

منم دو روزه قطع كردم فقط كمردرد و دل درد و پا درد دارم پريودم نشدم

خداااااااايا شكرت🙏🏻

سلام شب خوش

من سه شنبه پانکچر شدم اون روز درد داشتم که با شیاف و دکتر نگفتن که هایپر شدم...بهتر شدم ولی امروز از صبح حالم خوب نیست زیر دلم درد میکنه و تب ولرز دارم در حد داغ شدن اما تب سنج نشون نمیده یه لحظه گرم یه لحظه سرد....چرااا آخه گاهی؟؟کم تهوع دارم...

از صبح از جام تکون نخوردم...کمرم سمت دنبالچه خیلی درد میکنه....الان چه کنم ...

این دو روز اصلا وقت نداشتم به خودم برسم خیلی خیلی کار داشتم و چند ساعت تو ماشین بودم و البته یه کوچولو ماشین هل دادم از اون اتفافاتی که تا بحال تو خوابم نمیدیدم ولی به خودم فشار نیاوردم دیگه جز  حوادث پیش بینی نشده همزمان با تلاشهای مستمر من...اصلا هم دلم نمیخواد به مرکز اطلاع بدم!! بدم اومده  از بیمارستان..تازه مگه چی میگن!! فقط مترونیندازول دارم و شیاف پروژسترون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ان شاالله بااولین پانکچر ،تخمک های خوب وزیاد وعالی داشته باشی که به پانکچر دوباره نیازنباشه.وبااولین ...

مرسی دوست قشنگم برای شما هم بهترین ها رو آرزو دارم

من سه بار پانکچر شدم و یه بار انتقال فرش داشتم که نشد.

فعلا یه جنین فریز دارم 

باید بیشتر فریز جمع کنم تا تموم نشدن.

التماس دعا 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی